SOS! Μην κλείσεις τη βαλίτσα σου αν δεν βάλεις μέσα αυτά τα προϊόντα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
SOS! Μην κλείσεις τη βαλίτσα σου αν δεν βάλεις μέσα αυτά τα προϊόντα

Κάτι τόσο μικρό όσο μία τσούχτρα μπορεί να χαλάσει τις διακοπές σου! Εμείς σε προετοιμάζουμε για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε και αν συμβεί.

Οι διακοπές είναι μία περιπέτεια, κυρίως για τα παιδιά, αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά! Ακόμα και αν ο προορισμός είναι γνώριμος, όπως για παράδειγμα ένα εξοχικό, το καλοκαίρι μπλέκουμε σε περιπέτειες και αυτές οι περιπέτειες μπορεί να χαλάσουν τις διακοπές μας…

Μία τσούχτρα, μία μέλισσα, η πτώση από το ποδήλατο ή το γλίστρημα στα βράχια… Τα μικροατυχήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν πρέπει να μας φοβίζουν γιατί μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι.

james lewis a2bS3gh7KJc unsplash

Εδώ στο beauty department δεν νοιαζόμαστε μόνο για την ομορφιά σου αλλά μπορούμε να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις ένα πλήρες kit πρώτων βοηθειών ώστε να πας διακοπές έτοιμη για όλα! Τι πρέπει λοιπόν να έχεις μαζί σου; Έχουμε και λέμε…

Conscious beauty: Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση και να κάνεις αυτό που πρέπει για τον πλανήτη

Για τα έντομα

Εντομοαποθητικο γαλακτωμα. KORRES ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΜΥΡΤΙΛΛΟ

Ένα εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα σε σπρέι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μπορείς να ψεκάζεσαι ανά πάσα στιγμή και εμείς σου προτείνουμε να προτιμήσεις το εντομοαποθητικό γαλάκτωμα KORRES, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ & ΜΥΡΤΙΛΛΟ που είναι αποτελεσματικό και μυρίζει τέλεια!

Για τα τσιμπήματα

Gel για τα τσιμπηματα εντομα τσουχτρες τσουκνιδες κοκ. FREZYDERM CRILEN AFTER NIP

Ένα gel για ΟΛΑ τα τσιμπήματα είναι απαραίτητο. Αντί να αγοράζεις διαφορετικά για κάθε είδος τσιμπήματος (κουνούπια, τσούχτρες, μέλισσες, φυτά) προτίμησε το gel FREZYDERM, CRILEN AFTER NIP που ανακουφίζει από τον πόνο και το τσούξιμο όλων!

Για τα χτυπήματα

Αντισηπτικο σπρει για τον καθαρισμο των πληγων. DUCRAY DIASEPTIL

Μην κουβαλάς μαζί σου οινόπνευμα και οξυζενέ. Ένα αντισηπτικό σπρέι για πληγές είναι πιο πρακτικό και πονά σίγουρα λιγότερο. Συγκεκριμένα το αντισηπτικό σπρέι για τον καθαρισμό των πληγών. DUCRAY, DIASEPTIL είναι πραγματικό βάλσαμο και σούπερ αποτελεσματικό.

Επιθεματα για πληγες σε διαφορα μεγεθη. HANSAPLAST UNIVERSAL

…και φυσικά, δεν γίνεται να ετοιμάσεις kit πρώτων βοηθειών χωρίς Hansaplast. Οι επιλογές σου είναι πολλές αλλά εμείς αγαπάμε τα universal που περιέχουν όλα τα μεγέθη.

Για τα καψίματα

Κρεμα για το ευαισθητο και αφυδατωμενο δερμα. BEPANTHOL

Αν καθίσεις στον ήλιο χωρίς αντηλιακό θα καείς. Επίσης, αν πας εκδρομή και είσαι όλη μέρα έξω χωρίς αντηλιακό, και πάλι θα καείς. Αν λοιπόν καείς θα βάλεις Bepanthol, είναι μονόδρομος και ό, τι καλύτερο για την επιδερμίδα σου. Βασικά μπορείς να τη βάλεις και χωρίς να καείς, είναι τέλεια.

Για τα εγκαύματα

Κρεμα για εγκαυματα. FLAMIGEL

Άλλο το κάψιμο από τον ήλιο και άλλο το έγκαυμα. Γι᾽αυτό μία κρέμα όπως η Flamigel πρέπει να υπάρχει μέσα στο kit σου και ας μην τη χρησιμοποιήσεις ποτέ. Αν ωστόσο τη χρειαστείς, πραγματικά θα σε σώσει.

Για τις μελανιές

Gel με αρνικα για μολωπες και χτυπηματα. APIVITA GEL ARNICA

Εμφανίζονται χωρίς να το καταλάβεις και φεύγουν πολύ γρηγορότερα με άρνικα. Ναι, ναι με άρνικα! Πάρε λοιπόν ένα gel με άρνικα όπως το APIVITA, GEL ARNICA και έχε το μαζί σου.

Για τα πάντα

depon

Το Depon θα σε ανακουφίσει από τον πυρετό , τον πονοκέφαλο, τον πόνο από το κάψιμο ή το έγκαυμα, από τον πόνο γενικά γι᾽αυτό ένα κουτάκι δεν πρέπει να λείπει από το μικρό σου φαρμακείο.

Πρώτες βοήθειες εγκαυμάτων: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις