James Bond:Βίκυ Καγιά & Τόνια Σωτηροπούλου το φώναξαν στην πρεμιέρα - Μόνο κόκκινο κραγιόν φέτος!

Μαρία Ροδίτη
James Bond:Βίκυ Καγιά & Τόνια Σωτηροπούλου το φώναξαν στην πρεμιέρα - Μόνο κόκκινο κραγιόν φέτος!

Οι δύο celebrities περπάτησαν στο red carpet του Θεάτρου Παλλάς φορώντας το πιο διαχρονικό beauty item που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ!

Λάμψη και φώτα γέμισε χθες βράδυ (29/9) το κέντρο της Αθήνας μιας και πλήθος celebrities παρευρέθηκαν στο Θέατρο Παλλάς όπου και παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας James Bond «No Time to Die».

Καλλιτέχνες, παρουσιάστριες και άνθρωποι του δημοσιογραφικού χώρου περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Θεάτρου για να παρακολουθήσουν -για τελευταία φορά- τον πράκτορα 007, Daniel Craig, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Cary Fukunaga.

Δύο από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Βίκυ Καγιά και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες είχαν… κάτι κοινό: το κόκκινο κραγιόν τους.

Κόκκινο κραγιόν: Super fresh τρόποι για να το φορέσεις το πρωί + 10 θρυλικές αποχρώσεις

Το look της Βίκυς και της Τόνιας

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο red carpet του Θεάτρου Παλλάς φορώντας ιριδίζον, λευκό φόρεμα του fashion brand R-D-IOLI, ασημί, glitter γόβες Bottega Veneta, και λευκό clutch bag.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, από την άλλη, ήταν... «φωτιά» στα κόκκινα. Η ηθοποιός φόρεσε maxi, κόκκινο, off-shoulder φόρεμα με βολάν στην περιοχή του στήθους και χρυσά, oversized σκουλαρίκια. Το συνδύασε με κόκκινο, clutch bag και μαύρο σακάκι, παραδίδοντας για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τόνια Σωτηροπούλου έχει υπάρξει «κορίτσι» του «James Bond». Για την ακρίβεια, η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Daniel Craig στην ταινία Skyfall το 2012.

https://www.instagram.com/p/CUaxRARomSs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοινό χαρακτηριστικό και των δύο κυριών ήταν… το beauty look τους. Και η Τόνια και η Βίκυ έπιασαν τα μαλλιά τους σε χαμηλή αλογοουρά και επέλεξαν να ξεχωρίσουν φορώντας κόκκινο κραγιόν.

Κάπως έτσι μας έδωσαν το… σύνθημα να φοράμε φέτος τον χειμώνα πάντα και παντού, όποτε θέλουμε, κόκκινο κραγιόν!

Η πιο διαχρονική και κομψή τάση ομορφιάς

Αν υπάρχει ένα beauty item που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας, αυτό είναι το κόκκινο κραγιόν.

Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, κολακεύει όλες τις γυναίκες και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ. Με nude face και κόκκινο κραγιόν φοράς άνετα το jean σου με το λευκό πουκάμισό σου και είσαι ultra chic στη δουλειά.



Με μαύρο eyeliner και μπόλικη μάσκαρα φοράς, επίσης, το κόκκινο κραγιόν σου, το μαύρο φόρεμά σου (little black dress) και είσαι έτοιμη για τη βραδινή σου έξοδο. Όπως καταλαβαίνεις, το κόκκινο κραγιόν ήταν, είναι και θα παραμείνει all-time classic επιλογή στο μακιγιάζ μας.

Και η Βίκυ με την Τόνια το γνωρίζουν καλά αυτό!

Απόλαυσε τις εμφανίσεις τους, λοιπόν, στην gallery! Thanks girls για την έμπνευση!