Μόριο 630: Το μυστικό πίσω από τη σειρά Luminous630 της NIVEA

Μόριο 630: Το μυστικό πίσω από τη σειρά Luminous630 της NIVEA

Μετά από 10 χρόνια έρευνας η NIVEA ανακάλυψε το μόριο Νο 630 και άλλαξε τα πάντα στην αντιμετώπιση των κηλίδων.

Η αντιμετώπιση των κηλίδων και των σκούρων σημαδιών στην επιδερμίδα, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα σημάδια αυτά, που προκύπτουν εξαιτίας του ήλιου, της ηλικίας, των ορμονικών διαταραχών ή και της ακμής, εμφανίζονται εύκολα και εξαφανίζονται πολύ δύσκολα. Από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί μία δυσχρωμία, ξεκινά μία –μέχρι σήμερα- άνιση μάχη υπομονής και επιμονής. Γιατί όμως λέμε «μέχρι σήμερα»;

Γιατί στα επιστημονικά εργαστήρια της NIVEA, εδώ και 10 χρόνια, γίνονταν μελέτες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κηλίδων. Το αγαπημένο μας brand βλέπεις, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στις κηλίδες -οποιαδήποτε και αν είναι η αιτία της εμφάνισής τους- και έτσι, μετά από 10 χρόνια ερευνών κατέληξε σε ένα μόριο που ήρθε να αλλάξει τα πάντα στον τρόπο που φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Καλωσόρισε το μόριο 630 στην καθημερινότητά σου.

image003.jpg

Από τις μελέτες της NIVEA προέκυψε ότι, το μόριο με το νούμερο 630, είναι το πιο επιτυχημένο για τη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης, και επομένως για τη μείωση των κηλίδων. Έτσι γεννήθηκε το συστατικό Luminous630® και έδωσε το όνομά του στη σειρά NIVEA Cellular Luminous630® .

Οι συνθέσεις των προϊόντων της σειράς, εμπλουτίστηκαν ακόμα με βιταμίνη Ε και Υαλουρονικό οξύ και έτσι, συνδυαστικά, ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων, «σβήνουν» τις κηλίδες και επαναφέρουν τη λάμψη της επιδερμίδας. Μετά από 4 βδομάδες οι κηλίδες αρχίζουν να υποχωρούν. Μετά από 8 εβδομάδες παρατηρείται έως και 50% μείωση της έντασή τους ενώ μετά από 12 εβδομάδες, η ένταση των κηλίδων μειώνεται έως και 71%, η ομοιογένεια επιδερμίδας αυξάνεται κατά 60% και η λάμψη κατά 62%.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Η σειρά αποτελείται από τον ενισχυμένο ορό NIVEA Cellular Luminous630 από την κρέμα ημέρας NIVEA Cellular Luminous630 με SPF 50, από την κρέμα νύχτας NIVEA Cellular Luminous630 Regenerating Night Cream και τέλος, από τη θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 Eye Treatment κατά των μαύρων κύκλων. Και τα 4 προϊόντα λειτουργούν συνδυαστικά, με τη δύναμη του μορίου 630, και συνεργάζονται με την επιδερμίδα, προλαμβάνοντας και καταπολεμώντας τις κηλίδες χαρίζοντας πιο λαμπερή, πιο υγιή, πιο νεανική και πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

H καθημερινή, πρωινή περιποίηση, ξεκινά με τον Ενισχυμένο Ορό Cellular Luminous630®, και την μέγιστη δυνατή «δόση» του συστατικού Luminous630®. Συνεχίζει με την θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 Eye Treatment κατά των μαύρων κύκλων, η οποία συνδυάζει το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630® με Υαλουρονικό Οξύ και Καφεΐνη για ένα λαμπερό και νεανικό βλέμμα. Ολοκληρώνεται με την Κρέμα Ημέρας Cellular Luminous630® SPF50, η οποία ενισχύει τη δράση του ορού και παράλληλα, με το SPF 50, προσφέρει επιπλέον προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία η οποία είναι και μία από τις βασικές αιτίες εμφάνισης αλλά και επιδείνωσης των κηλίδων.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Στο τέλος της ημέρας, η φροντίδα ολοκληρώνεται με NIVEA Cellular Luminous630 Regenerating Night Cream η οποία συνδυάζει LUMINOUS630® με Υαλουρονικό Οξύ για ανανέωση των κυττάρων όσο εσύ κοιμάσαι.

Η ολοκληρωμένη σειρά NIVEA Cellular Luminous630® επομένως, είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη μάχη σου ενάντια στις κηλίδες και η σειρά που δημιουργήθηκε για να σε κάνει 630 φορές ομορφότερη!