Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το μυστικό του χρώματος των μαλλιών της

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το μυστικό του χρώματος των μαλλιών της
Alex@ Makriss

Η Ζέτα είναι ένα από τα girl crushes μας αλλά και hair icon ταυτόχρονα. Έχει βλέπεις από τα πιο λαμπερά και υγιή ξανθά μαλλιά που έχουμε δει, και σήμερα θα μάθεις όλα τα μυστικά πίσω από το λαμπερό και έντονο χρώμα της!

Αγαπάμε πολύ τη Ζέτα. Είναι τόσο προσιτή, που θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερές μας φίλες, αλλά και τόσο stylish ταυτόχρονα, που τη θεωρούμε ένα από τα icons μας. Συγκεκριμένα, λατρεύουμε το ξανθό των μαλλιών της το οποίο είναι #HairGoals για όλες μας (ναι, ακόμα και για τις καστανές) και πρόσφατα ανακαλύψαμε το μυστικό της. Το αποκάλυψε η ίδια δηλαδή, καθώς ανανέωσε τα μαλλιά της για να υποδεχτεί την άνοιξη. Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Η βαφή iNOA της L'Oréal Professionnel Paris.

image003.jpg

Η Ζέτα έχει εξηγήσει σε συνέντευξή της ότι, αυτό που αναζητά πάντοτε για τα μαλλιά της, είναι το έντονο, λαμπερό χρώμα σε συνδυασμό όμως με τη βαθιά περιποίηση και θρέψη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Ζέτα εμπιστεύεται αποκλειστικά τους hair experts της L'Oréal Professionnel Paris και την αγαπημένη της βαφή iNOA, για κάθε αλλαγή ή ανανέωση.

image005.jpg

Βλέπεις, η iNOA είναι μία μόνιμη βαφή μαλλιών, εμπλουτισμένη με έλαιο που ΔΕΝ περιέχει αμμωνία. Ναι, η iNOA είναι μία βαφή που δεν χρειάζεται την αμμωνία για να προσφέρει αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα, μια πραγματική καινοτομία με την υπογραφή της L'Oréal Professionnel Paris. Αυτό που κάνει λοιπόν η iNOA, είναι να προσφέρει μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία στο κομμωτήριο που θυμίζει περισσότερο περιποίηση παρά τεχνική εργασία.

image007.jpg

Το μυστικό κρύβεται στο έλαιο

Πώς; Χάρη στο έλαιο που περιέχει και στην πατενταρισμένη τεχνολογία ODS (Oil Delivery System). Και τα δύο μαζί, μεταφέρουν τις χρωστικές βαθιά μέσα στην τρίχα εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια της βαφής και μηδενικές οσμές. Αν προσθέσεις σε όλα αυτά, την 100% κάλυψη των λευκών, το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα χρώματος, και την ορατά βελτιωμένη ποιότητα μαλλιών μετά από κάθε βαφή, θα καταλάβεις γιατί η iNOA είναι νούμερο #1 στον χώρο του κομμωτηρίου, στην καρδιά της Ζέτας αλλά και στη δική μας.

image009.jpg

Fun Fact: H μοναδική σύνθεση της iNOA περιέχει 60% έλαιο, την υψηλότερη περιεκτικότητα σε έλαιο που συναντάμε σε βαφή. Γι’ αυτό η αμμωνία είναι περιττή και το αποτέλεσμα ασύγκριτα λαμπερό, ζωντανό και αξιόπιστο.

image011.jpg

Η Ζέτα Μακρυπούλια λοιπόν, επιλέγει την iNOA και τη φροντίδα των τους hair experts της L'Oréal Professionnel Paris γιατί χάρη στη σύνθεσή της με έλαιο, η βαφή πλέον δεν σημαίνει ταλαιπωρία για τα μαλλιά αλλά περιποίηση, φροντίδα και πραγματική ομορφιά. Άλλωστε, για τη L'Oréal Professionnel Paris, η υγεία των μαλλιών και η ομορφιά τους είναι συνώνυμα. Γι΄αυτό δημιούργησε και το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο και τα προϊόντα περιποίησης Metal Detox… τα οποία είναι επίσης ένα μέρος του μυστικού του χρώματος των μαλλιών της Ζέτας.

image013.jpg

Το πρωτόκολλο περιποίησης Metal Detox της L'Oréal Professionnel Paris, αλλά και τα προϊόντα για τη συνέχιση της θεραπείας στο σπίτι, έχουν έναν στόχο: Να εξουδετερώσουν τα μεταλλικά στοιχεία από την τρίχα. Βλέπεις, τα μεταλλικά στοιχεία, τα οποία βρίσκονται στο νερό και μεταφέρονται στην τρίχα, οδηγούν στην αποδυνάμωσή της και στην αντίδραση με τις τεχνικές της βαφής (ξάνοιγμα, balayage, βαφή). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο σπάσιμο και αναξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος.

image015.jpg

Με τη δύναμη της Γλυκοαμίνης λοιπόν (συστατικό που ανακάλυψε η L’Oréal Professionnel Paris μετά από 7 χρόνια συνεργασίας με το πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων), η Metal Detox θεραπεία, εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία και αποτοξινώνει τα μαλλιά, αποτρέποντας τη φθορά. Έτσι, οι hair experts της L'Oréal Professionnel Paris μπορούν να ανανεώσουν ή και να αλλάξουν το χρώμα, όντας 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα του χρώματος αλλά και για την υγεία της τρίχας. Η Ζέτα λοιπόν, έχει πάντοτε τόσο λαμπερό χρώμα και μαλλιά γεμάτα ζωντάνια, γιατί πριν από κάθε βαφή, απολαμβάνει το πρωτόκολλο Metal Detox.

image017.jpg

Με κάθε επίσκεψή της στο κομμωτήριο, η Ζέτα ανανεώνει το χρώμα της, φρεσκάρει τα μαλλιά της και τα περιποιείται τόσο βαθιά που το αποτέλεσμα αντανακλάται σε κάθε κίνηση των μαλλιών της. Κάπως έτσι κατέληξε να είναι και το δικό μας hair icon αλλά και… hairspiration γιατί –πλέον- δεν πηγαίνουμε ούτε εμείς στο κομμωτήριο, απλά για μία βαφή.

image019.jpg

Πηγαίνουμε για μία εξατομικευμένη εμπειρία βαφής με την iNOA, και το χρωστάμε τόσο στην Ζέτα, όσο και στην L'Oréal Professionnel Paris που μας προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες, επαγγελματικές λύσεις που στοχεύουν στη συνολική υγεία των μαλλιών μας.

Aναζήτησε όλες τις υπηρεσίες iNOA και Metal Detox αλλά και προϊόντα από τη L’Oréal Professionnel Paris σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel Paris. Φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα και να μείνεις συντονισμένη εδώ στο Queen.gr για περισσότερα inside info σχετικά με τα fabulous μαλλιά της Ζέτας.