Με αγάπη από την Ανταρκτική

Με αγάπη από την Ανταρκτική

Ultra Facial Oil-Free Toner: Μία ενυδατική σύνθεση της Kiehl's για ισορροπημένη και δροσερή επιδερμίδα.

Η μη λιπαρή τονωτική λοσιόν της Kiehl's έχει παρασκευαστεί, για να περιορίζει ορατά την πλεονάζουσα λιπαρότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αφήνοντας άμεσα την επιδερμίδα δροσερή και υγιή χωρίς να την αφυδατώνει.

Παρασκευασμένη με εκχύλισμα ρίζας Imperata Cylindrica βοηθά την επιδερμίδα να αποθηκεύει και να συγκρατεί αποτελεσματικά την υγρασία – ακόμα και στις πιο ξηρές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Άλλο ένα συστατικό της είναι η Antarcticine, μία γλυκοπρωτεΐνη που προέρχεται από την Ανταρκτική, συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και χαρίζει ορατά πιο λεία όψη, προστατεύοντας την από τις επιβλαβείς επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον, συμβάλλει στην προστασία της από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, προάγοντας τη συγκράτηση των φυσικών αποθεμάτων νερού από την επιδερμίδα.

Αυτή η λοσιόν χωρίς οινόπνευμα, η Ultra Facial Oil-Free Toner καταφέρνει να ανακουφίζει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα και απομακρύνει απαλά τα κατάλοιπα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα, χωρίς να αφαιρεί από την επιδερμίδα τη ζωτική υγρασία.

Έχει ουδέτερο pH, δεν περιέχει paraben, σιλικόνη και άρωμα και έχει υποβληθεί σε δοκιμές ασφάλειας και απαλότητας.