Beauty Shopping: Γεμίσαμε το καλάθι μας με τα πιο luxurious προϊόντα από το ScarletBeauty.gr!

Beauty Shopping: Γεμίσαμε το καλάθι μας με τα πιο luxurious προϊόντα από το ScarletBeauty.gr!

Στο αγαπημένο μας beauty e-shop, ScarletBeauty.gr, βρίσκουμε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης από τα πιο Premium Brands

και σήμερα επιλέξαμε -από τη μεγάλη γκάμα του- αρώματα, κραγιόν, κρέμες και ορούς που σίγουρα θα αγαπήσεις.

Το beauty shopping είναι το αγαπημένο μας… «hobby» εδώ στο beauty department και ο προορισμός μας ένας: Το luxury e-shop ScarletBeauty.gr. Είναι το απόλυτο «σημείο» συνάντησης για beauty addicts αφού η γκάμα του περιλαμβάνει luxury brands που μπορούν να έρθουν στην πόρτα μας, με ασφάλεια και με ένα κλικ, πανεύκολα.

Σήμερα λοιπόν, θέλαμε να κάνουμε μερικά δώρα στον εαυτό μας και έτσι περιηγηθήκαμε στις super simple κατηγορίες του ScarletBeauty.gr και βρήκαμε προϊόντα που πρέπει πραγματικά να δοκιμάσεις. Κάποια είναι ολοκαίνουργια και κάποια κλασικά αγαπημένα, αλλά όλα μας είναι απαραίτητα. Για να μην μακρηγορούμε όμως, ιδού με τι γεμίσαμε το καλάθι μας.

Οι οροί

Οι οροί –όπως έχουμε πει- είναι το απόλυτο must have του skincare, γιατί περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση όλα τα συστατικά που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις κάθε θέμα της επιδερμίδας σου. Με την προστασία από το γήρας ωστόσο, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας, διαλέξαμε 3 anti-ageing ορούς που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

Estée Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II €55

Advanced-Night-Repair-Synchronized-Recovery-Complex-II.jpg

Ο θρυλικός Advanced Night Repair ορός, μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των βασικών σημαδιών γήρανσης, μεγιστοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες νυχτερινής επανόρθωσης της επιδερμίδας, χάρη στην αποκλειστική Τεχνολογία ChronoluxCB™. Ακόμα είναι εμπλουτισμένος με αντιοξειδωτικά και Υαλουρονικό Οξύ, για βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Είναι το βήμα βραδινής περιποίησης που δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα σου. Κάν’τον δικό σου με ένα κλικ εδώ.

La Mer, The Concentrate Treatment €165

LM_SKU_5R2F01_Concentrate_30ml_2000x2000_0.jpg

Πολυτελής ορός, εμπλουτισμένος με ακόμα περισσότερο από τον signature Miracle Broth™ της La Mer. Ενυδατώνει, επανορθώνει, θρέφει, καταπραΰνει και ανακουφίζει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Ιδανικός για αυτή την εποχή που οι αλλεργίες βρίσκονται σε έξαρση. Κάν’τον δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Darphin, Stimulskin+ Serum €85

darphin.jpg

Ένας ορός ιδανικός για πιο ώριμες επιδερμίδες, βοηθά στην επαναφορά του όγκου στα σημεία που έχει μειωθεί, αυξάνει ορατά την πυκνότητα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Κάν’τον δικό σου με ένα κλικ εδώ.

Τα κραγιόν

Ένα νεσεσέρ χωρίς κραγιόν είναι στην πραγματικότητα… άδειο! Το χρώμα στα χείλη (ακόμα και το nude) μπορεί να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, να αλλάξει τη διάθεσή σου και να σε κάνει να δείχνεις περιποιημένη με το minimum της προσπάθειας. Γι’ αυτό επιλέξαμε τα 3 χρώματα που πρέπει να περιέχει το δικό σου νεσεσέρ για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

MAC, Lustre Lipstick στην απόχρωση Ladybug €7

Lustre-Lipstick-ladybug.jpg

Ένα κραγιόν με διάφανο, κρεμώδες και λαμπερό τελείωμα, σε απόχρωση του κόκκινου που πάει σε όλες και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Κάν’το δικό σου εδώ.

