10 serum ενυδάτωσης για να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου σε χρόνο dt

Μαρία Ροδίτη
10 serum ενυδάτωσης για να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου σε χρόνο dt

Το προϊόν που χρειάζεσαι οπωσδήποτε μετά τις διακοπές!

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση που είσαι κι εσύ. Πριν μερικές μέρες επέστρεψα από τις διακοπές και… μου έπεσε κάπως βαρύ. Δεν ήθελα τόσο γρήγορα να μπω σε ρυθμούς καθημερινότητάς και δουλειάς, αλλά και τι να κάνουμε;

Αποφάσισα, λοιπόν, να ασχοληθώ με τη ρουτίνα ομορφιάς μου και να φροντίσω σωστά το δέρμα μου, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις βουτιές και την επαφή με το θαλασσινό νερό, αλλά και από την υπερέκθεση στον ήλιο.

Και όπου φροντίδα δες… ενυδάτωση!

Το πιο εύκολο serum για τα μαλλιά με βιταμίνη Ε!

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Ωραία η ηλιοθεραπεία που έκανες με ένα mojito στο χέρι, τέλεια και τα μακροβούτια για να βγάλεις τις Instagrammable φωτογραφίες σου, όμως τώρα το δέρμα σου εκπέμπει SOS.

Χρειάζεσαι ενυδάτωση για να μπορέσει μετά να επέλθει η λάμψη και να φύγει η θαμπή όψη της επιδερμίδας σου. Και για να ενυδατωθείς ASAP μόνο ένα serum μπορεί να σε βοηθήσει.

via GIPHY

Τι είναι και τι κάνει το serum

Το serum (aka ορός) είναι ένα πολύ λεπτόρρευστο προϊόν, το οποίο περιέχει δραστικά συστατικά σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Αυτό σημαίνει ότι τα συστατικά του μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Αυτό, δηλαδή, που μια ενυδατική κρέμα μπορεί να κάνει μέσα σε έναν μήνα, το serum ενυδάτωσης θα το κάνει σε πολύ λιγότερες ημέρες.

Θα πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζεις πως το serum δεν ενδείκνυται να το χρησιμοποιείς σκέτο, μόνο του, αλλά σε συνδυασμό με την κρέμα σου.



Αν το χρησιμοποιήσεις σκέτο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δεις μια ελαφρά ξηρότητα στο δέρμα σου, ενώ αν κάνεις blending με την κρέμα προσώπου θα ωφελήσεις την επιδερμίδα σου στο έπακρον.

Επ, πού πας; Δεν θα σε άφηνα έτσι! Έχω συγκεντρώσει στην gallery αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. 10 ενυδατικούς ορούς για να διαλέξεις ποιον θα προσθέσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου.