Ευχαριστούμε Jennifer! Η Aniston θυμήθηκε iconic χτενίσματά της κι εμείς θα τα αντιγράψουμε όλα

Μαρία Ροδίτη
Ευχαριστούμε Jennifer! Η Aniston θυμήθηκε iconic χτενίσματά της κι εμείς θα τα αντιγράψουμε όλα

Η Jennifer Aniston έχει αδυναμία στα μαλλιά της και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία. 

Η Jennifer Aniston είναι beauty icon με μια… τρελή λατρεία στα μαλλιά της. Η ηθοποιός, άλλωστε, έχει μείνει χαραγμένη στον νου όλων των γυναικών για το iconic Rachel hairstyle που είχε στη δεκαετία του 1990 και συγκεκριμένα όταν συμμετείχε στα «Φιλαράκια».

Η αγάπη της για τα μαλλιά φάνηκε και με το πρόσφατο λανσάρισμα του δικού της hair care brand, το οποίο έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και τώρα, με το τελευταίο της Instagram post, η Jennifer αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι hair icon.

Ακόμα μια celebrity στην ομορφιά! Η Jennifer Aniston μόλις λάνσαρε το δικό της beauty brand

Το post με τα χτενίσματα… σκέτο Inspo

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) η Jennifer Aniston έκανε ένα post με δέκα iconic hairstyles στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδωσε το… απαραίτητο beauty Inspo.

Μέσα σε αυτό το καρουζέλ μπορείς να δεις την Jennifer Aniston σε διαφορετικές φάσεις της ζωής της και με χτενίσματα άλλων δεκαετιών, τα οποία έχουν κάνει δυναμικό comeback το 2021.

https://www.instagram.com/p/CVS02ubLoio/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλογοουρά με αφέλειες, half-up hairstyle, το iconic Rachel hairstyle, αυστηρός κότσος, layering κούρεμα και… πολλά ακόμη! Αναλυτικά σου τα εξηγώ στην gallery.

Το hair care brand της Jennifer Aniston

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Jennifer Aniston κυκλοφόρησε το δικό της brand ομορφιάς, το οποίο ονομάζεται LolaVie.



Όπως αναφέρεται στο site (www.lolavie.com) , «αυτό που δεν ξέρετε για την Jennifer Aniston είναι το γεγονός ότι έχει εμμονή με τα ιατρικά περιοδικά, με τις τεχνολογικές εξελίξεις και με τις τελευταίες καινοτομίες ομορφιάς και υγείας». Με βάση αυτά τα ενδιαφέροντα γεννήθηκε η LolaVie, «για να συνδυάσει τα μέγιστα της επιστήμης και της φύσης, με τον στόχο να αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτε για να έχεις κάτι».

Και κάπως έτσι… «γεννήθηκε» το πρώτο προϊόν με την υπογραφή της Aniston, που δεν είναι άλλο από ένα σπρέι για ξεμπέρδεμα των μαλλιών.

Jennifer, είσαι η hair queen μας!