Silver smoky eyes, έντονα φρύδια και nude lip gloss – Inspo η Jennifer Lopez

Μαρία Ροδίτη
Silver smoky eyes, έντονα φρύδια και nude lip gloss – Inspo η Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez έκανε το πιο WOW μακιγιάζ, το οποίο είναι ιδανικό για τις βραδινές εξόδους σου, αλλά και για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Όλες σιγά-σιγά έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε mood Χριστουγέννων, να σκεφτόμαστε τι ρούχα θα φορέσουμε στις γιορτές και τι beauty looks θα κάνουμε. Εγώ, τουλάχιστον, ήδη έχω αρχίσει να κάνω scroll στο Instagram και στα accounts celebrities που ακολουθώ, ώστε να πάρω το απαραίτητο Inspo.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, έπεσα… πάνω στην Jennifer Lopez, η οποία έκανε ένα WOW, άκρως βραδινό και γιορτινό μακιγιάζ. Είσαι έτοιμη να τη δεις και να δοκιμάσεις κι εσύ τα silver smoky eyes;

SMOKEY

DIY Time! Δες πώς θα κάνεις ένα γήινο smoky eye σε 3 λεπτά (video)

Το super glam μακιγιάζ της Jennifer Lopez

Με super sexy λευκό φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, πόζαρε η Jennifer Lopez στο Instagram. Η superstar ολοκλήρωσε το look της με χρυσά πέδιλα και ασημί, clutch bag με στρας και μαύρο λουράκι.

Πώς απογείωσε το σύνολό της; Με το εντυπωσιακό και super glam μακιγιάζ της. Να, δες...

https://www.instagram.com/p/CWQ17YGv_JD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jennifer Lopez επέλεξε να κάνει smoky eyes σε ασημί, μαύρες και γκρι αποχρώσεις, έβαλε αρκετές στρώσεις μάσκαρα, για βάθος στο βλέμμα, τόνισε τα φρύδια και άφησε τα χείλη πιο «ήσυχα» φορώντας nude lip gloss.

Μα δεν είναι τέλειο αυτό το μακιγιάζ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς; Νομίζω συμφωνείς μαζί μου.

Πώς θα κάνεις τέλεια smoky eyes

#1 Κάνε ανάμειξη σκιών για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Χρησιμοποίησε πρώτα μια σκουρόχρωμη σκιά στο καπάκι του ματιού και έπειτα σβήσε με μια πιο ανοιχτόχρωμη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ξεκίνα με τη μαύρη ή γκρι σκιά και σβήσε με την ασημί.

#2 Για πιο έντονο smoky eyes χρησιμοποίησε και μολύβι ματιών

Βάλε εσωτερικά μολύβι ματιών, πάτησέ το μέχρι έξω και στο τέλος σβήσε το με ένα μαλακό πινέλο. Καλό είναι να «δουλέψεις» τα smoky eyes με μαλακό πινέλο για ένα πιο soft αποτέλεσμα.



#3 Χωρίς μάσκαρα μην πας πουθενά

Και δύο και τρεις στρώσεις μάσκαρα επιτρέπονται όταν κάνεις smoky eyes. Άλλωστε, στόχος σου είναι να κάνεις επίκεντρο του μακιγιάζ τα μάτια και χωρίς μάσκαρα αυτό δεν γίνεται.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω και τα απαραίτητα προϊόντα για να αντιγράψεις κι εσύ το μακιγιάζ της Jennifer Lopez. Έρχεται και Black Friday (στις 26/11), οπότε είναι ευκαιρία για beauty shopping.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο make up artist, Θάνος Βογιατζής, μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τέλεια smoky eyes

Smoky eyes & metallics: Το απόλυτο make up trend της σεζόν – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου