Η Lily Collins έκοψε αφέλειες – Εσύ θα το τολμήσεις;

Μαρία Ροδίτη
Η Lily Collins έκοψε αφέλειες – Εσύ θα το τολμήσεις;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Emily In Paris άλλαξε look λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν.

 

Αν τόσο καιρό σκεφτόσουν να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, ήρθε σήμερα η Lily Collins να σου δώσει όλη την έμπνευση που αναζητούσες. Τι έκανε η Emily in Paris λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν (που ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου); Έκοψε αφέλειες!

Οι αφέλειες δεν έκρυψαν τα υπέροχα φρύδια της Lily Collins

Ο hairstylist, Gregory Russel, που επιμελείται τα μαλλιά της Lily Collins, έκανε ένα post στο Instagram του με το οποίο και αποκάλυψε το νέο hair look της πρωταγωνίστριας του Emily In Paris.

hailey bieber bangs

Οι αφέλειες είναι super hot – 10 celebrities θα σε πείσουν να αλλάξεις κούρεμα

«Ολόφρεσκες αφέλειες για τη γλυκιά μου Lily Collins», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ στο δικό της post η ηθοποιός έγραψε: «Bangin’».

https://www.instagram.com/p/CW6RBBVvxFw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπεις, οι αφέλειες της Lily είναι μακριές -φτάνουν μέχρι τις βλεφαρίδες της- και αραιές τόσο, ώστε να διακρίνονται τα κομψά και πλούσια φρύδια της. Είναι αυτές οι αφέλειες που προσδίδουν στην εικόνα της μια έξτρα παριζιάνικη νότα, ακριβώς ό,τι χρειάζεται για τη συμμετοχή της στο Emily In Paris.

https://www.instagram.com/p/CW6ISiAJIps/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτοιμη για αφέλειες;

Λίγο οι γιορτές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, λίγο το «New Year, new me», στο οποίο όλες στοχεύουμε, μια αλλαγή στην εμφάνισή σου μπορεί να είναι και στα πλάνα σου.



Γιατί δεν την κάνεις τώρα, λοιπόν, επιλέγοντας τις αφέλειες; Οι αφέλειες τα τελευταία τρία χρόνια κατατάσσονται ανάμεσα στα πιο hot κουρέματα με τους Οίκους Μόδας να τις προτείνουν στα catwalks και τις celebrities να τις επιλέγουν η μία μετά την άλλη.



Κι αν… η Lily Collins σε έβαλε σε πειρασμό, αλλά εσύ ακόμα το σκέφτεσαι, check την gallery και τα κουρέματα με αφέλειες που βρήκα για εσένα! Βάζω στοίχημα ότι θα κλείσεις αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είδες τις αφέλειες της Beyoncé; Πώς θα τις κάνεις κι εσύ χωρίς να κουρευτείς

New look! Η Ιωάννα Μαλέσκου έκοψε αφέλειες- Πάρε έμπνευση