Bare skin: Τα πιο καυτά αρώματα μυρίζουν όπως το δέρμα σου αλλά καλύτερα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Bare skin: Τα πιο καυτά αρώματα μυρίζουν όπως το δέρμα σου αλλά καλύτερα

Αν ψάχνεις ένα πραγματικά σέξι άρωμα για την αυριανή ημέρα, ρίξε μία ματιά στα 10 που συγκεντρώσαμε εδώ για εσένα!

Το άρωμα, όπως έχω πει επανειλημμένα στο παρελθόν, δεν έχει φύλο. Οι μυρωδιές είναι συναισθήματα και αυτό είναι ένα απλό fact. Γι’ αυτό θεωρώ ότι, τα βαθιά σέξι αρώματα, συνήθως μυρίζουν σαν δέρμα, επιδερμίδα, σουέντ. Αισθησιακές μυρωδιές που «μιλούν» σε όλους μας.

Μιας λοιπόν που ο Βαλεντίνος μας χτυπά την πόρτα για ακόμα μία φορά, και δεδομένου ότι ίσως να ψάχνεις κάτι καυτό για να φορέσεις αύριο το βράδυ, έπιασα δουλειά. Τι έκανα; Συγκέντρωσα για εσένα με αγάπη, τα 10 αρώματα που βρίσκω αβίαστα σέξι, γιατί μυρίζουν σαν δέρμα, σουέντ, κασμίρ, σαν την επιδερμίδα σου αλλά καλύτερα.

Κάποια έχουν μία θηλυκότητα, κάποια άλλα είναι απλά ιδιαίτερα, όλα ωστόσο μπορούν να πετύχουν τον αυριανό σκοπό τους, γι’ αυτό ρίξε μία ματιά και σπεύσε να τα μυρίσεις πριν αρχίσεις τις αυριανές ετοιμασίες σου. Εγώ μάλλον θα δουλεύω ως αργά γι’ αυτό στείλε μου και μια γνώμη έτσι για να δω αν συμφωνούμε και have fun you sexy Queen!

DONNA KARAN, CASHMERE MIST EAU DE TOILETTE

DONNA KARAN CASHMERE MIST EAU DE TOILETTE

Ένα ακόμα κλασικό άρωμα τόσο φίνο και αισθησιακό που θυμίζει κασμίρι πάνω σε γυμνή επιδερμίδα!

BY KILIAN, LOVE, DON'T BE SHY EAU FRAICHE

BY KILIAN LOVE DONT BE SHY EAU FRAICHE

Με βάση το marshmallow και το musk, είναι ένα άρωμα γεμάτο χαρακτήρα και αισθησιασμό. Μυρίζει σαν flirty διάθεση με πονηρές διαστάσεις.

CHLOÉ EAU DE PARFUM

CHLO EAU DE PARFUM

Το κλασικό άρωμα που αναγεννά μια πουδρέ διάσταση του τριαντάφυλλου καταλήγοντας σε κάτι κομψό και εθιστικό! Αφήνει μία μυρωδιά στον χώρο που μένει αξέχαστη.

Πότε λήγουν τα αρώματα; Πώς θα τα διατηρήσεις περισσότερο; Μάθε τα πάντα εδώ

GIORGIO ARMANI, EMPORIO ARMANI SHE EAU DE PARFUM

GIORGIO ARMANI EMPORIO ARMANI SHE EAU DE PARFUM

Φίνα λουλούδια, ηλιοτρόπιο, νότες από αμύγδαλο, βανίλια και κέδρος σε μία μοναδική αρωματική αρμονία. Σούπερ αισθησιακό σαν πολύ απρόσμενο ρομάντζο.

JO MALONE, PEONY & BLUSH SUEDE COLOGNE

JO MALONE PEONY BLUSH SUEDE COLOGNE

Παιώνιες, άρωμα από γιασεμί, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο ενώνονται με το ροζ σουέντ σε ένα απλά μοναδικό άρωμα. Είναι super playful αλλά παράλληλα sexy.

TOM FORD, PRIVATE BLEND WHITE SUEDE EAU DE PARFUM

TOM FORD PRIVATE BLEND WHITE SUEDE EAU DE PARFUM

Ένα κομψό άρωμα με βάση το musk και νότες από βελούδινο τριαντάφυλλο και ζεστό κεχριμπάρι. Μυρίζει σαν το πιο σέξι ραντεβού που καταλήγει σε υπόσχεση δεύτερου.

MICHAEL KORS, WONDERLUST EAU DE PARFUM

MICHAEL KORS WONDERLUST EAU DE PARFUM

Με νότες από γάλα αμυγδάλου, ηλιοτρόπιο και σανδαλόξυλο, είναι ένα άρωμα που μυρίζει όπως εσύ όταν βγαίνεις από το μπάνιο.

LAURA MERCIER, EAU DE LUNE

LAURA MERCIER EAU DE LUNE

Λεπτές νότες από βιολέτα και ylang-ylang αναμειγνύονται με μανταρίνι και κεχριμπάρι σε ένα άρωμα που ακτινοβολεί! Είναι ένα mindblowing άρωμα που σε κάνει αξέχαστη, σίριουσλι.

NARCISO RODRIGUEZ, PURE MUSC FOR HER EAU DE PARFUM

NARCISO RODRIGUEZ PURE MUSC FOR HER EAU DE PARFUM

Οι λουλουδένιες νότες, κασμίρ, ξύλα και μόσχος περιβάλλουν το σώμα με μια εθιστική ζεστασιά. Αν το φορέσεις, σχεδόν επιβάλλεται να κάνεις κάποιο smoky eye.

CASHMERE KUMQUAT EAU DE TOILETTE

20201112084826 c1d7c726

Λουλουδάτο, εξωτικό και ξυλώδες Εκλεπτυσμένη μυρωδιά με απαλές νότες από άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας. Είναι γλυκό αλλά και sexy, κοριτσίστικο αλλά μπορεί και όχι. Έχει μία ιδιαίτερη γοητεία που θυμίζει καθαρή επιδερμίδα κάτω από κασμιρένιες κουβέρτες.

Mega-Guide: 30 αρώματα για να βρεις αυτό που θα φοράς όλο τον χειμώνα