Τα Beach Waves που ονειρεύεσαι σε λιγότερο από 10’

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα Beach Waves που ονειρεύεσαι σε λιγότερο από 10’
Lefteris_Partsalis

H Ζάνα Σίριακ λατρεύει τα beach waves για τα καλοκαιρινά της χτενίσματα και με τη βοήθεια του TRESemmé τα κάνει σε μόλις 10 λεπτά. Δες ποια είναι τα go to προϊόντα για να κάνεις και εσύ τα χτενίσματα που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε summer adventure.

Το καλοκαίρι λατρεύουμε κάθε τι αέρινο, ανάλαφρο, κυματιστό… Από τα δροσερά φορέματα ως και τα μαλλιά μας, οι κυματισμοί δίνουν κίνηση στη μορφή μας και δημιουργούν τα τέλεια instagrammable moments. Τα beach waves επομένως, είναι το ιδανικό χτένισμα για κάθε καλοκαιρινή μας περιπέτεια, και το αγαπημένο summery hairdo της Ζάνα Σιριάκ.

Λατρεύει τους κυματισμούς, την ελευθερία και την κίνηση που της χαρίζει αυτό το χτένισμα και… το κάνει πάντοτε μόνη της. Με τη βοήθεια του TRESemmé, καταφέρνει να αντιγράψει ακριβώς τους γεμάτους υφή, κυματισμούς που δημιουργεί το νερό της θάλασσας στα μαλλιά της και με ένα κλικ μπορείς να ανακαλύψεις πώς ακριβώς το καταφέρνει κάθε φορά.

Πανεύκολο, καλοκαιρινό και ανάλαφρο! Το μυστικό στην όλη διαδικασία δεν είναι όμως μόνο το κομμάτι του hair styling, αλλά και η προετοιμασία των μαλλιών με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης στο μπάνιο. Το χτένισμα ξεκινά λοιπόν από… το λούσιμο και η Ζάνα επιλέγει το shampoo και το conditioner TRESemmé Pro Pure Damage Recovery. Επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών, τα προετοιμάζει τέλεια για το χτένισμα και δεν περιέχει καμία βλαβερή ουσία (θειικά άλατα, σιλικόνες και χρωστικές) στην pure σύνθεσή του. Mόνο 100% φυσικό λάδι καρύδας και θρεπτικά συστατικά που φροντίζουν σε βάθος την τρίχα.

1659444408830-500815124-image003.jpg

Το επόμενο βήμα είναι ασφαλώς η προστασία από τη θερμότητα. Κανένα χτένισμα που απαιτεί θερμά εργαλεία δεν ξεκινά πριν από μερικούς ψεκασμούς με το TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray που προστατεύει την τρίχα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει smooth αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα.

1659444422576-556142382-image005.jpg

Για να ενισχύσει τους κυματισμούς στα μαλλιά της, η Ζάνα επιλέγει τον αφρό TRESemmé Curl Mousse που χαρίζει κράτημα, φόρμα, κίνηση και πολύ ανάλαφρο αποτέλεσμα στα σγουρά μαλλιά αλλά και στα χτενίσματα με κυματισμούς ή μπούκλες. Μετά τον σχηματισμό της κάθε τούφας, ψεκάζει με την TRESemmé Flawless Volume λακ για ελαστικό κράτημα και αυτό είναι όλο.

TREStip: Η Ζάνα χρησιμοποιεί ψαλίδι για τα beach waves της αλλά εσύ μπορείς να κάνεις απλά κοτσιδάκια σε όλα τα μαλλιά σου, και να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ. Όταν τα λύσεις, θα έχεις τέλειους κυματισμούς. Και να θυμάσαι: Όσο πιο μικρά είναι τα κοτσιδάκια, τόσο πιο έντονα θα είναι τα κύματα. Αντιθέτως, όσο πιο μεγάλα είναι τα κοτσιδάκια, τόσο πιο χαλαρά θα είναι τα waves.

1659444438316-602966377-image007.jpg

Σε μόλις 10 λεπτά, έχει δημιουργήσει το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα και είναι έτοιμη για κάθε summer (hair) adventure. Άσε και εσύ το TRESemmé να σε βοηθήσει να αναδείξει το στυλ σου και να σου χαρίσει τα πιο καλοκαιρινά χτενίσματα πανεύκολα, ακόμα και στις διακοπές!