Τα Χριστούγεννα θέλουν WOW μπούκλες – Όμορφα μαλλιά σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Μαρία Ροδίτη
Τα Χριστούγεννα θέλουν WOW μπούκλες – Όμορφα μαλλιά σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ έκανε το πιο grande χτένισμα που αξίζει κι εσύ να δοκιμάσεις, αν θέλεις να εντυπωσιάσεις στη βραδινή σου έξοδο και στις γιορτές.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και – όπως πάντα- θέλουν τη λάμψη και την υπερβολή τους τόσο στο styling όσο και στο beauty look. Μη μου πεις ότι ήδη κι εσύ δεν έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου, γιατί δεν θα σε πιστέψω.

Εγώ μέχρι σήμερα σκεφτόμουν -να σου πω την αλήθεια- κάτι απλό, όπως ένα sleek ponytail ή ένα σινιόν, αλλά άλλαξα γνώμη. Ποια ευθύνεται για αυτό; Η Ζέτα Μακρυπούλια και το WOW, grande χτένισμά της που με ενθουσίασε.

steka sta mallia

6+1 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια που μπορείς να δοκιμάσεις τα Χριστούγεννα

Η Ζέτα Μακρυπούλια με φανταστικές μπούκλες

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχθηκε καλούς φίλους και συναδέλφους της στο πλατό του Ρουκ Ζουκ πραγματοποιώντας μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η παρουσιάστρια φόρεσε το little black dress της, το οποίο απογείωσε με το WOW χτένισμά της. Τι έκανε η Ζέτα; Έντονες μπούκλες με όγκο και τραβηγμένα μαλλιά προς τα πίσω.

https://www.instagram.com/p/CWQ5TcmoY9a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πραγματικά, αν αυτό δεν είναι top εορταστικό χτένισμα, τότε ποιο είναι;

Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι η Ζέτα Μακρυπούλια διατήρησε το μακιγιάζ της σε nude τόνους θέλοντας να κάνει τις μπούκλες της να ξεχωρίσουν και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Πώς θα κάνεις κι εσύ τις μπούκλες της Ζέτας Μακρυπούλια

Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να κάνεις το χτένισμα της Ζέτας Μακρυπούλια, χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις εργαλείο θερμότητας και να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου.

Τι θα χρειαστείς; Δύο ζευγάρια κάλτσες. Ναι, ναι!



Χώρισε τα μαλλιά σου σε τρία, τέσσερα μέρη, τύλιξε την κάθε τούφα με μία κάλτσα και στο τέλος βάλε μέσα στην κάλτσα την κάθε τούφα. Μείνε έτσι για μερικές ώρες και… voila. Θα έχεις τέλειες μπούκλες με όγκο.

Με μία χτένα, εν συνεχεία, τράβηξε τα μαλλιά σου πίσω, κρέπαρέ τα στη ρίζα και ψέκασε με λακ. Το πιο WOW χριστουγεννιάτικο χτένισμα θα είναι μπροστά στον καθρέφτη σου.

Photos: @zeta_makripoulia_official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Sleek ponytail: Πώς θα φτιάξεις το αγαπημένο χτένισμα των celebs

Street(hair)style: Το καπέλο τζόκεϊ θα γίνει το νέο αγαπημένο σου hair accessory