Beauty confessions: Κάθε φορά που εμφανίζονται λευκά στα μαλλιά μου… ενθουσιάζομαι!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Beauty confessions: Κάθε φορά που εμφανίζονται λευκά στα μαλλιά μου… ενθουσιάζομαι!

Όταν πρωτοείδα τα λευκά στα μαλλιά μου, ομολογώ ταράχτηκα. Πλέον, ανυπομονώ να εμφανιστούν ανάμεσα στα ραντεβού μου στο κομμωτήριο και το οφείλω στο French Glossing!

H σχέση που έχει κάθε γυναίκα με τα λευκά μαλλιά είναι διαφορετική. Κάποιες τα δέχονται και δεν αναζητούν τρόπους να τα καλύψουν. Κάποιες άλλες τα εξαφανίζουν αμέσως μόλις τα εντοπίσουν, ενώ υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία με εκείνες που ζουν σε ένα πλασματικό, παράλληλο σύμπαν όπου τα λευκά δεν είναι θέμα…

Είμαι η Χριστίνα, ανήκω στην τρίτη κατηγορία και ανακάλυψα ότι έχω λευκά, μετά το καλοκαίρι. Ο κολλητός μου φίλος βλέπεις, είναι colorist και έτσι δεν έμενα ποτέ με άβαφα μαλλιά. Δεν πρόλαβα ωστόσο να πάω για το balayage μου πριν από τις διακοπές και έτσι, ο Σεπτέμβριος με αντιμέτωπη με μία πραγματικότητα που αγνοούσα: Με τις λευκές τρίχες στην κορυφή και το πίσω μέρος του κεφαλιού μου.

Όχι, δεν άσπρισαν οι κρόταφοί μου όπως θα περίμενε κανείς. Απέκτησα μακριές, διάσπαρτες λευκές τρίχες που με σόκαραν. Ξέρω, δεν θα έπρεπε. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν πολύ περισσότερα λευκά και από πολύ μικρότερη ηλικία (είμαι 40), αλλά όπως προανέφερα, η κάθε μία μας διαχειρίζεται το θέμα διαφορετικά.

image002

Η πρώτη μου αντίδραση όταν τα εντόπισα, ήταν να πάρω τηλέφωνο τον κολλητό μου φίλο και colorist, ώστε να μου πει τι να κάνω. Η απάντησή του ήταν «λίγη υπομονή» όμως τα λευκά μου είχαν γίνει έμμονη ιδέα.

Ενώ στην πραγματικότητα δεν φαίνονταν, εκτός και αν είχα τα μαλλιά μου και κάποιος αποφάσιζε να κοιτάξει το πίσω μέρος του κεφαλιού μου, ένιωθα ανασφάλεια. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ακριβώς είχα τόσο άγχος για μερικές λευκές τρίχες ενώ οι ρυτίδες για παράδειγμα, δεν με άγχωναν τόσο.

Ακόμα και όταν πλέον τις εξαφάνισα στο κομμωτήριο, χρησιμοποιούσα 2 καθρέφτες –σχεδόν μέρα παρά μέρα- για να δω αν έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Όλα αυτά βέβαια συνέβαιναν στην BFG (Before French Glossing) εποχή.

image003

Μέτα βλέπεις, ήρθε το French Glossing και άλλαξε τα πάντα: Τα μαλλιά, την ψυχολογία μου τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω τα λευκά και το χρωστώ στη LOreal Professionnel. Το French Glossing βλέπεις, είναι η νέα υπηρεσία στον χώρο του κομμωτηρίου και αν έχεις λευκά (ή απλά αγαπάς τα μαλλιά σου) σε αφορά.

Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι, το French Glossing γίνεται με τη χρήση 2 προϊόντων, τη βαφή ΙΝΟΑ στη ρίζα για τέλεια (duh!) κάλυψη των λευκών και τη DIA Light στα μήκη, για τέλειο ντεγκραντάρισμα και λαμπερό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά, ο κομμωτής καλύπτει τα λευκά και στη συνέχεια κάνει το χρώμα ομοιόμορφο και απίστευτα λαμπερό, ενώ όχι απλά δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά, αλλά τα θρέφει! Κάνει αυτό που δεν μπορώ εγώ, ούτε και εσύ να καταφέρεις στο σπίτι: Κάλυψη των λευκών και παράλληλα λαμπερό χρώμα, γερή τρίχα και σε μία τεράστια γκάμα τόνων και αποχρώσεων (πάνω από 150).

image004

Πλέον, ανυπομονώ να εμφανιστούν οι πρώτες λευκές τρίχες στα μαλλιά μου για να κλείσω ένα French Glossing ραντεβού. Ξέρω ότι, φεύγοντας, τα μαλλιά μου θα είναι 2 φορές πιο λαμπερά και εμφανέστατα υγιή. Είναι το τέλειο φρεσκάρισμα και μία πολύ καλή δικαιολογία για να επισκεφθώ το κομμωτήριο και να αφιερώσω λίγο χρόνο στην περιποίησή μου.

Η βαφή και η ρίζα, πλέον, δεν είναι μία αγγαρεία αλλά μία ευκαιρία για πραγματικό pampering. Μία περιποίηση μαλλιών με διπλό όφελος και αποτέλεσμα, που είναι εθιστικό. Αρκεί να σου πω ότι, ακόμα και η μητέρα μου η master του χρώματος στο σπίτι, που για 30 χρόνια δεν είχε πατήσει σε κομμωτήριο για βαφή, πλέον κλείνει το ραντεβού της για French Glossing.

image005

Το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε μπορεί να κάνει μία γυναίκα μόνη της στο σπίτι, είναι μία τέλεια επένδυση στην ομορφιά των μαλλιών, και το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει (ανάλογα με το πόσα λευκά έχεις) έως και 6 εβδομάδες. Αν προσθέσουμε σε αυτό ότι μπορείς να το κάνεις, όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών σου, τότε αντιλαμβάνεσαι γιατί ανυπομονώ να βγουν τα λευκά μου!

Την επόμενη φορά που θα δεις λοιπόν τα λευκά σου να εμφανίζονται μην κατσουφιάσεις! Χαμογέλα και πάρε τηλέφωνο για να κλείσεις ένα ραντεβού για French Glossing. Πού; Με ένα κλικ εδώ θα βρεις το κοντινότερο σε εσένα συνεργαζόμενο με τη LOréal Professionnel κομμωτήριο.

Ακόμα, σου προτείνω να κάνεις like στην επίσημη σελίδα της LOréal Professionnel Paris στο facebook, για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα τελευταία trends!