#ReadyResetGo: Το φθινοπωρινό skin reset είναι απαραίτητο και θα το κάνουμε μαζί πανεύκολα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#ReadyResetGo: Το φθινοπωρινό skin reset είναι απαραίτητο και θα το κάνουμε μαζί πανεύκολα

Το φθινόπωρο, η επιδερμίδα χρειάζεται επανεκκίνηση και μπορείς να την κάνεις με απλές κινήσεις. Σήμερα θα τα πούμε όλα!

Το καλοκαίρι είναι πάντοτε υπέροχο. Ηλιοθεραπεία, παιχνίδι στη θάλασσα, βουτιές στην πισίνα, κοκτέιλ και χορός μέχρι το πρωί… Οι αναμνήσεις που μας αφήνει το καλοκαίρι και οι διακοπές είναι πολλές. Με την επιστροφή μας στην πόλη και το γραφείο ωστόσο, καθώς το μαύρισμα αρχίζει να ξεθωριάζει, η επιδερμίδα μας γίνεται θαμπή, άτονη και αφυδατωμένη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όμως.

Ο ήλιος και η θάλασσα, τα κοκτέιλ και τα ξενύχτια, μπορεί να μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να γεμίσουμε μπαταρίες, ταλαιπώρησαν όμως την επιδερμίδα μας.

Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αποδιοργανώθηκε, η διατροφή μας άλλαξε, ο ύπνος μας διαταράχθηκε (με όλη την καλή έννοια). Όλα αυτά άφησαν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας και γι’ αυτό μία φθινοπωρινή επανεκκίνηση είναι απαραίτητη. Πώς θα την κάνουμε όμως; Πανεύκολα!

Η αρχή ξεκινά εσωτερικά, με τη διατροφή

Ο οργανισμός μας χρειάζεται αποτοξίνωση μετά τα κοκτέιλ και τα τηγανητά των διακοπών και πολύτιμοι σύμμαχοι σε αυτή την αποτοξίνωση είναι το νερό και τα λαχανικά.

Αν προσθέσεις (όπως εγώ) στη διατροφή σου πράσινα φύλλα όπως το σπανάκι και το kale, αν επιστρατεύσεις τα θαυματουργά γκρέιπφρουτ και τα πορτοκάλια, αν αντικαταστήσεις τα ανθυγιεινά σνακ με μήλο και σέλερι, η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί.

image003

Επόμενο βήμα: Η περιποίηση

Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απλά. Βλέπεις, για να κάνεις reset στην επιδερμίδα σου, δεν χρειάζεται να υιοθετήσεις νέες συνήθειες και να παραγεμίσεις τα ντουλάπια σου με προϊόντα.

Μόλις 2 βήματα και μόνο 2 προϊόντα αρκούν για να κάνεις Skin Reset. Ο καθαρισμός και η ενυδάτωση άλλωστε, είναι το Α και το Ω για μία υγιή, λαμπερή επιδερμίδα. Σύμμαχοί σου σε αυτό το βήμα του reset της επιδερμίδας σου είναι η Frezyderm και οι ολοκληρωμένες προτάσεις της για καθαρισμό και ενυδάτωση.

Πάτα play στο παρακάτω video για να δεις τις δικές μου επιλογές και συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις ποιος συνδυασμός προϊόντων είναι ιδανικός για εσένα.



Το πρώτο βήμα του δικού μου reset, έγινε με τον μεταξένιο Mild Wash Foam που δεν απαιτεί καθόλου τρίψιμο, αφαιρεί ρύπους και μακιγιάζ και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα για όλες μας!

image005

Το δεύτερο βήμα μου είναι η Moisturizing Plus Cream. Η δική μου επιδερμίδα, είχε ανάγκη από εντατική ενυδάτωση και η Moisturizing Plus είναι τέλεια, γιατί είναι εμπλουτισμένη με 3 είδη υαλουρονικού οξέος. Αν και εσύ έχεις επιδερμίδα αφυδατωμένη ή πολύ ξηρή, είναι η ιδανική επιλογή για το reset σου.

image007

Αν από την άλλη θέλεις εντατική ενυδάτωση αλλά με πιο ελαφριά σύνθεση, τότε η Moisturizing 24h Cream είναι αυτό που χρειάζεσαι. Είναι εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια και έτσι, προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση και αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας.

image009

Και οι λιπαρές επιδερμίδες όμως χρειάζονται reset και ενυδάτωση! Το ότι μία επιδερμίδα είναι λιπαρή, δεν σημαίνει ότι το καλοκαίρι δεν μπορεί να την αφήσει αφυδατωμένη. Ιδανική επιλογή για τη λιπαρή σου επιδερμίδα, είναι η Matte Effect Cream. Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, ενυδατώνει αποτελεσματικά, καταπολεμά γραμμές και ρυτίδες ενώ αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα ματ.

Τέλος, αν σε απασχολούν τα σημάδια της γήρανσης και θέλεις να κάνεις το reset σου αλλά να συνεχίσεις τη μάχη εναντίον τους, η Moisturizing Rich Cream είναι ιδανική για εσένα. Είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πιο ώριμης επιδερμίδας, παρέχοντας θρέψη και χαρίζοντας λάμψη.

image011

Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, το να κάνεις reset στην επιδερμίδα σου είναι πανεύκολο! Με μία επίσκεψη στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο, μπορείς να ανακαλύψεις τις επιλογές σου και με ένα κλικ στο site της Frezyderm, μπορείς να μάθεις ακόμα περισσότερα.

#ReadyResetGo!