Καλοσχηματισμένα και ζουμερά χείλη- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καλοσχηματισμένα και ζουμερά χείλη- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina» εμφανίστηκε με ένα μακιγιάζ που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή «Super Katerina». Η παρουσιάστρια μας καλημερίζει στις 10.00 ακριβώς ενώ αποτελεί συχνά έμπνευση σε θέματα ομορφιάς με κάθε της μακιγιάζ να αποτελεί πρόταση για τα επόμενά μας φθινοπωρινά makeup.

Η «KatKen» έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό φορώντας ένα mini φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες. Τα πλούσια μαλλιά της είχαν έναν ελαφρύ κυματισμό ενώ το μακιγιάζ ήταν για ακόμη μια φορά αξιοζήλευτο.

https://www.instagram.com/tv/CWAema8oNrU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χαμηλός κότσος είναι το απόλυτο all day χτένισμα – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Ζουμερά και καλοσχηματισμένα χείλη- Όλα τα tips

katken4

Η makeup artist της Κατερίνας Καινούργιου, Μάιρα Γρυπαίου δημιούργησε ένα υπέροχο look με γήινες αποχρώσεις στα μάτια, λεπτό eyeliner και έδωσε έμφαση στα χείλη, με καφέ περίγραμα και nude κραγιόν.

Το κραγιόν είναι αναπόσπαστο item της beauty ρουτίνας μας και βρίσκεται σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να αναβαθμίσουν το αποτέλεσμα και να κάνουν τα χείλη σου κυριολεκτικά ακαταμάχητα. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

1) Πριν απλώσεις το κραγιόν σου, χάρισε στα χείλη σου μια γερή δόση ενυδάτωσης και θρέψης: άπλωσε το αγαπημένο σου lip balm σε όλη την επιφάνειά τους με έμφαση στο περίγραμμα και άφησέ το όσο περισσότερο μπορείς. Αφαίρεσέ το ταμποναριστά με ένα χαρτομάντηλο και συνέχισε.

2) Αν ψάχνεις τον τέλειο natural τόνο, δεν έχεις παρά να κάνεις μια απλή κίνηση: τσέκαρε στον καθρέφτη το εσωτερικό του κάτω χείλους, τραβώντας το απαλά προς τα κάτω. Αυτή είναι η απόλυτη nude απόχρωση για εσένα.

3) Για να κάνεις τα χείλη σου πιο ζουμερά, άπλωσε στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους ένα ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν από αυτό που φοράς.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου που ξεχωρίσαμε- Όλες οι λεπτομέρειες

katken2

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε on air με ένα mini cut-out φόρεμα σε σκούρο πράσινο χρώμα από τη νέα συλλογή του brand Mind Matter. Το look ολοκλήρωσαν με τον πιο stylish τρόπο οι nude peep toe ψηλοτάκουνες γόβες και οι χρυσοί κρίκοι από το κοσμηματοπωλείο Πέτρος Τασούλης. Το styling επιμελήθηκε όπως πάντα η επί χρόνια συνεργάτης της Κατερίνας και fashion stylish, Γεωργία Παντελέ.

Πηγή κεντρικής: @katken85