#MoodyGrey: Γκρι νύχια που ταιριάζουν με τον καιρό + τα βερνίκια που θα φοράς το φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#MoodyGrey: Γκρι νύχια που ταιριάζουν με τον καιρό + τα βερνίκια που θα φοράς το φθινόπωρο

O καιρός μοιάζει φθινοπωρινός και είναι η τέλεια ευκαιρία να μιλήσουμε για γκρι νύχια και για τα βερνίκια που θα φοράς όλο το φθινόπωρο. Ρίξε μία ματιά…

Οι βροχές των τελευταίων ημερών μας έβαλαν σε φθινοπωρινό mood, παρ’ όλο που η θερμοκρασία ήταν ψηλά. Όσο ο λαμπερός ήλιος κρυβόταν πίσω από τα σύννεφα της βροχής, ο ουρανός έγινε γκρι και τα απάντα γύρω μας μουντά, και έτσι αποφασίσαμε να μιλήσουμε λίγο για το φθινόπωρο που έρχεται (αλλά αργεί ακόμα).

Βλέπεις, το μουντό γκρι -και όλες του οι αποχρώσεις- είναι υπέροχα κομψό και θα μας προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από τα φωτεινά μανικιούρ του καλοκαιριού, τα οποία κοιτάζουμε και κάνουμε εδώ και κάμποσους μήνες (από την άνοιξη βασικά).

https://www.instagram.com/p/ChomIseL3k6

Hey girl! Κάνε ένα διάλειμμα και δες 20 τέλεια nail art

Εκτός από αυτό το διάλειμμα όμως, είναι ευκαιρία να σου δείξουμε και τα αγαπημένα μας γκρι βερνίκια που θα «λιώσουμε» όλο το φθινόπωρο. Ετοιμάσαμε λοιπόν για εσένα μία gallery γεμάτη γκρι κομψά μανικιούρ που θα θέλεις να κάνεις, έστω και για ένα σαββατοκύριακο, και προσθέσαμε μερικά βερνίκια για να διαλέξεις. Έχουμε εύκολες επιλογές, δύσκολες και σε κάθε απόχρωση που μπορεί να φανταστείς.

Φτιάξε λοιπόν κάτι να πιείς, κάθισε λίγο πιο αναπαυτικά και κάνε scroll για να δεις γκρι μανικιούρ που είναι ασορτί με τον καιρό. Θα σου αρέσουν και μπορεί να σου έρθει η όρεξη για λίγο DIY!

#TwoToneNails είναι η τάση στα νύχια που μπορείς να υιοθετήσεις από σήμερα