Ο sleek κότσος της JLo θα αναβαθμίσει κάθε look σου – Τα tips για απόλυτη επιτυχία

Μαρία Ροδίτη
Ο sleek κότσος της JLo θα αναβαθμίσει κάθε look σου – Τα tips για απόλυτη επιτυχία

Ο hairstylist της JLo, Chris Appleton, αποκάλυψε όλα τα μυστικά για ένα τέλειο sleek updo σε ένα βίντεο στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι φρικτά να ασχοληθώ με τα μαλλιά μου για παραπάνω από 5 με 10 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση στην καθημερινότητά μου να προσπαθήσω να κάνω ένα χτένισμα που θα μου πάρει ώρα, γιατί πολύ απλά δεν έχω τόσο διαθέσιμο χρόνο.

Όπως καταλαβαίνεις, προτιμώ ή να αφήνω κάτω τα μαλλιά μου ή να κάνω άλλες φορές αλογοουρά κι άλλες κότσο. Πάντα, ωστόσο, θαύμαζα τους sleek κότσους που κάνουν πολλά κορίτσια εκεί έξω με τους δικούς μου πάντα να είναι αποτυχημένοι. Και ειδικά τα sleek updos που κάνει κατά καιρούς η Jennifer Lopez #goddess. Να, όμως, που… υπάρχει Θεός και ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, έκανε ένα άκρως κατατοπιστικό βίντεο στο Instagram στο οποίο και αποκάλυψε τα μυστικά του.

jlo skincare

Η Jennifer Lopez αφαιρεί όλο το μακιγιάζ της on camera και είναι κάπως έτσι…

Πώς θα κάνεις κι εσύ sleek updo σαν της JLo

Ο Chris Appleton είναι ο hair expert που εδώ και χρόνια εμπιστεύονται η Kim Kardashian και η Jennifer Lopez. Και – ευτυχώς για εμάς- μοιράζεται αρκετά συχνά μέσα από τα social media τα tips & tricks που έχει και τον βοηθούν να δημιουργεί κομψά χτενίσματα.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο, λοιπόν, που ανέβασε στο Instagram, ο Chris Appleton έδειξε τα δύο βήματα που απαιτούνται για ένα τέλειο, sleek updo σαν της JLo.

Το πρώτο βήμα είναι να πιάσεις ένα μεγάλο μέρος των μαλλιών σου σε κότσο στην κορυφή του κεφαλιού, τα υπόλοιπα μαλλιά να τα ψεκάσεις στη ρίζα με πολλή λακ και έπειτα να τα πιάσεις σε αλογοουρά.


https://www.instagram.com/reel/CZ48TiVgkwv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει και συνέχεια...

Το δεύτερο βήμα είναι να κάνεις χωρίστρα στα μαλλιά σου και να τα ψεκάσεις με ακόμα περισσότερη λακ, να τα πιάσεις σε σφιχτή αλογοουρά και αυτήν την αλογοουρά τυλίγοντάς τη να τη μετατρέψεις σε κότσο.

Δεν τελείωσε… Ο Chris Appleton δείχνει και το τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό τρικ που δεν είναι άλλο από το ίσιωμα της τούφας μαλλιών που εξέχει από το λαστιχάκι με την πρέσα.

Τι λες; Αρκετά εύκολη δεν είναι η τεχνική του Chris Appleton;



Πριν δοκιμάσεις, πάντως, το sleek updo που προτείνει ο hairstylist, ρίξε μια ματιά στην gallery και δες μερικές λακ που σίγουρα θα σου χρειαστούν για να έχει το χτένισμά σου απόλυτη επιτυχία.

Cover photo: @jlo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