Υπάρχει ένα σύστημα περιποίησης μαλλιών που προσαρμόζεται ΑΚΡΙΒΩΣ στις ανάγκες σου…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Υπάρχει ένα σύστημα περιποίησης μαλλιών που προσαρμόζεται ΑΚΡΙΒΩΣ στις ανάγκες σου…

Το Fibre Clinix της Schwarzkopf Professional, σου χαρίζει εξατομικευμένη περιποίηση που ξεκινάει από το κομμωτήριο και συνεχίζεται στο σπίτι!

Τα μαλλιά μας «μιλούν» και έχουν τη δική τους, ιδιαίτερη γλώσσα. Σπάνε, φριζάρουν, δείχνουν θαμπά και άτονα, δεν υπακούν στο styling… Με τον τρόπο τους, επικοινωνούν τις ανάγκες τους, και μας θυμίζουν ότι έχει έρθει η ώρα για πραγματική περιποίηση.

Τα μαλλιά λοιπόν, δε διαφέρουν και τόσο από την επιδερμίδα μας. Και η επιδερμίδα αντιδρά, και μας «μιλά» όταν έχει ανάγκη για ενυδάτωση ή περαιτέρω φροντίδα. Γιατί λοιπόν η προσέγγιση της περιποίησης που προσφέρουμε στα μαλλιά μας, να διαφέρει από αυτή που χαρίζουμε στο πρόσωπό μας;

FIBRE CLINIX POLINA 02 257 v2 BW CMYK HighRes RGB

Και τα μαλλιά μας έχουν σύνθετες ανάγκες. Μπορεί να είναι λεπτά και βαμμένα, μπορεί να είναι αφυδατωμένα και πολύ ταλαιπωρημένα από το styling. Μπορεί να τους συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να έχουν αυξημένες, ιδιαίτερες ανάγκες.

Θα μιλήσω προσωπικά, (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και βαμμένα, λιπαρά στη ρίζα και ξηρά στις άκρες, έχουν θαμπώσει από τον ήλιο και έχουν αφυδατωθεί από το αλάτι. Έχουν πολυσύνθετες ανάγκες και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα μας: Το σύστημα περιποίησης Fibre Clinix της Schwarzkopf Professional.

Πρόκειται για μία εξατομικευμένη συλλογή προϊόντων αποκλειστικά στα κομμωτήρια που κλείνει μέσα της όλη την τεχνογνωσία και την αγάπη της Schwarzkopf Professional για τα μαλλιά, για να μας χαρίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία , τόσο στο κομμωτήριο, όσο και στο σπίτι! Θα σου εξηγήσω…

image005

Τι είναι το Fibre Clinix της Schwarzkopf Professional;

Είναι ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης των μαλλιών που βάζει τέλος στο «ένας για όλους και όλοι για έναν». Ξέροντας ότι οι γυναίκες -πλέον- αναγνωρίζουν τα προβλήματα των μαλλιών τους και αναζητούν λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ατομικές τους ανάγκες, τα επιστημονικά εργαστήρια της Schwarzkopf Professional, δημιούργησαν το Fibre Clinix, τη θεραπεία για τα μαλλιά που λαμβάνει υπόψη της τις δικές μας ανάγκες ειδικά και όχι κάποιες ανάγκες γενικά.

Μια εξατομικευμένη εμπειρία στο κομμωτήριο

Η θεραπεία ξεκινά από το κομμωτήριο με την υπηρεσία Tribond στον λουτήρα. Εκεί, εφαρμόζεται πρώτα (με πολύ χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής) το σαμπουάν Fibre Clinix Tribond, το οποίο καθαρίζει και προετοιμάζει τα μαλλιά για την εξατομικευμένη θεραπεία Fibre Clinix.



Fun fact! H τεχνολογία Tribond βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας και ουσιαστικά «χτίζει» νέους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας!

Έπειτα, ακολουθεί η θεραπεία Fibre Clinix Tribond Treatment. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου (λεπτά ή χοντρά), ο κομμωτής επιλέγει τη βάση της θεραπείας και συνεχίζει προσθέτοντας ένα από τα Fibre Clinix Boosters για απόλυτα εξατομικευμένη περιποίηση.

image007

Η πρωτοποριακή φόρμουλα του Fibre Clinix Tribond Treatment, δυναμώνει, επανορθώνει και προστατεύει τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας, ενώ το booster, προσφέρει τη θρέψη και την περιποίηση που έχουν ανάγκη τα δικά σου μαλλιά.

