Με πλεξούδες και girly μακιγιάζ η Δανάη Μπάρκα! Η Γαρυφαλλιά Οροκλού μας δίνει όλα τα tips

Μαρία Ροδίτη
Με πλεξούδες και girly μακιγιάζ η Δανάη Μπάρκα! Η Γαρυφαλλιά Οροκλού μας δίνει όλα τα tips

Η προσωπική hairstylist και make up artist της Δανάης Μπάρκα μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά του beauty look της!

Με ένα άκρως girly και φρέσκο look εμφανίστηκε on air σήμερα η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες δαντέλας, το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το πιο φρέσκο και κοριτσίστικο beauty look ever.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την προσωπική της make up artist και hairstylist, Γαρυφαλλιά Οροκλού, η οποία μας είπε τα πάντα!

Κάν’το όπως η Δανάη Μπάρκα! Smoky eyes και half-up για τέλεια φθινοπωρινά looks

Οι πλεξούδες της Δανάης

«Σήμερα κάναμε γαλλικές πλεξούδες, οι οποίες τελειώνουν στον σβέρκο και δεν φτάνουν μέχρι το τέλος των μαλλιών», λέει στο Queen.gr η προσωπική hairstylist της Δανάης, Γαρυφαλλιά Οροκλού.

Και συμπληρώνει: «Θα μπορούσε μία κοπέλα να κάνει αυτό το χτένισμα και με πλεξούδες ψαροκόκαλο, αλλά και με χωρίστρα στο πλάι, που είναι εξίσου εντυπωσιακό. Εμείς επιλέξαμε να κάνουμε χωρίστρα στη μέση σήμερα».



Άραγε ταιριάζει αυτό το χτένισμα και σε κοπέλες με κοντά και σε κοπέλες με μακριά μαλλιά; Η Γαρυφαλλιά Οροκλού λέει «ΝΑΙ»!

«Αυτές τις πλεξούδες μπορεί να τις κάνει κι ένα κορίτσι με μακριά μαλλιά, αλλά και ένα κορίτσι με πιο κοντό μαλλί. Αν μια κοπέλα έχει κοντά μαλλιά, μπορεί να κάνει πλεξούδες και να τις δέσει με πρόσθετα μαλλιά, ώστε να φαίνονται πιο μακριές», εξηγεί η Γαρυφαλλιά Οροκλού.

https://www.instagram.com/p/CTy5lQ7oS1n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ultra girly, ροζ μακιγιάζ της Δανάης

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι το σημερινό μακιγιάζ της Δανάης Μπάρκα ήταν… άκρως κοριτσίστικο. Με πρωταγωνιστή, άλλωστε, το ροζ χρώμα στα μάτια και στα χείλη, δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό.

https://www.instagram.com/p/CTzHZRfoxmp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ κοριτσίστικο μακιγιάζ με τη Δανάη. Χρησιμοποίησα υγρό make up και ένα πιο παχύρρευστο αδιάβροχο, κάναμε κοψίματα και επιλέξαμε ως πρωταγωνιστή το ροζ χρώμα», λέει η Γαρυφαλλιά Οροκλού.



Και προσθέτει: «Στα μάτια τής έχω βάλει βάση make up για να σταθεροποιηθεί η ροζ σκιά και να γράφει πιο έντονα στην κάμερα. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά έχω βάλει ελάχιστο eyeliner στη ρίζα των βλεφαρίδων, για να δείχνουν πιο ενιαίες. Κι αυτό, γιατί σήμερα δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τουφάκια, παρά μόνο μάσκαρα. Το μακιγιάζ ολοκληρώσαμε με ρουζ στα μάγουλα και ένα ροζ -πολύ ροζ- κραγιόν».

Αν αυτό δεν είναι το πιο φρέσκο και κοριτσίστικο μακιγιάζ, τότε ποιο είναι; (Εγώ το λέω αυτό)!