Η Ελεονώρα Μελέτη με μπλε eyeliner είναι το make up Inspo της εβδομάδας

Μαρία Ροδίτη
Η Ελεονώρα Μελέτη με μπλε eyeliner είναι το make up Inspo της εβδομάδας

Το μπλε eyeliner και μολύβι ματιών αναδεικνύει εξίσου και τα πράσινα, αλλά και τα καστανά μάτια.

Το μαύρο eyeliner συνδυαστικά με γήινες σκιές και ροζ-nude κραγιόν είναι σίγουρα το signature μακιγιάζ της Ελεονώρας Μελέτη. Η παρουσιάστρια του MEGA το λατρεύει και το επιλέγει πολλές φορές τόσο εντός πλατό όσο και στις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκεται.

Με ένα scroll, ωστόσο, στο Instagram του προσωπικού της make up artist, Θάνου Βογιατζή, αλλά και παρακολουθώντας τη στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα» θα δεις ότι τελευταία η Ελεονώρα πειραματίζεται και δοκιμάζει και νέες τάσεις στο μακιγιάζ της. Με απόλυτη επιτυχία, φυσικά. Αυτήν τη φορά η παρουσιάστρια τόλμησε το έντονο μπλε eyeliner και το αποτέλεσμα είναι απλά… μαγικό.

Vague hairstyle: Το ρετρό signature χτένισμα της Ελεονώρας Μελέτη – Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Με μπλε eyeliner η Ελεονώρα Μελέτη

Σε μία από τις εκπομπές της η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το λατρεμένο της μαύρο eyeliner και να δοκιμάσει το μπλε. Με τη βοήθεια του make up artist, Θάνου Βογιατζή, έκανε, λοιπόν, μια έντονη γραμμή μπλε eyeliner στο άνω βλέφαρο, χρησιμοποίησε μπεζ σκιά, τόνισε ελαφρώς τις βλεφαρίδες της με μάσκαρα και είχε καλοσχηματισμένα φρύδια, ενώ ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με nude-pink κραγιόν.

meleti ble eyeliner

Στα μαλλιά της έκανε ένα clean hairstyle και συγκεκριμένα wet look με έντονη χωρίστρα στο πλάι αφήνοντας έτσι τα μάτια της να κλέψουν την παράσταση. Και εδώ που τα λέμε, το μπλε eyeliner τονίζει μοναδικά τα γαλαζοπράσινα μάτια της Ελεονώρας Μελέτη και είναι η τέλεια πρόταση για πρωινά, αλλά και βραδινά looks.

Το μπλε eyeliner κολακεύει και τα καστανά μάτια

Κι αν νομίζεις ότι το μπλε eyeliner αναδεικνύει μόνο τα ανοιχτόχρωμα μάτια, κάνεις λάθος. Το μπλε eyeliner ταιριάζει σε όλες! Και σε όσες έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια, αλλά και σε εκείνες με καστανά και σκούρα καστανά. Βλέπεις, τα φωτίζει και τα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά.



Στην παρακάτω gallery μπορείς να το διαπιστώσεις, αλλά και να βρεις μπλε eyeliners που σίγουρα πρέπει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ και – βέβαια- στο μακιγιάζ σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