Κρύωσε ο καιρός και θα φορέσουμε ζιβάγκο! Μαλλιά και μακιγιάζ για άψογο look – Inspo η Φαίη Σκορδά

Μαρία Ροδίτη
Κρύωσε ο καιρός και θα φορέσουμε ζιβάγκο! Μαλλιά και μακιγιάζ για άψογο look – Inspo η Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πραγματοποίησε μια ultra chic εμφάνιση, ιδανική για τα πρώτα κρύα του χειμώνα!

Καθημερινά στις 10 το πρωί η Φαίη Σκορδά μάς λέει καλημέρα μέσα από «Το Πρωινό» και τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί ultra chic εμφανίσεις με τα outfits και τα beauty looks της να είναι έμπνευση για όλες μας.

Σήμερα, λοιπόν, η Φαίη μάς έβαλε σε άκρως χειμερινό mood με το ζιβάγκο που φόρεσε, ενώ μας έδωσε και ιδέες για το πώς να αναδείξουμε το ρούχο επιλέγοντας το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα.

fay

Η Φαίη Σκορδά με το απόλυτο wet look - Τα tips του Βασίλη Μπουλούμπαση

Ζιβάγκο με κότσο – Το απόλυτο combo

Με μίνι φούστα με γεωμετρικά σχέδια, μαύρες over the knee μπότες και λευκό ζιβάγκο με cut-out στο μπούστο βγήκε on air σήμερα η Φαίη Σκορδά.

makeup

Η παρουσιάστρια απογείωσε το ζιβάγκο της με το πιο ταιριαστό χτένισμα: με έναν wavy κότσο με όγκο και τούφες γύρω από το πρόσωπο, πίσω από τον οποίο βρίσκεται ο προσωπικός της hairstylist, Βασίλης Μπουλούμπασης.



Το συγκεκριμένο hairstyle, βλέπεις, επέτρεπε στο ζιβάγκο να φανεί και να μην «κρυφτεί» μέσα στα μαλλιά της Φαίης.

Όσο για το μακιγιάζ; Η Φαίη Σκορδά μπήκε για τα καλά σε χειμερινό mood επιλέγοντας να κάνει σκούρα μάτια και nude χείλη με έντονο περίγραμμα.

kotsos

Το nude κραγιόν είναι must τον χειμώνα

Το nude κραγιόν είναι ίσως από τα πιο απαραίτητα beauty items, που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου τους χειμερινούς μήνες. Γιατί; Για πολλούς και διάφορους λόγους.



Διότι είναι η γρήγορη λύση για τα χείλη… όταν θέλεις να κάνεις smoky eyes, διότι ταιριάζει με όλα και σε βγάζει από τη σκέψη όταν δεν ξέρεις πώς να ολοκληρώσεις το look σου. Εν ολίγοις, το nude κραγιόν είναι passepartout και αν δεν έχεις, ήρθε η ώρα να δεις ποια είναι τα καλύτερα και να τα αποκτήσεις.

Check την gallery!