Tiger’s eye nails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο edgy μανικιούρ ever

Μαρία Ροδίτη
Tiger’s eye nails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο edgy μανικιούρ ever

Αυτήν τη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μαύρο ματ μανικιούρ με λεπτομέρεια που θυμίζει το μάτι της τίγρης.

Το ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι nail queen το έχεις καταλάβει πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια του ALPHA δεν αφήνει εβδομάδα να περάσει χωρίς να ανανεώσει το nail art της και – φυσικά- χωρίς να κάνει κάτι εξεζητημένο.

Φουτουριστικά nail art, έντονα πράσινα μανικιούρ, αφηρημένα σχέδια με extravagant color combos… Η Ηλιάνα τα έχει κάνει όλα στα νύχια της και αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες. Τι έκανε αυτήν τη φορά; Το πιο edgy μαύρο μανικιούρ με tiger’s eye λεπτομέρεια που σίγουρα θα σε εξιτάρει!

Color everywhere – Το φούξια eye look της Τάμτα είναι ό,τι πιο funky θα δεις σήμερα

Tigers eye nail art για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσίασε το νέο μανικιούρ της έχοντας τοποθετήσει τα χέρια της πάνω σε ένα T-shirt που έγραφε «Legendary». Και η αλήθεια είναι πως και τα νύχια της είναι legendary.

Η παρουσιάστρια/μοντέλο, λοιπόν, έκανε ματ μαύρο μανικιούρ, το οποίο είχε μια «δυναμική» λεπτομέρεια στην άκρη του νυχιού: μια μεγάλη σταγόνα χρυσού, που θυμίζει το μάτι της τίγρης. Να δες…

nails iliana

Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα των νυχιών της Ηλιάνας. Γιατί η ίδια έδειξε και το αρχικό στάδιο του μανικιούρ της μόνο με το μαύρο ματ βερνίκι – εσύ θα το δεις στην gallery. Και η αλήθεια είναι πως με τη λεπτομέρεια χρυσού το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο edgy.

DIY time

Αν θέλεις μπορείς κι εσύ να κάνεις μόνη σου το nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Αρκεί, φυσικά, να έχεις τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών για να επιτύχεις τον «στόχο» σου.



Στην gallery, λοιπόν, θα δεις και τα νύχια της Ηλιάνας, αλλά και βερνίκια σε μαύρο και χρυσό για να κάνεις copy the nail look.

Tip: Για να πετύχει το μάτι της τίγρης αρκεί να έχεις ένα πινελάκι και να σχεδιάσεις τη χρυσή λεπτομέρεια στην άκρη του νυχιού.