First day at university? Σου έχουμε το ιδανικό makeup look για να καταπλήξεις τα πλήθη!

First day at university? Σου έχουμε το ιδανικό makeup look για να καταπλήξεις τα πλήθη!

Πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο και όλα μοιάζουν γιορτή, μία γιορτή στην οποία θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να το πετύχεις αυτό, δεν πρέπει να λείπει από το look σου, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Μάθε τώρα πώς θα το αποκτήσεις!

 

Δημιούργησε τον τέλειο καμβά, με το Wake Up & Make Up Foundation για matte, velvet τελείωμα και μεγάλη διάρκεια. Χάρη στην ειδική του σύσταση, εξομαλύνει τους πόρους και τις ατέλειες της επιδερμίδας και την διατηρεί ενυδατωμένη.

uni1.jpg

Απαραίτητο προϊόν για να ολοκληρώσεις τη βάση σου και να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια, είναι το concealer, το οποίο δεν μπορεί να είναι άλλο από το Wake Up & Conceal Up Concealer. Λίγη μόνο ποσότητα αρκεί για να δώσεις υψηλή κάλυψη και φυσικό τελείωμα. TIP: Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, εφάρμοσέ το με ταμποναριστές και απαλές κινήσεις.

uni3.jpg

Στη συνέχεια, τόνισε τα μήλα σου εφαρμόζοντας, με κυκλικές κινήσεις και κατεύθυνση προς τα πάνω, λίγο ρουζ σε ροδαλές αποχρώσεις που κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες. Για αποτέλεσμα φρέσκο και λαμπερό, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις την πούδρα Glow Highlighter που χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη.

uni6.jpg

Για το μακιγιάζ των ματιών σου, επίλεξε σκιές σε γήινες αποχρώσεις, καφέ-nude & μπεζ, και φυσικά… eyeliner. Τόνισε τα άνω βλέφαρα των ματιών σου με μία διακριτική γραμμή από το Velvet Look Liquid Eyeliner που θα δώσει το κάτι παραπάνω στο makeup look σου. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πινέλο του, σου προσφέρει έντονο μαύρο χρώμα και ματ αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.

uni5.jpg

Απογείωσε το μακιγιάζ των ματιών σου και δώσε όγκο, καμπύλη & μήκος στις βλεφαρίδες σου με την No1 Velvet Look Mascara. Με την πρωτοποριακή σύνθεσή της, χαρίζει έντονο μαύρο χρώμα και maximum όγκο που καθηλώνει, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αξεπέραστο διαχωρισμό των βλεφαρίδων. Όλα αυτά σε ένα μόνο προϊόν.

uni7.jpg

Μην ξεχνάς τα φρύδια! Χτένισε και τόνισε απαλά τα φρύδια σου με το Brow Perfection Eyebrow Gel Mascara. Είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για να βάφει την τρίχα και να διαμορφώνει το σχήμα της, να τονίζει την ένταση και την πυκνότητα των φρυδιών, με μεγάλη διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα.

uni4.jpg

Τί έμεινε; Μα φυσικά το μακιγιάζ των χειλιών σου! Χάρισε στα χείλη σου μια ελαφριά αίσθηση με πλούσιο ενυδατικό αποτέλεσμα σε nude-beige απόχρωση εφαρμόζοντας το Creamy Lipstick ξεκινώντας από το κέντρο τους.

uni2.jpg

Μόλις ολοκλήρωσες το #makeuplook σου για την πρώτη σου ημέρα στη σχολή! Μην ξεχάσεις να κάνεις κι ένα “ψιτ” από το αγαπημένο σου Nomadic Spirits Body Mist που θα σου χαρίσει μια διακριτικά αρωματισμένη επιδερμίδα κι έφυγες για την πιο όμορφη φοιτητική χρονιά!

#dustandcream #beautyismyplayground