Σύσφιξη με μαύρο τριαντάφυλλο

Σύσφιξη με μαύρο τριαντάφυλλο

Η Black Rose Cream Mask λειαίνει, συσφίγγει, φωτίζει το δέρμα, με εκχύλισμα μαύρου τριαντάφυλλου και ένα κοκτέιλ αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, από τη Sisley.

Ένα νέο ενεργό συστατικό, το εκχύλισμα Great Mullein που είναι αποκλειστικό της Sisley, με καταπραϋντικές και κατά των ελεύθερων ριζών ιδιότητες, χρησιμοποιείται για την ικανότητά του να προετοιμάζει και να προστατεύει το δέρμα το πρωί καθώς και να παρέχει ένα αίσθημα χαλαρωτικής άνεσης τη νύχτα.

Στη μάσκα Black Rose Cream Mask της Sisley, συνδυάζεται με ενεργά συστατικά που ηρεμούν, θρέφουν, ενυδατώνουν και επανορθώνουν το δέρμα για να αποκατασταθεί πλήρως η ευλυγισία και η απαλότητά του.

Το βασικό της συστατικό είναι το Εκχύλισμα Μαύρου Τριαντάφυλλου με καταπραϋντικές ιδιότητες κατά των ελευθέρων ριζών, για άμεση τόνωση.

Η κρεμώδης, φρέσκια υφή της που μυρίζει Τριαντάφυλλο και απλώνεται πολύ εύκολα, συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα, αναζωογονεί το πρόσωπο και ανασηκώνει τα χαρακτηριστικά.

Δρα αποτελεσματικά στα σημάδια γήρανσης, προσφέρει άμεση απαλότητα και άνεση για μια στιγμή πραγματικής ευχαρίστησης που θα απολαύσετε με τον εαυτό σας.

Απλώστε ένα πλούσιο στρώμα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη για 10 με 15 λεπτά, και στη συνέχεια αφαιρέστε τα υπολείμματα με βαμβάκι και απολαύστε τα ευεργετικά της αποτελέσματα άμεσα.