Sea Side Dry Mist: Το αντηλιακό για να είναι όλοι στην οικογένεια, προστατευμένοι ακόμα και βρεγμένο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Sea Side Dry Mist: Το αντηλιακό για να είναι όλοι στην οικογένεια, προστατευμένοι ακόμα και βρεγμένο

Πρακτικό και κατάλληλο για ενήλικους, παιδιά και εφήβους, το Sea Side Dry Mist SPF 50+ θα γίνει το απόλυτο must για την τσάντα της παραλίας.

Βουτιές, παιχνίδια στο νερό και έξω από αυτό, κατασκευές στην άμμο, αθλητισμός, εξερευνήσεις… Οι καλοκαιρινές ημέρες που περνάμε στη θάλασσα είναι μαγικές και μας γεμίζουν εικόνες και αναμνήσεις. Όλες αυτές οι sea side δραστηριότητες, ωστόσο, απαιτούν προστασία καθώς εκτός από φόντο τη θάλασσα, έχουν και τον ήλιο πρωταγωνιστή.

1658931333357-631183789-image002.jpg

Και αν δεν έχουν όλοι στην οικογένεια τις ίδιες συνήθειες στην παραλία (π.χ. σπορ ακόμα και όταν φυσάει πολύ) ούτε τις ίδιες προτιμήσεις στο αντηλιακό τους… κανένα πρόβλημα! Η τσάντα θαλάσσης δεν χρειάζεται να γεμίσει αντηλιακά γιατί το Sea Side Dry Mist SPF 50+ τους «ενώνει όλους» χάρη στα ευέλικτα και έξυπνα χαρακτηριστικά του που καλύπτουν κάθε προτίμηση και ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/CgTrdujKFmF

Το Sea Side Dry Mist SPF 50+ είναι ένα ξηρό λάδι σε μορφή mist, με λεπτόρρευστη υφή και πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, που προστατεύει από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Χάρη στη Wet Skin Formula της Frezyderm, το Sea Side Dry Mist SPF 50+ μπορεί να εφαρμοστεί και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να έχει προηγηθεί σκούπισμα. Παράλληλα, η πρακτική αντλία συνεχόμενου ψεκασμού, εξασφαλίζει ομοιόμορφη εφαρμογή, ακόμα και σε δύσκολα σημεία.

1658931441612-811752997-image004.jpg

Το Sea Side Dry Mist SPF 50+ είναι επομένως ιδανικό για όλη την οικογένεια, αλλά και για κάθε παρέα, αφού καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας. Μπορεί να ψεκαστεί πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στη θάλασσα και την άμμο, πριν την εξερεύνηση με τη μάσκα στο νερό ή τον περίπατο στην ακροθαλασσιά, πριν από το beach volley και τις ρακέτες ή απλά κατά τη χαλάρωση στην πετσέτα. Μάλιστα, διατίθεται σε καινοτόμο airless συσκευασία των 300ml.

Αναζήτησε λοιπόν το Sea Side Dry Mist SPF 50+ στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο ή e-pharmacy και απόλαυσε τη θάλασσα, τον ήλιο και τις sea side δραστηριότητες με ταχύτητα και ευκολία.