10 scrub προσώπου για λάμψη και ανανέωση της επιδερμίδας

Μαρία Ροδίτη
10 scrub προσώπου για λάμψη και ανανέωση της επιδερμίδας

Η απολέπιση είναι must βήμα σε μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς!

Τι ζητάμε όλες από… τον καθρέφτη μας καθημερινά; Να μας δείχνει λαμπερές, με υγιή και πεντακάθαρη επιδερμίδα. Και μπορεί να νομίζεις ότι αυτό επιτυγχάνεται μόνο με καλό ύπνο, καλή διατροφή και τις κρέμες προσώπου σου, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάτι λείπει από τη σκέψη σου και αυτό δεν είναι άλλο από το scrub.

Η απολέπιση είναι βασικό μέρος στη ρουτίνα ομορφιάς μιας και παίζει σημαντικό ρόλο στον καθαρισμό του δέρματος, αλλά κυρίως στην ανανέωση και τη λάμψη του.

DIY Time! Φτιάξε δύο scrub για πρόσωπο και σώμα με τα πιο απλά υλικά της κουζίνας σου

Τι κάνει το scrub προσώπου

Το scrub προσώπου είναι το προϊόν που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, επιτρέποντάς της έτσι να ανανεωθεί και να λάμψει.

Στην ουσία, εξαφανίζει τη θαμπή όψη χαρίζοντάς σου ένα πεντακάθαρο δέρμα, το οποίο είναι… έτοιμο να υποδεχθεί τα συστατικά που θα ακολουθήσουν.

via GIPHY

Γιατί να ξέρεις πως έχοντας κάνει scrub προσώπου, μετά θα απορροφηθούν και από τα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας τα skincare συστατικά που θα απλώσεις πάνω της. Τέλειο;

Πόσο συχνά να χρησιμοποιείς scrub προσώπου

Εδώ θέλω την προσοχή σου! Το scrub δεν είναι μια καθημερινή συνήθεια και δεν πρέπει να είναι. Απολέπιση χρειάζεται να κάνεις στην επιδερμίδα σου μία με δύο φορές την εβδομάδα.



Αν κάνεις πιο συχνά, μόνο κακό θα προκαλέσεις στο δέρμα σου. Θα το κάνεις άγριο, σκληρό και θα το ταλαιπωρήσεις βαθιά. Και, σίγουρα, αυτό είναι κάτι που δεν επιδιώκεις.

Βάλε, λοιπόν, δύο φορές την εβδομάδα στη ρουτίνα ομορφιάς σου το scrub προσώπου και… δες στην gallery 10 WOW προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά.