Κηλίδες από τον ήλιο, τη γήρανση, τους ορμονικούς παράγοντες; Υπάρχει μία luminous λύση για όλες

Κηλίδες από τον ήλιο, τη γήρανση, τους ορμονικούς παράγοντες; Υπάρχει μία luminous λύση για όλες

H NIVEA έκλεισε 10 χρόνια ερευνών μέσα σε μία πρωτοποριακή σειρά που καταπολεμά κάθε είδος κηλίδας, όποια και αν είναι η αιτία εμφάνισής της.

Κωδικός κηλίδες: Πρόκειται για τα σκούρα σημάδια που εμφανίζονται στο πρόσωπο, το ντεκολτέ ή και τα χέρια μας. Είναι σκιές που μοιάζουν με «λεκέδες» και χαλούν την ομοιομορφία της επιδερμίδας μας, ενώ παράλληλα μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτερες. Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νόμιζες ωστόσο, δεν έχουν μόνο μία αιτία εμφάνισης.

Η πιο συνηθισμένη αιτία, είναι η ηλιακή ακτινοβολία. Κάθε φορά που εκτίθεσαι στον ήλιο χωρίς αντηλιακό, το δέρμα σου προσπαθεί να αμυνθεί παράγοντας περισσότερη μελανίνη. Κάπου στην πορεία, αυτός ο μηχανισμός άμυνας απορρυθμίζεται, και έτσι δημιουργούνται κηλίδες και σημάδια. Δεν φταίει όμως μόνο ο ήλιος.

Κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν και εξαιτίας ορμονικών διαταραχών στο σώμα σου, όπως για παράδειγμα μία εγκυμοσύνη. Ομοίως, η επιδερμίδα σου μπορεί να γεμίσει κηλίδες και σκιές εξαιτίας της ηλικίας (ου γαρ έρχεται μόνον) αλλά και σε περίπτωση που έχεις περάσει –ή περνάς- ακμή.

1651059423071-254273275-image003.jpg

Τα αίτια λοιπόν των κηλίδων διαφέρουν, αλλά έχουν και ένα κοινό στοιχείο: Η δυσκολία της αντιμετώπισής τους είναι παροιμιώδης… ή μάλλον ήταν. Γιατί χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο; Γιατί πλέον υπάρχει μία luminous λύση που απαντά σε κάθε κηλίδα, όποια και αν είναι η αιτία εμφάνισής της και ονομάζεται NIVEA LUMINOUS630®.

Η πρωτοποριακή και –πλέον- ολοκληρωμένη σειρά με την υπογραφή της NIVEA, δημιουργήθηκε μετά από 10 χρόνια ερευνών στα επιστημονικά εργαστήρια της NIVEA. Εκεί, οι επιστήμονες ανακάλυψαν το μόριο Νο 630 και δημιούργησαν το συστατικό LUMINOUS630® που είναι ό, τι πιο αποτελεσματικό για τη ρύθμιση της έκκρισης μελανίνης από την επιδερμίδα.

Αυτό το συστατικό έκλεισαν μέσα στα 4 σούπερ αποτελεσματικά προϊόντα της σειράς NIVEA LUMINOUS630® που φέρει το όνομα του hero συστατικού, το οποίο άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις κηλίδες. Με συστηματική χρήση, τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μόλις 4 εβδομάδες και αυτό είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα.

Οι κηλίδες, με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία απαιτούν πολλούς μήνες εντατικής περιποίησης για να αρχίσουν να σβήνουν, όχι όμως με τη NIVEA LUMINOUS630®. Ξέρω όμως τι σκέφτεσαι: «Πώς την χρησιμοποιώ;», «τι προϊόντα περιλαμβάνει;», θα σου τα πω όλα.

Ενισχυμένος ορός NIVEA Cellular Luminous630 κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Τον χρησιμοποιείς καθημερινά πριν από την κρέμα περιποίησης, πρωί και βράδυ. Περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και έτσι, μειώνει τις κηλίδες ενώ παράλληλα εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση.

Κρέμα ημέρας NIVEA Cellular Luminous630 SPF 50 κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Την χρησιμοποιείς κάθε πρωί μετά τον ενισχυμένο ορό. Είναι εμπλουτισμένη με το αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη E και πανίσχυρα φίλτρα UVA / UVB για προστασία από την φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 Eye Treatment κατά των μαύρων κύκλων.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Την χρησιμοποιείς καθημερινά, στην περιοχή των ματιών, πρωί και βράδυ. Πρόκειται για μία ανάλαφρη θεραπεία ματιών που περιέχει το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, Υαλουρονικό Οξύ και Καφεΐνη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των 3 κύριων αιτιών δημιουργίας μαύρων κύκλων.

Κρέμα νύχτας NIVEA Cellular Luminous630 Regenerating Night Cream κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Την χρησιμοποιείς κάθε βράδυ μετά τον ενισχυμένο ορό. Πολυτελής κρέμα νύχτας που περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® και έτσι εμποδίζει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν ενώ τις μειώνει και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Από το πρωί ως και το βράδυ λοιπόν, η ολοκληρωμένη σειρά NIVEA LUMINOUS630® είναι κοντά σου για να προστατεύει την επιδερμίδα σου από τις κηλίδες ενώ παράλληλα να καταπολεμά αποτελεσματικά εκείνες που ήδη έχεις. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη, πιο λαμπερή, πιο νεανική, πιο κοντά στο τέλειο. Δεν περίμενες κάτι λιγότερο από τη NIVEA, έτσι δεν είναι;