Switch to Love, Switch to Dove! Διάλεξε την αγάπη και απόδειξέ τη σε κάθε εκατοστό του σώματός σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Switch to Love, Switch to Dove! Διάλεξε την αγάπη και απόδειξέ τη σε κάθε εκατοστό του σώματός σου

Ήρθε η ώρα να πεις «ναι» στην αλλαγή και να χαρίσεις στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης σου τη φροντίδα και την περιποίηση που της αξίζει!

Όσες φορές και αν το πούμε δεν αρκεί: Το σώμα μας είναι πολύτιμο! Κατοικούμε μέσα σε αυτό και, η επιδερμίδα, μας τυλίγει με θαλπωρή και μας προστατεύει. Κάθε εκατοστό της έχει να πει μία ιστορία, κάτι για εμάς και τις στιγμές που έχουμε ζήσει. Ωστόσο, δεν φερόμαστε σε όλο μας το σώμα όπως πρέπει…

Πολλά σημεία του μας προκαλούν ανασφάλεια και η περιοχή της μασχάλης είναι ένα από αυτά. Συνεχώς βομβαρδιζόμαστε με εικόνες της «ιδανικής» μασχάλης και ξεχνάμε ότι η ιδανική μασχάλη δεν είναι καμία άλλη… εκτός από τη δική μας!

image003

Είναι αυτή που υπάρχει στο σώμα μας και που –πολλές φορές- προσπαθούμε να κρύψουμε. Είναι αυτή που σε πολλές γυναίκες προκαλεί ανασφάλεια. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Dove, 9 στις 10 γυναίκες έχουν αισθανθεί άβολα για την περιοχή της μασχάλης τους κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αυτό λοιπόν πρέπει να αλλάξει και την αρχή την κάνει –για ακόμα μία φορά- το brand που αγαπά πραγματικά την επιδερμίδα μας: Το Dove.

Βλέπεις, το Dove πιστεύει στην πραγματική ομορφιά όπως και αν είναι αυτή ή όπως και αν επιλέγουμε να την εκφράζουμε. Μας καλεί λοιπόν να κάνουμε την αλλαγή «Switch to Love, Switch to Dove» παρέα με τα αγαπημένα μας αποσμητικά!

image005

Τα αποσμητικά Dove σε σπρέι και roll-on, περιέχουν το χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, δεν περιέχουν καθόλου αλκοόλ και παρέχουν 48ωρη προστασία ενάντια στον ιδρώτα. Τα αποσμητικά Dove λοιπόν, δεν είναι απλά ένα ακόμα προϊόν για την περιοχή της μασχάλης. Είναι ένα προϊόν φροντίδας και περιποίησης, ένα προϊόν που σέβεται αυτή την ευαίσθητη (και παρεξηγημένη) περιοχή όπως και όλο το υπόλοιπο σώμα, χωρίς διακρίσεις.

Κάνε λοιπόν και εσύ την αλλαγή, πρόσφερε στην περιοχή της μασχάλης σου μόνο το καλύτερο με τα αποσμητικά Dove. Τυλίξου στην υπέροχη ευωδιά και τη φροντίδα τους και σήκωσε τα χέρια σου πολύ ψηλά, με υπερηφάνεια, χωρίς άγχος, χωρίς ανασφάλεια! Ήρθε η ώρα να επιλέξεις την αγάπη και να τη δείξεις σε κάθε εκατοστό του κορμιού σου!

Κάνε τώρα το δικό σου #SwitchtoLove, #SwitchtoDove και χάρισε αγάπη και φροντίδα στην επιδερμίδα της μασχάλης σου!