7+1 beauty products για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Μαρία Ροδίτη
7+1 beauty products για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Οι διακοπές πλησιάζουν και μαζί με τις βαλίτσες, πρέπει να ετοιμάσεις το νεσεσέρ με τα καλοκαιρινά essentials που θα πάρεις μαζί. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε…

Έχοντας φτάσει αισίως στα μέσα του Ιουλίου, μετράμε πλέον αντίστροφα τις ημέρες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Έχουμε οργανώσει στο μυαλό μας όλα τα outfits των διακοπών και τώρα, σειρά έχει η οργάνωση του νεσεσέρ.

Όπως κάθε beauty addict, έτσι κι εγώ, επισκέφθηκα το Εμπορικό Κέντρο Golden Hall για να οργανώσω το νεσεσέρ μου και να προμηθευτώ τα απαραίτητα γι’ αυτό το καλοκαίρι. Έλα λοιπόν μαζί μου για summer beauty shopping και ανακάλυψε τα 7 +1 προϊόντα που πρέπει να έχει το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

image002.jpg

Beauty from the pharmacy

Το φαρμακείο Elina Rapti, στο ισόγειο του Golden Hall, είναι ένας πραγματικός beauty παράδεισος. Μπαίνοντας, τα βήματά μου, με οδήγησαν σχεδόν μηχανικά στο section της La Roche-Posay. Αυτό που χρειάζομαι περισσότερο από όλα στις διακοπές είναι η ενυδάτωση, έτσι η κρέμα Hyalu B5 Aquagel SPF30 είναι must have.

image003.jpg

Γιατί τη χρειάζεσαι: Aναπληρώνει τη χαμένη υγρασία, επανορθώνει τον δερματικό φραγμό και χαρίζει φρέσκια και δροσερή όψη. Παράλληλα λειτουργεί ως τέλεια βάση για το μακιγιάζ, ενώ μπορείς να τη φορέσεις και κάτω από το αντηλιακό σου.

image004.jpg

Φυσικά, η shopping list για το φαρμακείο δεν περιλαμβάνει μόνο μία κρέμα… Προμηθεύτηκα, επίσης, όλα τα SOS προϊόντα, που θα με σώσουν από τα κουνούπια και τα μικροατυχήματα, ώστε να είμαι έτοιμη για κάθε καλοκαιρινή περιπέτεια.

Ολοταχώς για all natural και «έξυπνη» ομορφιά

Επόμενη στάση, το κατάστημα Lush. Αρχικά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, αλλά με λίγη βοήθεια από τα έμπειρα Lush Girls, βρήκα το προϊόν που κέρδισε μία θέση στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ. Πρόκειται για το Conditioner σώματος (ναι, conditioner) Tingle. Ένα ενυδατικό προϊόν, που εφαρμόζεται στο ντους σε βρεγμένη επιδερμίδα και που έρχεται να αντικαταστήσει την κρέμα σώματος.

image005.jpg

Γιατί το χρειάζεσαι: Κερδίζεις χρόνο μετά το μπάνιο, γιατί δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις κάτι επιπλέον στο σώμα σου και μπορείς να ντυθείς αμέσως. Ενυδατώνει πολύ αποτελεσματικά και σε βάθος, επανορθώνει την επιδερμίδα και δροσίζει μοναδικά όλο το σώμα.

Αν βέβαια νομίζεις ότι έφυγα με μία μικρή σακούλα, κάνεις λάθος. Στο κατάστημα Lush αυτό είναι αδύνατον. Προμηθεύτηκα αρκετά ακόμη χρωματιστά και οικολογικά προϊόντα για το σώμα και το πρόσωπο!

image006.jpg

Next stop: Luxury beauty στα attica

Σειρά είχε το luxury beauty. Στο πολυκατάστημα attica, στο ισόγειο του Golden Hall, βρίσκω συγκεντρωμένα όλα τα luxury brands που αγαπώ, και προμηθεύομαι τα αγαπημένα μου αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης. Στόχος μου αυτή τη φορά, ήταν η αντηλιακή προστασία. Καθώς με τον ήλιο δεν παίζουμε, αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα luxury αντιηλιακό.

image007.jpg

Για το πρόσωπο επέλεξα το αντηλιακό Clarins Invisible Sun Care Stick SPF50+. Είναι μικροσκοπικό, πολύ πρακτικό και με αόρατη υφή. Με ένα πέρασμα προστατεύει κάθε σημείο του προσώπου και δεν αφήνει κατάλοιπα ή λιπαρότητα.

image008.jpg

Γιατί το χρειάζεσαι: Είναι τόσο μικρό που μπορείς να το έχεις μαζί σου ακόμα και στην τσάντα σου, δεν λερώνει τα χέρια σου και σου προσφέρει διαρκή αντηλιακή προστασία.

Για το σώμα, επέλεξα το Lancaster Sun Protective Water SPF50 με διφασική φόρμουλα. Η υφή του μοιάζει με νερό, η τεχνολογία του όμως, προσφέρει την πιο ευρεία προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA, UVB, το ορατό φως και τις υπέρυθρες ακτίνες.

image009.jpg

Γιατί το χρειάζεσαι: Χαρίζει τέλειο, βαθύ μαύρισμα αλλά και προστασία, δεν κολλάει, άρα δεν θα σε ταλαιπωρήσει η άμμος στην παραλία. Δεν αφήνει κατάλοιπα, δεν λερώνει τα ρούχα και η μυρωδιά του είναι απλά μεθυστική.

