Φούξια κραγιόν: Η Φαίη Σκορδά το απογείωσε- Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Μαρία Ροδίτη
Φούξια κραγιόν: Η Φαίη Σκορδά το απογείωσε- Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Η Φαίη Σκορδά ανέδειξε το πολύ ανοιχτό γκρι κοστούμι της με έντονο, φούξια κραγιόν!

Με office look αποφάσισε να μας καλημερίσει σήμερα η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βγήκε on air με πολύ ανοιχτό γκρι κοστούμι και μαύρο top πραγματοποιώντας μια ultra chic εμφάνιση.

Τη διαφορά στο look της, ωστόσο, έκανε το bold φούξια κραγιόν, το οποίο είναι απλά WOW!

Με animal print και nude κραγιόν η Φαίη Σκορδά - Πώς θα το φορέσεις κι εσύ σωστά

Το σημερινό beauty look της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» με χαλαρές μπούκλες, δια χειρός, Βασίλη Μπουλούμπαση.

Τη διαφορά, ωστόσο, στο beauty look της έκανε το bold, φούξια κραγιόν, το οποίο ξεχώρισε και έδωσε μια πιο fresh νότα στο classic, office look της παρουσιάστριας.

FAIH

Και κάπως έτσι, η Φαίη και η make up artist της, Γωγώ Νικηφοράκη, μας έπεισαν ότι το φούξια κραγιόν είναι ιδανικό και για το φθινόπωρο. Δεν είναι αποκλειστικά και μόνο item του καλοκαιριού.

Πώς θα φορέσεις το φούξια κραγιόν

Μη φοβηθείς το φούξια κραγιόν το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Είναι super chic και girly και μπορεί να δώσει μια νότα fun και φρεσκάδας σε όλο το look σου.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα το συνδυάσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου… εγώ είμαι εδώ!

#1 Με μαύρο eyeliner και μάσκαρα

Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Ακόμα και βράδυ να βγεις, μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner, μπόλικες στρώσεις μάσκαρα και το φούξια κραγιόν σου θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.



#2 Με highlighter και ροζ ρουζ

Για ένα fresh, πρωινό look βάλε λίγο highlighter στη μύτη, το πηγούνι, το κόκαλο των φρυδιών και τα μήλα. Στα μήλα, πρόσθεσε ροζ ρουζ και… είσαι έτοιμη!

#3 Matchy-matchy μακιγιάζ

Φούξια σκιά με φούξια κραγιόν. Απλά τέλειο! Φρόντισε, ωστόσο, να διατηρήσεις πιο «ήσυχο» το outfit σου... όπως η Φαίη Σκορδά.



#4 Με σκιές σε γήινες αποχρώσεις

Διαχρονική και safe επιλογή! Σκιές σε μπεζ, χρυσές, μπρονζέ και καφέ αποχρώσεις θα αναδείξουν σίγουρα το φούξια κραγιόν και… εσένα!

Μην πας πουθενά! Στην gallery έχω βρει για εσένα τα πιο φανταστικά φούξια κραγιόν της αγοράς. Καλό beauty shopping, girl!