Bobbi Brown, Art Stick στην απόχρωση Sunset Orange €12

bb_sku_EA5T02_1080x1080_0.jpg

Ένα χοντρό μολύβι με κρεμώδη υφή, που χαρίζει σταθερό και ματ αποτέλεσμα, σε απόχρωση του πορτοκαλί που τραβά τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. Κάν’το δικό σου εδώ.

Tom Ford, Lip Color στην απόχρωση Vervain €19

tom.jpg

Πολυτελές, ενυδατικό και σε απόχρωση πασπαρτού, είναι το κραγιόν που δεν πρέπει να λείψει από την τσάντα σου από τώρα και ως το τέλος του καλοκαιριού. Κάν’το δικό σου εδώ.

Οι ενυδατικές κρέμες

Η αναζήτηση της τέλειας κρέμας, είναι full time job για εμάς. Ψάχνουμε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ενυδάτωση, την προστασία και την ιδανική υφή, και οι παρακάτω επιλογές μας πλησιάζουν πολύ το τέλειο.

Clinique, Moisture Surge 72h Auto-Replenishing Hydrator €17

clinique.jpg

Μια gel-κρέμα, εμπλουτισμένη με την Τεχνολογία Αυτόματης Αναπλήρωσης της Clinique. Είναι ακόμα ενισχυμένη με καφεΐνη, που ενεργοποιεί την επιδερμίδα, με ενεργό Νερό Αλόης που βοηθά την επιδερμίδα να δημιουργεί φυσικά αποθέματα νερού, και με Υαλουρονικό Οξύ που «κλειδώνει» την υγρασία, ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό. Ιδανική για τις επιδερμίδες που έχουν έντονη ανάγκη για ενυδάτωση. Κάν’τη δική σου εδώ.

Origins, Dr. Andrew Weil For Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Soothing Face Lotion €19,50

origins_sku_0L7N01_600x600_0.png

Ιδιαίτερα ελαφριά λοσιόν προσώπου, η οποία χαρίζει άμεση ανακούφιση, ενισχύει την φυσική άμυνα προστασίας της επιδερμίδας, καταπραΰνει και ενυδατώνει, χάρη στο μοναδικό Mega Mushroom Complex που περιέχει. Ιδανική για επιδερμίδες που χρειάζονται ενυδάτωση και φροντίδα από τους ερεθισμούς. Κάν’τη δική σου εδώ.

Estée Lauder, Revitalizing Supreme+ Bright Power Soft Crème €55

estee.jpg

Μία Multitasking ενυδατική κρέμα προσώπου, η οποία ενισχύει τη νεότητα, αναζωογονεί τη λάμψη, και παράλληλα απαλύνει την όψη ορατών σκούρων κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των σημαδιών ακμής. Είναι ιδανική για extra προστασία και επανόρθωση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάν’τη δική σου εδώ.

Τα αρώματα

Τα αρώματα είναι μία από τις beauty εμμονές μας εδώ στο beauty department και αναζητάμε πάντοτε το επόμενο signature scent, που θα επενδύσει αρωματικά κάθε στιγμή μας. Παρακάτω θα βρεις τρία φρέσκα, δροσερά και αγαπημένα μας αρώματα που ταιριάζουν σε όλες!

Jo Malone London, White Moss & Snowdrop Cologne (51,00€ 43,35€)

jo.jpg

Με νότες από πετιγκραίν και κλημεντίνη, νερόλι και γάλανθο, βρύα, σπόρους τόνκα και κεχριμπάρι. Κάν’το δικό σου εδώ.

TOUS, Classic Gold Eau de Parfum €23

tous.jpg

Με νότες από ροδόξυλο Βραζιλίας και φύλλα κόκκινης σταφίδας, γαρδένια, παιώνια, άνθη πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλο, λευκό μόσχο, ίριδα και κέδρο. Κάν’το δικό σου εδώ.

Paco Rabanne, Olympea Aqua Eau de Parfum (29,00€ 23,20€)

OLYMPEA AQUA RE EDP 30ML

Με νότες από περγαμόντο Καλαβρίας, πορτοκάλι, πετιγκραίν και γκρέιπ φρουτ, άνθος τζίντζερ, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, ροδάκινο και τριαντάφυλλο, αλάτι, βανίλια, ξύλο κασμίρ, σανδαλόξυλο και βενζόη. Κάν’το δικό σου εδώ.