10 μολύβια φρυδιών ιδανικά για ξανθά κορίτσια

Μαρία Ροδίτη
10 μολύβια φρυδιών ιδανικά για ξανθά κορίτσια

Με αυτά τα προϊόντα θα έχεις τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια ever!

Σου το έχω ξαναπεί και θα σου το ξαναπώ! Τα φρύδια είναι ένα σημαντικό κομμάτι του προσώπου και αυτά που θέλουν μεγάλη προσοχή. Γιατί; Διότι ή θα σε κάνουν να δείχνει πολύ όμορφη (αν είναι σωστά σχηματισμένα) ή θα σε κάνουν να δείχνεις κάπως… περίεργη.

Όλα αυτά σημαίνουν, λοιπόν, πως πρώτον χρειάζεται να έχεις μια brow expert που θα επιμελείται το σχήμα τους (μην επιχειρήσεις μόνη σου να κάνεις πειραματισμούς). Δεύτερον, καλό είναι να έχεις και εσύ τα κατάλληλα items, όπως ένα μολύβι φρυδιών, για να τα τονίζεις, να είναι ακόμα πιο καλοσχηματισμένα και έτσι να δίνεις πιο ωραίο frame στο πρόσωπο και μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σου.

Έχεις ίσια φρύδια; Μάθε πώς θα τα τονίσεις σωστά (video)

Αν, βέβαια, είσαι ξανθιά… το task «φρύδια» θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή από την πλευρά σου.

Φρύδια και ξανθά μαλλιά

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Τα ξανθά μαλλιά συνδυαστικά με τα φρύδια σου ίσως να σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Εγώ προσωπικά έχω βάψει ξανθά τα μαλλιά μου εδώ και χρόνια χωρίς ποτέ να πειράξω το χρώμα των φρυδιών μου, το οποίο είναι δυο-τρεις τόνους πιο σκούρο.

Είτε ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία, είτε έχεις βάψει και τα φρύδια σου λίγο πιο ανοιχτόχρωμα με τη βοήθεια του κομμωτή σου, και πάλι χρειάζεσαι ένα μολύβι φρυδιών για να τα τονίζεις πού και πού, βρε παιδί μου.

via GIPHY

Και εδώ είναι το… ερώτημα που σε ταλανίζει. «Τι μολύβι φρυδιών χρησιμοποιώ εγώ που έχω τόσο ανοιχτόχρωμα μαλλιά και φρύδια;», έχεις πει σίγουρα στον εαυτό σου. Θα σου πω εγώ!

Θα χρησιμοποιείς μολύβια φρυδιών για ξανθές. Τα μολύβια, δηλαδή, που είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα, που συμπληρώνουν το χρώμα σου, που δεν θα σε δείχνουν αγριεμένη, και τα οποία θα βρεις… στην παρακάτω gallery.

Γιατί όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, αν βάλεις στα δικά σου φρύδια οποιοδήποτε σκούρο μολύβι, το αποτέλεσμα θα είναι…disaster!

Tips για σωστή περιποίηση φρυδιών στο σπίτι

#1 Μη βάζεις make up στα φρύδια σου

Το foundation φράσσει τους πόρους με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η σωστή ανάπτυξη των τριχών.

#2 Καθάρισε τα φρύδια σου

Βάλε λίγο από το καθαριστικό προσώπου και στα φρύδια σου, ώστε να καθαρίσουν. Κι αυτά συγκεντρώνουν βρωμιά, λιπαρότητα και ιδρώτα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να εμποδιστεί η ανάπτυξη της τρίχας στην περιοχή και έτσι να έχεις αδύναμα φρύδια.



#3 Ενυδάτωσέ τα με καστορέλαιο

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς βάλε λίγο καστορέλαιο στα φρύδια σου. Ακολούθησε αυτήν την τακτική για έναν μήνα και θα δεις πολύ σύντομα ότι η τρίχα των φρυδιών σου θα είναι πολύ δυνατή.

Cover photo: @angelcandices