Mother’s day the Dyson way! Το καλύτερο δώρο για τη μαμά είναι όμορφα μαλλιά!

Mother’s day the Dyson way! Το καλύτερο δώρο για τη μαμά είναι όμορφα μαλλιά!

Τα όμορφα, περιποιημένα μαλλιά είναι αυτό που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη, πόσο μάλλον η μαμά μας! Αντί λοιπόν να πηγαίνει στο κομμωτήριο, της κάνουμε δώρο το «εργαλείο» που θα της χαρίζει μαλλιά καλοχτενισμένα και υγιή όποτε θέλει!

Υπάρχουν μαμάδες με a la garçon, πρακτικά μαλλιά. Μαμάδες με αυστηρά κοντά καρέ, κομψά μακριά και μαμάδες που δεν αποχωρίζονται το μήκος των μαλλιών τους. Είτε είναι νέες μαμάδες είτε μεγαλύτερες, είναι όλες οι superheroes της καθημερινότητας γιατί πολύ απλά κάνουν τα πάντα!

Οι μαμάδες, καθημερινά, ξεπερνούν τον εαυτό τους και κάθε προσδοκία, σε βαθμό που μοιάζουν να έχουν superpowers! Ταχυδακτυλουργικά καταφέρνουν να οργανώσουν τις πιο χαοτικές καταστάσεις και να φέρουν εις πέρας πολλαπλούς ρόλους. Είναι ψυχολόγοι, care takers, επαγγελματίες, μηχανικοί, μάγειρες, σοφέρ, δασκάλες και κομμώτριες… είναι τα πάντα στη ζωή μας και τις λατρεύουμε. Γι’ αυτό φέτος, επιλέγουμε για τις λατρεμένες μας γυναίκες, τις μαμάδες μας, ένα δώρο που θα τις κάνει πραγματικά χαρούμενες. Τι δώρο; Για σκέψου λίγο, τι έχουν κοινό όλες οι μαμάδες;

pexels-rodnae-productions-7764536.jpg

Dyson loves moms

Οι μητέρες είναι οι πιο πολυάσχολοι άνθρωποι στη γη, κάτι που δεν αφήνει πολύ χρόνο για self-care και ακόμα λιγότερο χρόνο για hair styling. Αν καταφέρουν, μπορεί να προλάβουν ένα ντους 10 λεπτών και παραπάνω από τις μισές φορές, τα μαλλιά τους θα καταλήξουν σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο. Αυτό που θα ήθελαν λοιπόν όλες, είναι να έχουν καλοχτενισμένα μαλλιά και χρόνο για κομμωτήριο!

Η καθημερινότητα ωστόσο δεν τους επιτρέπει αυτές τις «πολυτέλειες» και κάπου εδώ έρχεται η Dyson, να λύσει το πρόβλημα του hairstyling και να γεμίσει κάθε μητέρα -και γυναίκα γενικά- με αυτοπεποίθηση. Να την κάνει να νιώσει ότι φρόντισε τον εαυτό της, να λύσει τους ατημέλητους κότσους και να τους μετατρέψει –πανεύκολα- σε αφράτες μπούκλες κι ολόισια χτενίσματα. Πώς; Με 3 super luxurious επιλογές δώρων: Το Dyson Airwrap, το Dyson Corrale και το κλασικά λατρεμένο Dyson Supersonic Hairdryer. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να μπορέσεις να επιλέξεις το σωστό για τη δική σου μητέρα.

Dyson Supersonic Hairdryer

Το κλασικά λατρεμένο μας σεσουάρ μαλλιών είναι ελαφρύ, αθόρυβο και ό, τι καλύτερο για την τρίχα.

605c-Supersonic-Cut-Out-Product-Shot-Tool-with-Flyaway-Attachment-LHS-Angled-View_May-2021_Image-copy.jpg

Γιατί το αγαπάμε: Μελετώντας την επιστήμη των μαλλιών και τη δομή της τρίχας, οι μηχανικοί της Dyson εστίασαν στην φθορά που προκαλείται από την θερμότητα. Για να αποφευχθεί η ζημιά από τη θερμότητα, πρόσθεσαν αισθητήρες θερμότητας που μετρούν και βοηθούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας της ροής του αέρα. Έτσι, το Dyson Supersonic δεν πλησιάζει τις επικίνδυνες για τα μαλλιά θερμοκρασίες, αλλά διοχετεύει ελεγχόμενο αέρα που στεγνώνει τα μαλλιά χωρίς να τα «καίει».

