Garnier Vitamin C: Η σειρά περιποίησης που θα σου χαρίσει την πιο λαμπερή επιδερμίδα ever

Garnier Vitamin C: Η σειρά περιποίησης που θα σου χαρίσει την πιο λαμπερή επιδερμίδα ever

Η Garnier δημιούργησε μία σειρά που κλείνει μέσα της όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πιο πολύτιμου συστατικού: Της βιταμίνης C.

Η βιταμίνη C είναι το hero συστατικό σε κάθε ρουτίνα περιποίησης. Εκτός από πολύτιμη βιταμίνη για τον οργανισμό μας, είναι ένα συστατικό που δρα με πολλαπλούς τρόπους, για να προστατεύσει την επιδερμίδα, να επανορθώσει τη φθορά του ήλιου, να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου και να δυναμώσει τον δερματικό φραγμό. Η Garnier λοιπόν, αποφάσισε να δημιουργήσει την πιο απολαυστική σειρά περιποίησης, με στόχο να μας χαρίσει την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχαμε ποτέ.

image003.jpg

Συνδύασε τη δύναμη της βιταμίνης C με τη νιασιναμίδη και το σαλυκιλικό οξύ, προσέθεσε μικκύλια και υαλουρονικό οξύ και έτσι, έχουμε 4 προϊόντα τα οποία κάνουν θαύματα για την όψη και την υγεία της επιδερμίδας μας. Οι κηλίδες και οι πανάδες εξαφανίζονται μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης, η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή και φρέσκια ενώ ο χρωματικός τόνος εξομαλύνεται, αποκαλύπτοντας μία πιο νεανική όψη. Πάμε να δούμε τα προϊόντα της σειράς Vitamin C της Garnier ένα προς ένα.

Vitamin C Glow Boost Serum

Όταν μιλάμε για βιταμίνη C, μοιραία μιλάμε και για ορούς περιποίησης. Ο συγκεκριμένος ορός, είναι το hero προϊόν της σειράς, με εντατική δράση ενάντια στις κηλίδες, Η φόρμουλά του περιλαμβάνει 3,5% νιασιναμίδη, βιταμίνη C και σαλικυλικό οξύ. Το παράγωγο βιταμίνης C που περιέχει, καταπολεμά τις κηλίδες και σε συνδυασμό με τη νιασιναμίδη (γνωστή και ως βιταμίνη Β3) η οποία έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και δράση κατά της υπερμελάγχρωσης, καταπολεμά τις πανάδες και τις δυσχρωμίες ενώ προωθεί τη λάμψη της επιδερμίδας. Η σύνθεση του Vitamin C Glow Boost Serum συμπληρώνεται από το σαλικυλικό οξύ, με την ήπια κερατολυτική του δράση, που συμβάλλει στην ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα; Κλινικά αποδεδειγμένη δράση που μειώνει τις κηλίδες έως 43% σε μόλις 8 εβδομάδες.

Τον φοράς το πρωί κάτω από το αντηλιακό σου για αντιοξειδωτική προστασία και φροντίδα, αλλά και το βράδυ για εντατική δράση ενάντια στις κηλίδες και τη θαμπή όψη.

image005.png

2 σε 1 Vitamin C Brightening Serum + Cream SPF 25

Ένα πρωτοποριακό, 2 σε 1 προϊόν, ενισχυμένο με βιταμίνη C, εκχύλισμα λεμονιού και grapefruit, το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ορού με την ενυδατική και θρεπτική δράση μίας κρέμας προσώπου. Η δύναμη λάμψης του hero ορού της Garnier, συνδυάζεται με τη βαθιά περιποίηση και προστασία που χαρίζει η κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία SPF25 και έτσι χαρίζει διπλό όφελος απλοποιώντας τη ρουτίνα περιποίησης της καθημερινής γυναίκας.

Το χρησιμοποιείς το πρωί μετά τον καθαρισμό σου και αφού εφαρμόσεις τον ορό Vitamin C για μεγιστοποίηση της δράσης και ολοκλήρωση της Vitamin C ρουτίνας ενυδάτωσης .

image007.png

Micellar Vitamin C Cleansing Water

Ένα super fresh νερό καθαρισμού, εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Τα μικκύλια αφαιρούν έως και το 100% του μακιγιάζ, ενώ παράλληλα η βιταμίνη C φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα και της χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και ομοιομορφία.

Το χρησιμοποιείς το πρωί για να τονώσεις την επιδερμίδα σου και να δημιουργήσεις έναν καθαρό «καμβά» για την υπόλοιπη περιποίησή σου, και το βράδυ για να αφαιρέσεις ρύπους και μακιγιάζ.

image009.png

Vitamin C Sheet Mask

Πρόκειται για μία υφασμάτινη μάσκα με Βιταμίνη C και Υαλουρονικό Οξύ, η οποία χαρίζει μία ενισχυμένη δόση ενυδάτωσης και λάμψης κάνοντας την επιδερμίδα να ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία, μέσα σε 15 λεπτά.

image011.png

Τη χρησιμοποιείς έως τρεις φορές την εβδομάδα για extra περιποίηση ή όποτε νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται ένα επιπλέον boost ενυδάτωσης και λάμψης.