Αναστρέψτε το χρόνο

Αναστρέψτε το χρόνο

Το νέο προϊόν της σειράς Skin Vivo της Biotherm είναι η Skin Vivo Uniformity.

Mε τη Skin Vivo Uniformity, η Biotherm συμπληρώνει και ενισχύει τη σειρά προϊόντων της μάρκας για αναστροφή της γήρανσης με μια νέα επιστημονική προσέγγιση της νεανικής επιδερμίδας.

Η Skin Vivo Uniformity καταπολεμά τις πέντε ατέλειες που αλλοιώνουν την ομοιογένεια της επιδερμίδας: Καφέ κηλίδες, ερυθρότητα, θαμπή όψη, τραχύτητα και απώλεια ελαστικότητας. Μαζί υπάρχει σε συνδυασμό ένα ολοκαίνουργιο σύστημα αντηλιακών φίλτρων SPF15 για περαιτέρω προστασία.

Οι αρωματικές νότες της έχουν συνδυαστεί ειδικά, για να αναδημιουργούν την οσφρητική φρεσκάδα ενός ανοιξιάτικου μπουκέτου λουλουδιών. Η υφή της Skin Vivo Uniformity ενισχύει την προστασία της επιδερμίδας, μετατρέποντας αυτή την καθημερινή συνήθεια σε μια στιγμή γνήσιας απόλαυσης, σε ένα άμεσα αναζωογονητικό λουτρό, όπου η αίσθηση αναγέννησης της επιδερμίδας συνδυάζεται με την απόλαυση των αισθήσεων.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, για να διατηρεί το προϊόν την κληρονομιά αυτής της αισθησιακής υφής που είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των γυναικών, και να προσφέρει παράλληλα διπλά αποτελεσματική και ισορροπημένη αντηλιακή προστασία.