Η σειρά Luminous630 καταπολεμά τις κηλίδες με την υπογραφή της NIVEA

Η σειρά Luminous630 καταπολεμά τις κηλίδες με την υπογραφή της NIVEA

Μία σειρά που δημιουργήθηκε μετά από 10 χρόνια ερευνών και ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που φροντίζουμε τις κηλίδες του προσώπου μας.

Όταν ακούς το όνομα NIVEA, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Για εμάς εδώ στο beauty department, η NIVEA είναι πλέον συνώνυμη με την φροντίδα, την περιποίηση, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα. Η υπογραφή αυτού του αγαπημένου brand είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομορφιά και την ειλικρινή αγάπη για την επιδερμίδα, και με κάθε νέο της λανσάρισμα, η NIVEA το αποδεικνύει έμπρακτα.

Αυτό έγινε και με τη σειρά NIVEA LUMINOUS630® που ήρθε και απάντησε αποτελεσματικά στο θέμα των κηλίδων της επιδερμίδας. Οι κηλίδες βλέπεις, δεν έχουν μόνο μία αιτία εμφάνισης. Μπορεί να οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία ή και στην ηλικία, μπορεί να εμφανιστούν εξαιτίας ορμονικών διαταραχών ή και σαν αποτέλεσμα της ακμής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

1651059211530-90673199-image003.jpg

Οι κηλίδες απαιτούν επιμέλεια στην περιποίηση και πολλή υπομονή. Δεν είναι σημάδια που μπορούν να φύγουν γρήγορα. Αντιθέτως, όσο γρήγορα και ξαφνικά εμφανίζονται, τόσο δύσκολα είναι να τα αντιμετωπίσεις και να τα εξαφανίσεις. Με όλα αυτά στο μυαλό, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA, μελέτησαν συστατικά και μόρια για να καταλήξουν σε εκείνο που θα κάνει τη διαφορά σε κάθε είδος κηλίδας.

Για 10 χρόνια, οι έρευνες συνεχίζονταν μέχρι που έφτασαν στο μόριο με το νούμερο 630 και το συστατικό LUMINOUS630®. Ήταν εκείνο το συστατικό που αποδείχθηκε αποτελεσματικό στη ρύθμιση της έκκρισης μελανίνης από την επιδερμίδα, και άρα το πιο ισχυρό στη μάχη ενάντια στις κηλίδες.

Μετά από 10 χρόνια ερευνών λοιπόν, η NIVEA δημιούργησε μία –ολοκληρωμένη πλέον-σειρά περιποίησης κατά των κηλίδων και της έδωσε το όνομα αυτού του «μαγικού» συστατικού. Ετοιμάσου να γνωρίσεις όλα τα προϊόντα της σειράς NIVEA LUMINOUS630®.

Ενισχυμένος ορός NIVEA Cellular Luminous630 κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και έτσι, μειώνει τις κηλίδες ενώ παράλληλα εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση.

  • Χρησιμοποιείται καθημερινά πριν από την κρέμα περιποίησης, πρωί και βράδυ.

Κρέμα ημέρας NIVEA Cellular Luminous630 SPF 50 κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Είναι εμπλουτισμένη με το αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη E και πανίσχυρα φίλτρα UVA / UVB για προστασία από την φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Χρησιμοποιείται κάθε πρωί μετά τον ενισχυμένο ορό, και αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ.

Θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 Eye Treatment κατά των μαύρων κύκλων.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Ανάλαφρη θεραπεία ματιών που περιέχει το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, Υαλουρονικό Οξύ και Καφεΐνη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των 3 κύριων αιτιών δημιουργίας μαύρων κύκλων.

  • Χρησιμοποιείται καθημερινά στην περιοχή των ματιών, πρωί και βράδυ και δημιουργεί τον τέλειο «καμβά» για το κονσίλερ σου.

Κρέμα νύχτας NIVEA Cellular Luminous630 Regenerating Night Cream κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Πολυτελής κρέμα νύχτας που περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® και έτσι εμποδίζει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν ενώ τις μειώνει και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους

  • Χρησιμοποιείται κάθε βράδυ μετά τον ενισχυμένο ορό και δημιουργεί ένα πέπλο περιποίησης πάνω από την επιδερμίδα όσο εσύ κοιμάσαι.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ολοκληρωμένη σειρά NIVEA LUMINOUS630® είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα που έχει να κάνει με τις κηλίδες και φέρει την υπογραφή της NIVEA που είναι συνώνυμη με την αποτελεσματικότητα και τη φροντίδα.