605c_Thumbnail_APAC_June-2021-copy.jpg

Γιατί θα το αγαπήσει η μητέρα σου: Τα attachments του Dyson Supersonic Hairdryer, είναι ειδικά μελετημένα από τους μηχανικούς της Dyson ώστε να χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Υπάρχει ένα για κάθε χτένισμα που μπορεί να θέλει να πετύχει (5 στο σύνολο) και είμαστε βέβαιες ότι θα λατρέψει συγκεκριμένα το Flyaway Attachment, το εξάρτημα που φτιάχτηκε με βάση τις αρχές που κάνουν τα μαχητικά αεροπλάνα να πετούν. Τι κάνει; Λειαίνει τα μαλλιά με ένα πέρασμα και τα κάνει να μοιάζουν σα να πήγε μόλις κομμωτήριο.

Dyson Corrale

Ένα ισιωτικό μαλλιών που δεν μοιάζει με τίποτα που μπορεί να έχει δει ή να έχει χρησιμοποιήσει η μαμά σου (και εσύ).

556-Dyson-Corrale-Flat-Lay-Open-and-Closed-Machine-Consumer-SKU_September-2020_Image-copy.jpg

Γιατί το αγαπάμε: Οι ιδιοφυείς μηχανικοί της Dyson και οι μόνιμοι πειραματισμοί τους, οδήγησαν στο πρώτο ισιωτικό μαλλιών με εύκαμπτες πλάκες, οι οποίες χαρίζουν επαγγελματικό, άψογο αποτέλεσμα με minimum ζημιά στα μαλλιά. Seriously, το Dyson Corrale έχει ένα ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων, το οποίο ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ομοιόμορφα. Το αποτέλεσμα; 50% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας και οριστικό αντίο στο φριζάρισμα.

Talent;

Γιατί θα το αγαπήσει η μητέρα σου: Δεν έχει καλώδιο! Ναι, σωστά διάβασες… Το Dyson Corrale επιτρέπει έως και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αποτέλεσμα. Λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο ένα ισιωτικό με καλώδιο και επαναφορτίζεται πλήρως σε 70 λεπτά. Όλα αυτά σημαίνουν ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει κυριολεκτικά παντού, ακόμα και on the go!

Dyson Airwrap

Ένα multistyler που κάνει το χτένισμα πραγματικό παιχνίδι, στον μισό χρόνο και με απόλυτη ασφάλεια!

Gallery-imagery-1-Complete.jpg

Γιατί το αγαπάμε: Η τεχνολογία του είναι mindblowing! Το Dyson Airwrap βλέπεις, αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά. Τι είναι το φαινόμενο Coanda; Πολύ απλά, πρόκειται για ένα φαινόμενο της αεροδυναμικής που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο του εργαλείου χωρίς να χρειάζετια να κάνεις ούτε μία παραπάνω κίνηση. Το αποτέλεσμα; Υπέροχες μπούκλες και κυματισμού με κίνηση και όγκο!

Gallery-imagery-2-30mm-Elizabeth.jpg

Γιατί θα το αγαπήσει η μητέρα σου: Το Dyson Airwrap, είναι ένα multistyler που σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά! Ναι, δεν είναι ένα εργαλείο το οποίο απαιτεί στέγνωμα πριν τη χρήση του και μάλιστα, δεν χρησιμοποιεί υπερβολική, ανεξέλεγκτη θερμότητα έτσι παραμένει πιστό στη φιλοσοφία Dyson που σέβεται την τρίχα. Όλα αυτά σημαίνουν ότι μπορεί να κάνει μόνη της ένα Blowout σε λίγα λεπτά και να μοιάζει σα να γύρισε από το κομμωτήριο.

Έχουμε λοιπόν 3 hi-tech εργαλεία που εγγυημένα προσφέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα, διασφαλίζοντας άψογο χτένισμα στο μισό χρόνο ανα πάσα στιγμή… ποια μαμά δεν θα το ήθελε αυτό; Αναζήτησε και τα 3 super tools του Dyson σε επιλεγμένα e-shops και κάνε στη μητέρα σου ένα δώρο που πραγματικά θα την κάνει ευτυχισμένη και ακόμα πιο όμορφη από ότι είναι (θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και εσύ, shhh…)