10 διακριτικά nail art και 10 chic βερνίκια για εσένα που θέλεις κάτι κομψό για το μανικιούρ σου

10 διακριτικά nail art και 10 chic βερνίκια για εσένα που θέλεις κάτι κομψό για το μανικιούρ σου

Τα νύχια δεν χρειάζεται να έχουν έντονα χρώματα για να είναι κομψά. Αυτά τα σχέδια το αποδεικνύουν και ετοιμάσαμε για εσένα όλα τα βερνίκια που θα χρειαστείς για να τα αντιγράψεις.

Το nail art είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: Μία μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Έχουμε δει σχέδια που μοιάζουν βγαλμένα από γκαλερί ή από μουσεία και έχουμε πάθει οριακά… θλάση στα δάχτυλα μοιράζοντας likes. Μας αρέσουν τα εντυπωσιακά και ανορθόδοξα σχέδια και τα αναζητάμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του instagram. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες μέρες (σαν τη σημερινή), κάποιες περιστάσεις (ένας γάμος) και κάποιες φορές που απλά θέλουμε κάτι πιο διακριτικό.

Θέλουμε σχέδια που δεν τραβούν και τόσο την προσοχή, σε nude κυρίως αποχρώσεις που είναι και η αγαπημένη μας παλέτα. Είναι τα σχέδια που κάνουμε για να ευχαριστήσουμε τον εαυτό μας και που μας φτιάχνουν τη διάθεση όποτε τα κοιτάζουμε, χωρίς πολλά πολλά. Είναι πανέμορφα μέσα στην απλότητά τους, και για αυτά αποφασίσαμε να σου μιλήσουμε σήμερα.

Cow print nails: Το πιο wild και δυναμικό σχέδιο μέσα από 10 κομψά μανικιούρ

Ανατρέξαμε στους αγαπημένους μας λογαριασμούς στο Instagram, και βρήκαμε δέκα μανικιούρ σε απίθανες nude αποχρώσεις, και με σχέδια τόσο διακριτικά που θα μπορούσε ίσως να κάνει και η Κate στο παλάτι χωρίς να την πάρει κανένας είδηση (λέμε τώρα). Όχι, όχι, δεν θα δεις τίποτα βαρετό παρακάτω (ξέρουμε ότι το σκέφτηκες).

harrietwestmoreland_275799225_958782358109675_4447514320545741830_n.jpeg

Θα δεις ό, τι πιο elegant κυκλοφορεί στο instagram και αν αποφασίσεις να αντιγράψεις κάποιο από αυτά, να ξέρεις πως τα χέρια σου θα δείχνουν πιο κομψά και τα δάχτυλά σου πιο μακριά. Ρίξε μία ματιά λοιπόν στην παρακάτω gallery για να δεις τα σχέδια και τα βερνίκια που θα χρειαστείς...

Black nails: Ήρθε η ώρα για μαύρο μανικιούρ και για το απόλυτο fall mood