Δεν χρειάζεται βέβαια να σου πω ότι πριν αποχωρήσω από τα αγαπημένα attica, μύρισα όλα τα καλοκαιρινά αρώματα και έχω ήδη φτιάξει μία λίστα στο μυαλό μου με τα back to school απαραίτητα.

Για τα μαλλιά μου εμπιστεύομαι μόνο τους ειδικούς

Βάφω πολύ καιρό τα μαλλιά μου ξανθά, επομένως δίνω ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα τους το καλοκαίρι. Τα προϊόντα που επιλέγω είναι επαγγελματικά και η μοναδική haircare στάση που κάνω πάντοτε πριν από τις διακοπές, είναι στο κομμωτήριο Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall. Εκεί, οι hair experts «εξετάζουν» τα μαλλιά μου, και μου προτείνουν κάθε φορά αυτό που χρειάζομαι σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η σειρά Chroma Absolu της Kérastase, που μου πρότειναν, αποτελείται από σαμπουάν, μάσκα και έναν «μαγικό» ορό, που προστατεύει το χρώμα και αποτρέπει το φριζάρισμα.

image010.jpg

Γιατί το χρειάζεσαι: Θρέφει τα ταλαιπωρημένα, βαμμένα μαλλιά και διατηρεί το χρώμα λαμπερό για περισσότερο διάστημα. Είναι η ιδανική σειρά, είτε έχεις ξανθά, είτε καστανά μαλλιά (με ανταύγειες ή όχι). Μάλιστα, περιλαμβάνει και μια μάσκα εξουδετέρωσης των θερμών τόνων, ειδικά για τα καστανά μαλλιά που κοκκινίζουν στον ήλιο.

image011.jpg

Next stop a beauty wonderland

Από τη beauty shopping βόλτα στο Golden Hall δεν έλειπε η επίσκεψή μου στο κατάστημα Sephora, στον 1ο όροφο. «Αποστολή»: Να ανακαλύψω το τέλειο, καλοκαιρινό ρουζ που θα ταιριάξει με το μαύρισμά μου. Το Sunny WANDERful World Blush της Benefit Cosmetics, που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora, είναι αυτό που χρειαζόμουν.

image012.jpg

Γιατί το χρειάζεσαι: Έχει την τέλεια απόχρωση που ταιριάζει, τόσο στις πολύ ανοιχτόχρωμες (όπως η δική μου) επιδερμίδες, όσο και στις πιο σταρένιες. Είναι μάλιστα ιδανικό για να συνδυαστεί με όλα τα αγαπημένα σου bronzers.

image013.jpg

Περιττό να σου πω ότι δεν έφυγα μόνο με ένα ρουζ αλλά και με το τέλειο bronzer, καθώς και travel sized συσκευασίες των αγαπημένων μου προϊόντων.

Haircare για μικρούς και μεγάλους

Επόμενη στάση: Το κομμωτήριο για τους μικρούς μας φίλους Dancing Scissors. Τι μπορεί να χρειάζομαι εκεί, θα αναρωτιέσαι. Μα φυσικά, το προϊόν που κάνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μου δυνατά και λαμπερά, όταν είμαι όλη μέρα στην παραλία. Ο λόγος για το Original Sprout, Protective Protein Hair Mist. Ένα σπρέι για τα μαλλιά με πρωτεΐνες, που τα προστατεύει μετά από κάθε βουτιά, τα κάνει απαλά και ευκολοχτένιστα και έχει την πιο λαχταριστή, «μωρουδίστικη» μυρωδιά.

image014.jpg

Γιατί το χρειάζεσαι: Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, με το αλάτι και το χλώριο, και το συγκεκριμένο σπρέι τα διατηρεί λαμπερά και δυνατά όπως τίποτα άλλο.

image015.jpg

Αντιγήρανση και στις διακοπές

Η φροντίδα του εαυτού μας το καλοκαίρι δεν έχει να κάνει μόνο με τον ήλιο. Ναι, προστατευόμαστε, παρέχουμε ενυδάτωση και τροφή στο δέρμα μας, όμως δεν ξεχνάμε και την ανάπλαση της επιδερμίδας μας. Γι’ αυτό η τελευταία προσθήκη για το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ, ήταν η κρέμα SOTHY’S, Firming Comfort Youth Cream από το Alterlife Beauty, στον 1ο όροφο του Golden Hall. Επανορθώνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση) και με κάθε χρήση, αφήνει το δέρμα πιο λείο και νεανικό.

image016.jpg

Γιατί τη χρειάζεσαι: Γιατί το ότι θα είσαι διακοπές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσεις το skincare routine σου. Με αυτή την κρέμα θα παρέχεις ενυδάτωση και αντιγηραντική φροντίδα στην επιδερμίδα σου και θα τη βοηθήσεις να προστατευτεί από τη φωτογήρανση που προκαλεί η ηλιοθεραπεία.

image017.jpg

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, το καλοκαιρινό νεσεσέρ χρειάζεται ενυδατικά και έξυπνα προϊόντα, χρώμα καλοκαιριού, προστατευτικές συνθέσεις και μία δόση πολυτέλειας. Χρειάζεται δηλαδή μία επίσκεψη στο Golden Hall!

Extra hint: Την Κυριακή 17/07 τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά 11:00-20:00 για να συνδυάσεις τη βόλτα και τα ψώνια σου!