Η Ελεονώρα Μελέτη με τον τέλειο συνδυασμό! Γήινοι τόνοι στο μακιγιάζ και animal print

Μαρία Ροδίτη
Η Ελεονώρα Μελέτη με τον τέλειο συνδυασμό! Γήινοι τόνοι στο μακιγιάζ και animal print

Για ακόμα μια φορά η παρουσιάστρια του MEGA έκανε τη διαφορά με το ultra chic look της.

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς λέει «MEGA Καλημέρα» καθημερινά στις 7.50 με την υπέροχη παρέα της και συγκεκριμένα με τους Κώστα Τσουρό, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Θανάση Πάτρα. Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί καθημερινά ultra chic εμφανίσεις δίνοντάς μας beauty & fashion inspiration και για τα δικά μας looks.

Το ίδιο συνέβη και με τη σημερινή εμφάνισή της στην οποία πρωταγωνιστής ήταν το animal print με το μακιγιάζ να παραμένει «ήσυχο» σε γήινους τόνους.

Οι γυρισμένες άκρες των 90’s επέστρεψαν! Hair Inspo η Ελεονώρα Μελέτη

Το γήινο beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

Με χαλαρές μπούκλες και πλαϊνή χωρίστρα βγήκε on air σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη. Στο μακιγιάζ της επέλεξε να κινηθεί σε γήινους τόνους και συγκεκριμένα φόρεσε nude κραγιόν, μπεζ-χρυσή σκιά και μαύρο eyeliner, αφήνοντας… το bold ρούχο της να «μιλήσει».

animal print meleti

Η Ελεονώρα φόρεσε σήμερα animal print, midi φόρεμα της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου, το οποίο συνδύασε με μαύρο, πουά καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Λέμε «ναι» στους γήινους τόνους το φθινόπωρο

Το μακιγιάζ σε γήινους τόνους είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις στο πρόσωπό σου.

Είναι, μάλιστα, ιδανικό για εκείνες τις μέρες που θέλεις να φορέσεις ένα πολύ έντονο ρούχο, είτε σε print, όπως έκανε η Ελεονώρα, είτε σε χρώμα (φούξια, μπλε ελεκτρίκ κλπ.).

https://www.instagram.com/p/CU68jjqoUzv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και επειδή… ξέρω πως πάντα θέλεις να ξέρεις τι κυκλοφορεί στον κόσμο της ομορφιάς, έκανα ρεπορτάζ αγοράς και βρήκα υπέροχα προϊόντα σε γήινες αποχρώσεις (εννοείται και μαύρα eyeliners), ώστε να αντιγράψεις το make up της Ελεονώρας Μελέτη. Check στην gallery και καλά ψώνια!