4 προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να «φωτίσουν» την επιδερμίδα σου

4 προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να «φωτίσουν» την επιδερμίδα σου

Αν αυτό που θέλεις είναι επιδερμίδα λαμπερή, ομοιόμορφη, νεανική και φρέσκια, έχουμε για εσένα το απόλυτο vitamin C cocktail για να την αποκτήσεις.

Έχεις σκεφτεί ποτέ, ποιο είναι το χαρακτηριστικό μίας φρέσκιας και νεανικής επιδερμίδας; Η λάμψη! Η λάμψη της νεότητας και της υγείας, είναι αυτό που κάνει το δέρμα νεανικό, να ακτινοβολεί φρεσκάδα. Αυτή η λάμψη ωστόσο, μειώνεται καθώς τα χρόνια περνούν. Όσο το σώμα μας ωριμάζει, οι φυσικές λειτουργίες του επιβραδύνονται και έτσι, παράγει ολοένα και λιγότερα από τα «συστατικά της νεότητας» (κολλαγόνο, ελαστίνη κοκ), ενώ είναι πιο επιρρεπές στις εξωτερικές επιθέσεις (ηλιακή ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος κλπ).

Κάπου εκεί έρχεται η βιταμίνη C να κάνει τα «μαγικά» της όμως. Το παντοδύναμο αυτό συστατικό, με τα δεκάδες οφέλη για τον οργανισμό μας, μπορεί να κάνει θαύματα για την επιδερμίδα. Η βιταμίνη C βλέπεις, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, είναι ισχυρότατο αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες, καταπολεμά τις κηλίδες και τις πανάδες και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας.

1651745402905-747789190-image003.jpg

Όπως αντιλαμβάνεσαι, αν αυτό που θέλεις είναι μία επιδερμίδα λαμπερή, ομοιόμορφη, νεανική και φρέσκια, δεν έχεις παρά να προσθέσεις τη βιταμίνη C στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης και έχουμε το τέλειο vitamin C cocktail για να το κάνεις. Ετοιμάσου να καλωσορίσεις τη σειρά Vitamin C της Garnier στην καθημερινότητά σου.

Γνωρίζοντας ότι η βιταμίνη C είναι το νούμερο 1 συστατικό για λάμψη στην επιδερμίδα, τα επιστημονικά εργαστήρια της Garnier, τη συνδύασαν με άλλα δραστικά συστατικά, και μας χάρισαν μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για εκτυφλωτική λάμψη. Hero προϊόν της σειράς δεν είναι άλλο από τον ορό Vitamin C Glow Boost Serum της Garnier.

1651745420569-668089104-image005.jpg

Πρόκειται για έναν μεταξένιο ορό καθημερινής χρήσης, ο οποίος περιέχει περιέχει 3,5% νιασιναμίδη, βιταμίνη C και σαλυκιλικό οξύ. Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το παράγωγο βιταμίνης C που βρίσκεται μέσα στη σύνθεση του Vitamin C Glow Boost Serum, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καταπολεμά τις κηλίδες.

Για να ενισχύσουν ωστόσο τη δράση του, οι επιστήμονες της Garnier, το συνδύασαν με νιασιναμίδη ή αλλιώς με βιταμίνη Β3. Η νιασιναμίδη, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και μειώνει την υπερμελάγχρωση, άρα είναι το τέλειο συστατικό για να συμπληρώσει τη δράση της βιταμίνης C.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του Vitamin C Glow Boost Serum της Garnier, ολοκληρώνεται με το σαλυκιλικό οξύ, το οποίο κάνει ήπια απολέπιση και ενισχύει τη δημιουργία ομοιόμορφου χρωματικού τόνου. Έχουμε λοιπόν έναν super serum, με κλινικά αποδεδειγμένη δράση που μειώνει τις κηλίδες κατά 43% σε μόλις 8 εβδομάδες. Τι άλλο περιλαμβάνει η σειρά;

1651745441620-993220309-image007.jpg

Η σειρά Vitamin C της Garnier, περιλαμβάνει και ένα πρωτοποριακό, υβριδικό προϊόν: Το 2 σε 1 Vitamin C Brightening Serum Cream SPF 25. Είναι ένα προϊόν 2 σε 1, ορός και κρέμα μαζί, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ορού με την ενυδατική και θρεπτική δράση μίας κρέμας προσώπου. Είναι ό,τι πρέπει για την ενίσχυση της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης με μία extra δόση βιταμίνης C, και ολοκληρωμένη φροντίδα λάμψης για την επιδερμίδα.

1651745459350-120866428-image009.jpg

Το τρίτο προϊόν της σειράς, είναι ένα πολυτελές, δροσερό νερό ντεμακιγιάζ εμπλουτισμένο με βιταμίνη C για καθαρισμό, περιποίηση και λάμψη. Το Micellar Vitamin C Cleansing Water, αφαιρεί το μακιγιάζ με ένα πέρασμα ενώ προσφέρει στην επιδερμίδα μία «έκρηξη» δροσιάς και βιταμίνης C.

1651745475897-771246936-image011.jpg

Τέλος, η σειρά ολοκληρώνεται με την Vitamin C Sheet Mask, μία υφασμάτινη μάσκα περιποίησης που θρέφει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα εκτυφλωτικά λαμπερή, μόλις σε 15 λεπτά.

image013.jpg

Και τα 4 προϊόντα της σειράς, λειτουργούν συνδυαστικά ώστε να καταπολεμήσουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες, να βοηθήσουν την επιδερμίδα να ανανεωθεί και να αποκαλύψουν άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, τη νεανική λάμψη που της έλειπε. Ναι, η σειρά Vitamin C της Garnier σχεδιάστηκε ειδικά για να «φωτίσει» την επιδερμίδα σου!