Διατίθενται τα εξής boosters για εσωτερική και εξωτερική αναδόμηση της τρίχας:

Το Fibre Clinix Vibrancy Booster για βαμμένα μαλλιά

Το Fibre Clinix Fortify Booster για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Το Fibre Clinix Hydrate Booster για ξηρά μαλλιά

Το Fibre Clinix Volumize Booster για λεπτά μαλλιά

Το Fibre Clinix Tame Booster για ατίθασα μαλλιά

image009

Από το κομμωτήριο, στο σπίτι

Φυσικά η περιποίηση δε σταματά με την αποχώρηση από το κομμωτήριο. Το Fibre Clinix, σας δίνει τη δυνατότητα, να διατηρήσετε τα αποτελέσματα στο σπίτι μέσα από το πλήρως εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης για το σπίτι!

image011

Υπάρχουν 5 διαφορετικές σειρές που ανταποκρίνονται σε 5 διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών:

Η Fibre Clinix Vibrancy. Είναι εμπλουτισμένη με AHA (οξέα που συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας) και έτσι, ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος διατηρώντας το λαμπερό και όμορφο ανάμεσα στα ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

image013

Η Fibre Clinix Fortify. Η πρωτοποριακή της σύνθεση, είναι εμπλουτισμένη με Niacinamide (trending συστατικό), που ενδυναμώνει και θρέφει τις ίνες της τρίχας.

image015

Η Fibre Clinix Hydrate. Περιέχει ένα σούπερ ενυδατικό σύμπλεγμα με σκουαλένιο και έτσι, εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας στην τρίχα και κάνει τα μαλλιά πιο ελαστικά και γεμάτα ζωντάνια.

image017

Η Fibre Clinix Volumize. Χάρη στο συστατικό Phytokine (ένα εκχύλισμα σόγιας), χαρίζει πιο ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση, ακόμα και στα πολύ λεπτά, άτονα μαλλιά.

image019

Η Fibre Clinix Tame. Περιέχει τα so hot right now Ceramides, και έτσι τιθασεύει τα μαλλιά αντιμετωπίζοντας τη δομή της τρίχας και παράλληλα λειαίνει την επιφάνειά της, εξαλείφοντας το φριζάρισμα.

image021

Κάθε σειρά Fibre Clinix για το σπίτι περιέχει: Σαμπουάν, Conditioner, Spray Conditioner, Μάσκα θεραπείας και Booster. Ξέρω όμως τι σκέφτεσαι… Τι γίνεται αν έχεις ταυτόχρονα λεπτά, βαμμένα μαλλιά, χωρίς όγκο; Τι γίνεται αν έχεις ξηρά μαλλιά που φριζάρουν;

image023

Το booster της κάθε σειράς Fibre Clinix, μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε μάσκα θεραπείας ώστε να έχεις ταυτόχρονη, και πλήρως εξατομικευμένη αντιμετώπιση των αναγκών σου.

Αν λοιπόν έχεις ανάγκες σαν τις δικές μου: Βαμμένα μαλλιά που σπάνε και φριζάρουν, θα κάνεις τη θεραπεία Fibre Clinix Tribond Treatment με το Fibre Clinix Vibrancy Booster για βαμμένα μαλλιά και θα τη συνδυάσεις με ένα mix n’ match προϊόντων από τις σειρές Fibre Clinix Fortify και Fibre Clinix Tame με την καθοδήγηση του κομμωτή σου. Οι πιθανοί συνδυασμοί είναι δεκάδες και μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στις δικές σου ανάγκες.

image025

Όπως αντιλαμβάνεσαι, μιλάμε για ένα σύστημα περιποίησης που δε μοιάζει με άλλα. Κάνει την περιποίηση των μαλλιών πραγματικά προσωπική υπόθεση, όπως ακριβώς πρέπει να είναι.

image027

Κλείσε το δικό σου ραντεβού σε ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional, δες τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται και πάρε μαζί σου την πιο αποτελεσματική και εξατομικευμένη σειρά περιποίησης, που θα ομορφύνει τα μαλλιά και το μπάνιο σου!

Και φυσικά μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το επίσημο account @schwarzkopfpro.greece στο instagram και να κάνεις like στην @schwarzkopfprofessionalgreece σελίδα του facebook!