Το μυστικό της JLo με το highlighter για λάμψη διαρκείας στο μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό της JLo με το highlighter για λάμψη διαρκείας στο μακιγιάζ

Κράτα σημειώσεις!

Ποιος μπορεί να πει το αντίθετο;! Η Jennifer Lopez είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και από εκείνες που ο χρόνος δείχνει να τις αγαπά πολύ. Το κορμί της, η όρεξη για ζωή, το στυλ της, η ομορφιά της… Όλα είναι αξιοθαύμαστα.

Για μένα, προσωπικά, που είμαι beauty addict, αξιοθαύμαστο και αξιοζήλευτο είναι το signature glow της Jennifer Lopez. Δηλαδή, αυτή η λάμψη που έχει πάντα στο μακιγιάζ της και είναι το κάτι άλλο!

Τα 9 μυστικά της Jennifer Lopez για λαμπερή επιδερμίδα

Η αποκάλυψη για το highlighter

Ναι! Λογικά βλέποντας αυτήν τη λάμψη στην επιδερμίδα της Jenny From The Block εικάζεις πως οφείλεται στο highlighter. Έτσι είναι. ΟΜΩΣ!

Η Jennifer Lopez δεν βάζει highlighter μόνο στα σημεία που μπορεί εσύ να φαντάζεσαι, δηλαδή στη μύτη, στο μέτωπο και στα μήλα. Κάνει και κάτι ακόμη, το οποίο αποκάλυψε σε IGTV που δημοσίευσε.

https://www.instagram.com/tv/CSEs5fonhH9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η superstar, λοιπόν, αφού κάνει contouring στο πρόσωπό της, απλώνει υγρό highlighter σε ροζ-gold απόχρωση και στα μάγουλά της, αλλά και στα βλέφαρα. Αυτό το trick δημιουργεί το dewy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της.

Δύο αποχρώσεις highlighter

Η Jennifer Lopez συνεχίζει με μια pink champagne απόχρωση highlighter, το οποίο απλώνει στο κέντρο της μύτης, των μήλων, του πηγουνιού και στο κόκαλο του φρυδιού. Και ως τελευταία πινελιά, η JLo βάζει λίγο highlighter στο κάτω χείλος της.

Ουσιαστικά, η star χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές αποχρώσεις highlighter για να προσδώσει διάσταση σε όλο το πρόσωπό της. «Ενώνω το highlighter από το κόκαλο του φρυδιού με το highlighter στο μάγουλο για να δημιουργήσω συμμετρία», λέει η Lopez.



Και κάπου εδώ εμείς θέλουμε ASAP να δοκιμάσουμε τις τεχνικές make up της JLo. Ξεκίνα, λοιπόν, κι εσύ διαλέγοντας μερικά από τα highlighters της παρακάτω gallery! Είναι όλα τόσο φανταστικά, που δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Cover photo: @jlo