#SkinMatters: Μια καινοτομία στη βάση της καθημερινής σου περιποίησης μπορεί να κάνει τη διαφορά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#SkinMatters: Μια καινοτομία στη βάση της καθημερινής σου περιποίησης μπορεί να κάνει τη διαφορά

Πρόσθεσε στη skincare ρουτίνα που ακολουθείς, ένα βήμα που θα απογειώσει την εμφάνιση της επιδερμίδας σου.

Καθαρισμός, serum, κρέμα ημέρας και αντηλιακό το πρωί, ή κρέμα νύχτας το βράδυ: Αυτή είναι η καθημερινή skincare ρουτίνα σου και δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Όλα τα βήματα που προαναφέραμε, είναι απαραίτητα για την καλή εμφάνιση της επιδερμίδας σου. Τι γίνεται, ωστόσο, αν θέλεις κάτι παραπάνω; Είτε παρατηρείς σημάδια του χρόνου και ατέλειες στην όψη του προσώπου σου, είτε απλά θέλεις τη φυσική σου ομορφιά στο μάξιμουμ, αυτό που αναζητάς είναι η ανανέωση. Η πρώτη σου σκέψη ίσως να είναι ότι χρειάζεται να αλλάξεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, ή ότι πρέπει να προστρέξεις σε επεμβατικές μεθόδους για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τίποτα από τα δύο όμως, δεν είναι η απάντηση στα ζητούμενά σου.

Κάνε απλά μια καινοτομία στη συνηθισμένη ρουτίνα ομορφιάς σου και αυτή η μικρή αλλαγή θα φέρει πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα που θα σε ενθουσιάσει. Και αυτό μπορείς να το πετύχεις με ένα unique προϊόν, την κρέμα προσώπου Histoplastin Red®, η οποία είναι πλέον συνώνυμη με την αναγέννηση της όψης της επιδερμίδας! Γι’αυτό αξίζει να μάθεις τι ακριβώς μπορεί να κάνει για εσένα, πώς να τη χρησιμοποιήσεις, καθώς και για το εντυπωσιακό επιστημονικό της υπόβαθρο.

Τι προσφέρει η Histoplastin Red®;

Τα βιοενεργά μόρια που περιέχει η Histoplastin Red®, αποδεδειγμένα αυξάνουν τα βασικά δομικά συστατικά της επιδερμίδας, το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την ινβολουκρίνη. Είναι επομένως μία κρέμα προσώπου με ισχυρές αναγεννητικές, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Από τις πρώτες εφαρμογές, η επιδερμίδα δείχνει πιο ανανεωμένη, ελαστική και ξεκούραστη και το συνολικό αποτέλεσμα είναι σαφώς πιο φρέσκο και νεανικό. Με συστηματική χρήση τα σημάδια του χρόνου μειώνονται και η σφριγηλότητα αυξάνεται. Θα αρχίσεις να παρατηρείς -καθημερινά- ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση στην ελαστικότητα, την υφή, τον τόνο και τη ζωντάνια της επιδερμίδας σου.

1659018423560-467769452-image002.jpg

Πώς χρησιμοποιείται η Histoplastin Red®;

Η 100% φυσική κρέμα Histoplastin Red® δεν αντικαθιστά την κρέμα ημέρας ή την κρέμα νύχτας μας. Εφαρμόζεται αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν από το serum και την κρέμα (ημέρας ή νύχτας), προκειμένου να δημιουργήσει μία «βάση αναγέννησης». Αποτελεί λοιπόν, ένα νέο, επιπλέον βήμα στην καθημερινή μας skincare routine, το οποίο ενισχύει τους μηχανισμούς αναγέννησής της.

Για να ανοίξουν οι πόροι του δέρματός σου και να εισχωρήσουν βαθύτερα τα πολύτιμα συστατικά της κρέμας στην επιδερμίδα σου, είναι προτιμότερο να εφαρμοστεί αφού πρώτα καθαρίσεις το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και gel καθαρισμού. Στη συνέχεια εφαρμόζεις την Histoplastin Red®. Αρκεί λίγη ποσότητα σε μέτωπο, μάγουλα και πιγούνι με ένα απαλό μασάζ για μερικά δευτερόλεπτα.

Μπορείς να διαλέξεις την υφή που ταιριάζει στον τύπο δέρματός σου. Αν έχεις λιπαρή, μεικτή ή κανονική επιδερμίδα, μπορείς να επιλέξεις την Histoplastin Red® Light Texture που έχει ελαφριά υφή. Είναι επίσης ιδανική για όσες θέλουν το καλοκαίρι πιο ανάλαφρη υφή.

1659018442466-697303436-image003.jpg

Και για ακόμα πιο ελαφριά υφή, αν έχεις ιδιαίτερα λιπαρή (ενδεχομένως πιο νεανική) επιδερμίδα, μπορείς να επιλέξεις την Histoplastin Red® Ultra Light Texture.

1659018454961-693846449-image004.png

Αν πάλι έχεις ξηρή ή κανονική επιδερμίδα, η πλούσια υφή της Histoplastin Red® Rich Texture είναι η επιλογή που σου ταιριάζει. Συνήθως με την ηλικία αυξάνεται η ξηρότητα, οπότε αν έχεις ακόμα πιο ξηρή και ώριμη επιδερμίδα η Histoplastin Red® για έξτρα πλούσια υφή και λάμψη είναι η τέλεια προσθήκη στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Η δημιουργία της κρέμας που έγινε συνώνυμη με την αναγέννηση

Η Histoplastin Red® δημιουργήθηκε έπειτα από έρευνες για τους αναγεννητικούς παράγοντες του δέρματος από τον Oμότιμο Καθηγητή και Επίτιμο Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου και την ερευνητική του ομάδα σε συνεργασία με διεθνούς φήμης Ινστιτούτα, Ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια. Οι έρευνες αυτές ήταν συνεχείς για περισσότερα από 40 χρόνια και οδήγησαν στην απονομή 20 διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον Καθηγητή Παπαγεωργίου, καθώς και σε πολυάριθμες βραβεύσεις και διεθνείς διακρίσεις του, μεταξύ των οποίων η κατάταξή του στους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο για το 2020 και το 2019 από το Πανεπιστήμιο Stanford της Αμερικής.

Αναζήτησέ κι εσύ στο φαρμακείο σου την Histoplastin Red® και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της είναι απαραίτητη για να δείχνει πιο νεανική και ανανεωμένη. Και μην ξεχνάς, για να παραμένεις up to date με τα τελευταία νέα της αγαπημένης σου αναγεννητικής κρέμας, ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό Histoplastin στο Instagram και κάνε Like στην επίσημη σελίδα στο facebook.