Baby bubble braids: Η Κρυσταλλία με το πιο hot hair trend του 2021

Μαρία Ροδίτη
Baby bubble braids: Η Κρυσταλλία με το πιο hot hair trend του 2021

Τα bubbles στα μαλλιά είναι ό,τι πιο σύγχρονο και girly μπορείς να κάνεις!

Ομολογώ πως δεν έχει περάσει άλλη σεζόν στην οποία να έχω συναντήσει τόσα πολλά hair trends. Πραγματικά, οι τάσεις στα κουρέματα και στα χτενίσματα για το 2021 διαδέχονται η μία την άλλη και είναι καλύτερη η μία από την άλλη. Ποια να πρωτοσκεφτώ;

Τα flip ends (aka γυρισμένες άκρες προς τα έξω), το shag κούρεμα, τα hair accessories σε κάθε χτένισμα και το καρέ είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς για τη φετινή χρονιά. Μα… τα bubbles στα μαλλιά έχουν ξεχωρίσει περισσότερο από οτιδήποτε από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα.

Και η Κρυσταλλία… τα τόλμησε στην πιο hot εκδοχή τους, που δεν είναι άλλη από τα baby bubble braids.

Baby bubble braid: Το χτένισμα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Η Κρυσταλλία με baby bubble braids

Η Κρυσταλλία θα βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τα γυρίσματα- όπως η ίδια αποκάλυψε σε ένα post- να έχουν ήδη αρχίσει. Σε αυτήν τη δημοσίευσή της, λοιπόν, στο Instagram είδαμε την τραγουδίστρια να έχει υιοθετήσει το πιο hot hair trend του 2021.

Συγκεκριμένα, η Κρυσταλλία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας off-shoulder, tie-dye, φούξια φόρεμα, σε styling Αγγελικής Μαρτσέκη (@tzela), και έχοντας ίσια μαλλιά με… δύο baby bubble braids γύρω από το πρόσωπό της. Να, δες…

https://www.instagram.com/p/CUskre_gzuq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι too girly to handle το χτένισμα της τραγουδίστριας; Ε, ναι! Και μας αρέσει πολύ! Πίσω από το τόσο trendy hairstyle της Κρυσταλλίας κρύβεται ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ενώ το full pinky μακιγιάζ της έχει επιμεληθεί η Βάσω Νακοπούλου.

Κάνε κι εσύ baby bubble braids

Είτε έχεις ίσια, είτε σγουρά μαλλιά, να ξέρεις πως μπορείς να κάνεις baby bubble braids.

Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν κότσο ή ponytail, αρχικά, για να μη σε ενοχλούν και άφησε δυο τούφες, δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό σου, για να κάνεις τα baby bubbles.



Έχε αρκετά διάφανα λαστιχάκια και δημιούργησε με αυτά… φουσκίτσες (aka bubbles) σε κάθε τούφα. Άσε ελεύθερα τώρα τα μαλλιά σου και… έτοιμο το χτένισμά σου. Τόσο απλό, τόσο chic!

Cover photo: @crystallia__