Magic lips! 10 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες

Μαρία Ροδίτη
Magic lips! 10 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες

Θα τα φοράς με όλα τα κραγιόν σου!

Ας το παραδεχθούμε! Όλες θέλουμε να έχουμε juicy χείλη, αλλά και το κραγιόν μας να παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Σύμμαχός» μας σε αυτό; Μα, φυσικά, το μολύβι χειλιών. Αυτό είναι το must-have beauty item που όλες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας πάση θυσία. Θα μου πεις… Είναι δυνατόν να έχω και όλα τα χρώματα κραγιόν και όλα τα χρώματα σε μολύβια χειλιών; Δεν χρειάζεται, θα σου πω εγώ! Γιατί πολύ απλά μπορείς να έχεις μόνο ένα nude μολύβι χειλιών και με αυτό να λύνεις κάθε «πρόβλημά» σου.

LIP OVERLINE

Lip overline: Πώς θα κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα και εντελώς φυσικά

Γιατί να πεις «ναι» στο nude μολύβι χειλιών

Το nude μολύβι χειλιών είναι αυτό που λέμε passepartout. Εκτός από το ότι μπορεί να κρατήσει σταθερό το κραγιόν σου για ώρες – όπως άλλωστε όλα τα μολύβια χειλιών- έχει το ατού ότι ταιριάζει και με όλα τα κραγιόν.

via GIPHY

Ναι! Είτε βάλεις κόκκινο, ροζ ή φούξια κραγιόν μπορείς να κάνεις το περίγραμμά σου με nude μολύβι χειλιών. Και το αποτέλεσμα να είναι wow! Έτσι, δεν χρειάζεται να έχεις ένα μολύβι χειλιών για κάθε σου lipstick. Άρα… και καλό στο budget σου κάνεις και δεν δημιουργείται χάος στο νεσεσέρ σου! Genius, δεν συμφωνείς;

Πώς θα το φορέσεις σωστά

Τα tips για να απλώσεις σωστά το μολύβι χειλιών είναι τα εξής παρακάτω:

#1 Το μολύβι πρέπει να είναι καλά ξυσμένο



#2 Προσοχή να μην ξεφύγεις πολύ από τη φυσική γραμμή των χειλιών και είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα

#3 Άπλωσε πρώτα το μολύβι κι έπειτα γέμισε τα χείλη με το κραγιόν σου

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω 10 φανταστικά nude μολύβια χειλιών για να φοράς πάντα και παντού και με όλα τα κραγιόν σου!

Cover photo:@hoskelsa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