Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Τα 5 πιο κομψά beauty looks στο κόκκινο χαλί

Μαρία Ροδίτη
Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Τα 5 πιο κομψά beauty looks στο κόκκινο χαλί

Το red carpet γέμισε με glam looks!

Η πανδημία του κορονοϊού σημάδεψε τα μεγάλα και φαντασμαγορικά events του πλανήτη με τα περισσότερα να ακυρώνονται και άλλα να πραγματοποιούνται σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Ευτυχώς, όμως, τους τελευταίους μήνες τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όπως πριν με ολοένα και περισσότερες διοργανώσεις να πραγματοποιούνται κανονικά- πάντα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον Covid-19.

Έτσι έγινε και με το Φεστιβάλ Βενετίας 2021, στο οποίο είδαμε πληθώρα celebrities να περπατούν στο κόκκινο χαλί και να μας θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές και το glam, που ομολογουμένως μας είχε λείψει.

Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Metallics, τούλι και όγκοι κατακλύζουν το red carpet

Η ιστορία του Φεστιβάλ Βενετίας

Το Φεστιβάλ Βενετίας είναι το αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο. Ξεκίνησε το 1932 και έκτοτε διεξάγεται κάθε χρόνο στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, στο ιστορικό Palazzo del Cinema.

Φέτος ήταν η 78η διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου.



Φυσικά, από το 78ο Φεστιβάλ Βενετίας δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με τις stars να ξεχωρίζουν για τις στυλιστικές και beauty επιλογές τους.

Τα beauty looks που έκαναν τη διαφορά

Πέντε ήταν οι celebrities που ξεχώρισαν στο red carpet του Φεστιβάλ Βενετίας 2021 για το beauty look τους.

Η Jennifer Lopez (φυσικά και το περιμέναμε), η Penelope Cruz, η Jodie Comer, η Sofia Resing και η Olivia Culpo ήταν το #beautyinspiration που όλες είχαμε ανάγκη αυτήν την εποχή.

Wet look και bronze make up, έντονα smoky eyes και glowy skin ήταν μόνο μερικές από τις τάσεις που επικράτησαν και τις οποίες επέλεξαν οι stars.

https://www.instagram.com/p/CTp6qPMhnr2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

FYI: Το βραβείο καλύτερου σεναρίου απονεμήθηκε στη Μάγκι Τζίλενχαλ για την ταινία «The lost daughter» (Η χαμένη κόρη).

Η Penelope Cruz απέσπασε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας από γυναίκα ηθοποιό για τον ρόλο της στην ταινία «Madres Paralelas», τη νέα συνεργασία της με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου πήγε στον Φιλιππινέζο, Τζον Αρσίλα, ο οποίος είναι πολύ γνωστός σταρ στην πατρίδα του. «Χίλια ευχαριστώ», είπε στα ιταλικά ο 55χρονος ηθοποιός. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος ηθοποιός του κόσμου απόψε, επειδή ξέρω ότι προερχόμαστε από διαφορετικές χώρες, από διαφορετικές κουλτούρες, όμως απόψε καταλαβαινόμαστε όλοι, χάρη στον κινηματογράφο», πρόσθεσε.

Η Επιτροπή απένειμε τον Ασημένιο Λέοντα καλύτερης σκηνοθεσίας στη Νεοζηλανδή, Τζέιν Κάμπιον, για την ταινία εποχής «The Power of the Dog», που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1920.

Και κάτι ακόμη... Το πιο κομψό και super duper ρούχο που είδαμε στο κόκκινο χαλί ανήκει στη Rebecca Ferguson. Ξεκάθαρα. Να, δες!

https://www.instagram.com/p/CTt6qNdID5u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις τις 5 stars που έκαναν τη διαφορά στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2021 με το beauty look τους.