Χαμηλή αλογοουρά και matchy matchy ροζ μακιγιάζ – Inspo η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μαρία Ροδίτη
Χαμηλή αλογοουρά και matchy matchy ροζ μακιγιάζ – Inspo η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια έκανε το απόλυτο all day beauty look!

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να αναζητάμε διαρκώς για ultra glam και πολύ γιορτινά μακιγιάζ και χτενίσματα, να παρακολουθούμε το feed στο Instagram μας για αρκετές δόσεις λάμψης, όμως… έχουμε ανάγκη και από classic, all day beauty looks.

Και αυτό ακριβώς το Inspo σού δίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εμφάνισή που έκανε στο Happy Day την Τετάρτη (15/12). Η παρουσιάστρια έκανε την πιο cool αλογοουρά και ένα super girly ροζ μακιγιάζ δίνοντάς μας έμπνευση για τα καθημερινά looks μας.

tsimtsili bubble ponytail

Bubble ponytail: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο WOW αλογοουρά – Πώς θα την κάνεις κι εσύ

Full του ροζ και low ponytail για τη Σταματίνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε το girly outfit της – φόρεσε τζιν φόρεμα με μαύρο καλσόν- με ένα ακόμα πιο κοριτσίστικο beauty look.

Η παρουσιάστρια έπιασε τα μαλλιά της σε ανέμελο, χαλαρό ponytail, το οποίο στόλισε με hair accessory- μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CXfzs4EsZBn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο μακιγιάζ της «κέρδισε» το ροζ μιας και επέλεξε ροζ σκιά με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και ροζ κραγιόν, υιοθετώντας το trend του matchy matchy μακιγιάζ.

Κάν’το όπως η Σταματίνα

Το ροζ χρώμα στο μακιγιάζ κολακεύει όλες μας. Είτε είσαι ξανθιά, είτε καστανή, είτε μελαχρινή, ένα ροζ κραγιόν και μια ροζ σκιά πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου.



Βλέπεις, είναι το χρώμα που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, για casual looks η πιο επίσημες περιστάσεις, συνδυασμένο πάντα με το κατάλληλο outfit.

Αν, λοιπόν, λείπει λίγο ροζ από το νεσεσέρ σου, μην αργείς άλλο. Check την gallery και δες τις πιο wow ροζ σκιές και τα πιο girly ροζ κραγιόν που υπάρχουν. Λίγο beauty shopping ποτέ δεν έβλαψε καμία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σωστή παλέτα μακιγιάζ για brunette κορίτσια – Inspo η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Κατερίνα Καινούργιου με μοβ glitter smokey eye look – Τέλειο για τα Χριστούγεννα! Πώς θα το κάνεις