Τέσσερις λόγοι που πρέπει να βάλεις ένα micellar νερό στην καθημερινότητά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τέσσερις λόγοι που πρέπει να βάλεις ένα micellar νερό στην καθημερινότητά σου

Τα μικκύλια είναι ο καλύτερός σου φίλος και δεν το ξέρεις. Διάβασε πώς μπορούν να κάνουν τον καθαρισμό καθημερινή απόλαυση

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας, πρωί και βράδυ, είναι αδιαπραγμάτευτος. Το βράδυ είναι απαραίτητο να αφαιρούμε το μακιγιάζ και τους ρύπους της ημέρας, ενώ το πρωί πρέπει να απομακρύνουμε τα υπολείμματα των προϊόντων, το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα. Πολλές φορές όμως, αυτή η απλή κίνηση του καθαρισμού μας ταλαιπωρεί. Το αδιάβροχο μακιγιάζ απαιτεί τρίψιμο και το πρωί, το δέρμα μας ερεθίζεται.

pexels-alena-darmel-8989965.jpg

Κάπου εδώ έρχονται, ωστόσο, τα μικκύλια να σώσουν εμάς και την επιδερμίδα μας. Τι είναι όμως τα μικκύλια; Είναι μικροσκοπικά μόρια, τα οποία αιχμαλωτίζουν τους ρύπους και οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση πάνω στην επιδερμίδα μας και τα απομακρύνουν με ένα πέρασμα. Σε αυτά τα μικκύλια είναι βασισμένα τα νερά micellar και σήμερα, θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα μας, που φέρουν την υπογραφή της NIVEA.

niveagreece_297107618_203597018664710_5267990451676625268_n.jpg

Η σειρά νερών καθαρισμού Micellair της NIVEA αποτελείται από τέσσερα προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες, ενώ αφαιρούν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με ένα πέρασμα, χωρίς τρίψιμο.

Το NIVEA Micellar Νερό Καθαρισμού Sensitive

Το NIVEA Micellar Νερό Καθαρισμού Sensitive είναι ένα απαλό νερό καθαρισμού, ειδικά μελετημένο ώστε να είναι φιλικό προς τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει απαλή σύνθεση, χωρίς άρωμα, που δεν αφήνει υπολείμματα και είναι ιδανική για τον καθαρισμό όλου του προσώπου, αλλά και των ματιών με ένα μόνο πέρασμα και χωρίς τρίψιμο. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο, με vegan σύνθεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά από τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

1666262521694-63209502-micellaire.jpg

Το NIVEA Hydra Skin Effect Micellar Νερό Καθαρισμού

Το NIVEA Hydra Skin Effect Micellar Νερό Καθαρισμού είναι ένα super ενυδατικό νερό καθαρισμού, εμπλουτισμένο με αγνό υαλουρονικό οξύ. Τα μικκύλια απομακρύνουν ρύπους και μακιγιάζ άμεσα, ενώ το υαλουρονικό οξύ δροσίζει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια, ενώ η δράση του διπλασιάζεται, όταν συνδυαστεί με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς NIVEA Hydra Skin Effect.

hydra.png

Το NIVEA MicellAIR Νερό Καθαρισμού με Ροδόνερο 2 Φάσεων

Το NIVEA MicellAIR Νερό Καθαρισμού με Ροδόνερο 2 Φάσεων είναι ένα νερό καθαρισμού, εμπλουτισμένο με έλαια και βιολογικό ροδόνερο, που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και παράλληλα τη φροντίζει. Ανακινώντας το, το έλαιο γίνεται ένα με το ροδόνερο και απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή κατάλοιπα. Είναι ιδανικό για το πρόσωπο και τα μάτια και αφήνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή.

rose.png

Το NIVEA MicellAIR ® Professional Νερό Ντεμακιγιάζ 2 Φάσεων

Το NIVEA MicellAIR ® Professional Νερό Ντεμακιγιάζ 2 Φάσεων είναι ένα νερό καθαρισμού και ντεμακιγιάζ δύο φάσεων, εμπλουτισμένο με μαύρο τσάι, που μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και το πιο επίμονο, αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο. Τα μικκύλια απομακρύνουν ρύπους και μακιγιάζ, ενώ παράλληλα το μαύρο τσάι προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και απαλότητα στην επιδερμίδα. Σε συνδυασμό με τα μαντηλάκια της σειράς NIVEA MicellAIR ® Professional, προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου ντεμακιγιάζ.

pro.png

Όπως αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, δεν έχεις έναν, αλλά τέσσερις λόγους για να βάλεις ένα νερό με μικκύλια στη ζωή σου. Και στην γκάμα της λατρεμένης NIVEA, μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου, στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου!