Sun Screen Velvet:Η σειρά των «βελούδινων» αντηλιακών που σέβεται τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Sun Screen Velvet:Η σειρά των «βελούδινων» αντηλιακών που σέβεται τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον

Τα αγαπημένα αντηλιακά Sun Screen Velvet προστατεύουν αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία, προσφέρουν καλλυντική ευχαρίστηση και σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το καλοκαίρι αναζητάμε αντηλιακά άριστης υψηλής ηλιοπροστασίας καθώς και αντηλιακά που σέβονται ταυτόχρονα τον άνθρωπο αλλά και τη θαλάσσια ζωή. Για τα Sun Screen Velvet της Frezyderm, η «ομπρέλα προστασίας» από την ηλιακή ακτινοβολία δεν ήταν ποτέ αρκετή. Δημιουργήθηκαν λαμβάνοντας υπόψιν την ηλιοπροστασία αλλά και πολλά περισσότερα. Άλλωστε, το να πρωτοπορείς δεν σημαίνει μόνο το να έχεις επαναστατικές φόρμουλες αλλά και το να ξέρεις να προστατεύεις -χωρίς συμβιβασμούς- τον άνθρωπο αλλά και τα σημαντικά που τον περιβάλλουν.

Αυτόν τον διπλό στόχο καταφέρνουν να πετύχουν περίφημα τα Sun Screen Velvet και αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντάς μας safe and responsible summer days. Εκτός από τον σεβασμό προς την επιδερμίδα και τις ανάγκες μας, η Frezyderm σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Κι αυτό γιατί τα αντηλιακά φίλτρα τους δεν διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας¹, δεν εισχωρούν στην αιματική κυκλοφορία¹ και δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό², διαφυλάσσοντας το θαλάσσιο περιβάλλον.

Ακόμα, τα Sun Screen Velvet, είναι τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην εμπειρία της ηλιοπροστασίας. Χάρη στην κορυφαία και πατενταρισμένη τεχνολογία Second Skin, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet δημιουργούν ένα βελούδινο φιλμ στην επιδερμίδα με ανάλαφρη αίσθηση που μοιάζει με «δεύτερο δέρμα» και προσφέρoυν αποτελεσματική αντηλιακή προστασία όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και καλλυντική ευχαρίστηση.

1658931603216-433301472-image002.jpg

Το SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+ παρέχει πολύ υψηλή προστασία και καλλυντική φροντίδα. Έχει βελούδινη αίσθηση, διάφανο χρώμα και μη λιπαρή σύνθεση που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ χαρίζει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας σμήγμα και λιπαρότητα.

Το best-seller έγχρωμο SUN SCREEN COLOR VELVET FACE SPF 50+, συγκεντρώνει όλα τα οφέλη του κλασικού Sun Screen Velvet με χρώμα που προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Παραμένει αναλλοίωτο για ώρες, καλύπτει αποτελεσματικά δυσχρωμίες και ατέλειες και αποτελεί την τέλεια λύση για τις καθημερινές σου ανάγκες κάλυψης, αν δεν θέλεις να φορέσεις foundation.

1658931617131-339880416-image003.jpg

Έχουμε λοιπόν μία σειρά αντηλιακών που ανάγουν την ηλιοπροστασία σε καλλυντική εμπειρία, με φόρμουλες που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον και μας προστατεύουν αποτελεσματικά στην παραλία και την πόλη, χειμώνα και καλοκαίρι.

Αναζήτησέ τα στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και e-pharmacy και απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια, άνεση και σεβασμό προς κάθε τι σημαντικό!

1.Μελέτη και αξιολόγηση διαπερατότητας UV-φίλτρων αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) από ανθρώπινο δέρμα.

2.Μελέτη προσδιορισμού περιβαλλοντικού αποτυπώματος- Προσδιορισμός αντηλιακών φίλτρων των αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) στο θαλασσινό νερό.