To διαχρονικό άγγιγμα του βελούδου στην επιδερμίδα

To διαχρονικό άγγιγμα του βελούδου στην επιδερμίδα

Γνωρίστε το Fluid Finish Lasting Velvet, το πρώτο ρευστό ημί-ματ φον-ντε-τεν της Sensai.

Χάρη στην Instant Fitting Capsule της Sensai, απολαμβάνετε τη στιγμή που το εφαρμόζετε, καθώς απλώνεται εύκολα, εξατμίζεται γρήγορα και γίνεται αβίαστα ένα με την επιδερμίδα για άμεσο και άνετο κράτημα που διατηρείται δροσερό και φυσικό ολόκληρη την ημέρα.

Μια ματ πούδρα με μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες που περιέχεται στη σύνθεση του φον-ντε-τεν χαρίζει στην επιδερμίδα το πολυπόθητο βελούδινο φινίρισμα, κάνοντάς την να δείχνει φυσικά όμορφη, χωρίς ίχνη γυαλάδας.

Απαλή και ελαφριά στο άγγιγμα, αυτή η πούδρα διπλής δράσης προσφέρει αίσθηση ενυδάτωσης που, σε συνδυασμό με τα φυσικά ενυδατικά συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως το νερό Fuji- Sensui και το αποκλειστικό εκχύλισμα μεταξιού Koishimaru της Sensai, κάνει δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσα στα προϊόντα μακιγιάζ και τα προϊόντα περιποίησης.

Το φινίρισμα που δίνει το το Fluid Finish Lasting Velvet, είναι εύκαμπτο και ελαστικό και ακολουθεί τις κινήσεις της επιδερμίδας χωρίς να αλλοιώνεται, εξαλείφοντας μια για πάντα την πιθανότητα «σπασίματος» και συσσώρευσης του προϊόντος σε συγκεκριμένα σημεία.