Top 3! Οι τρεις μάσκες περιποίησης που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου τον χειμώνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Top 3! Οι τρεις μάσκες περιποίησης που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου τον χειμώνα

Οι μάσκες προσώπου είναι απαραίτητο βήμα στην εβδομαδιαία περιποίηση της επιδερμίδας μας και έχουμε τις top 3, που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου αυτήν τη σεζόν

Ο καιρός επιτέλους άλλαξε και εμείς, κάνουμε αργά αλλά σταθερά βήματα από το φθινόπωρο προς τον χειμώνα. Μαζί με τον καιρό (και την γκαρνταρόμπα μας), ωστόσο, αλλάζουν και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας. Η καθημερινότητα κουράζει εμάς και το δέρμα μας, η έκθεση στη μόλυνση του περιβάλλοντος και την μπλε ακτινοβολία, ταλαιπωρεί την επιδερμίδα μας, ενώ οι εναλλαγές της θερμοκρασίας (κρύο έξω-ζέστη μέσα) την αφυδατώνουν.

pexels-anna-shvets-3846109.jpg

Οι μάσκες περιποίησης επομένως, είναι πιο χρήσιμες από ποτέ και συνιστούν ένα απαραίτητο βήμα στην εβδομαδιαία περιποίηση της επιδερμίδας μας. Με τόσες που υπάρχουν, ωστόσο, στο εμπόριο, είναι σχεδόν αδύνατον να διαλέξεις αυτές που πραγματικά έχεις ανάγκη. Δεν πειράζει, το κάναμε εμείς για εσένα! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις τρεις μάσκες που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου αυτήν τη σεζόν και φέρουν όλες την υπογραφή και την εγγύηση της αγαπημένης μας NIVEA.

Για να δώσεις ενέργεια στην επιδερμίδα σου

Με την καθημερινότητα να μην μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε συχνά αρκετό ύπνο και ξεκούραση, το δέρμα μας ταλαιπωρείται και αυτό… βγαίνει προς τα έξω. Αυτό που χρειάζεται είναι ενέργεια και αναζωογόνηση και η μάσκα NIVEA Q10 Energy Υφασμάτινη Μάσκα για Αναπλήρωση Ενέργειας κάνει ακριβώς αυτό!

q10.png

Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με ένα ισχυρό μείγμα δύο αντιοξειδωτικών συστατικών: Το συνένζυμο Q10 και την βιταμίνη C. Συνδυαστικά, αυτά τα συστατικά προσφέρουν άμεσα τρία σημαντικά αποτελέσματα, που μπορούν να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα. Πρώτον, «επαναφορτίζουν» την κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα. Έπειτα, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, για μία πιο ομοιόμορφη και νεανική εμφάνιση. Τέλος, θρέφουν σε βάθος και περιποιούνται την επιδερμίδα, παρέχοντάς της το energy boost που χρειάζεται για να δείχνει ζωντανή και σφριγηλή.

Για αποτοξίνωση και καθαρισμό

Καθημερινά, η επιδερμίδα μας εκτίθεται στη μόλυνση του περιβάλλοντος και στην μπλε ακτινοβολία των συσκευών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνει θαμπή και ταλαιπωρημένη, ακόμα και αν έχεις κοιμηθεί αρκετά ή αν έχεις τραφεί σωστά. Η μάσκα NIVEA Urban Skin Detox Υφασμάτινη Μάσκα 10 λεπτών, λοιπόν, αντισταθμίζει αυτές τις επιπτώσεις, αποτοξινώνοντας την επιδερμίδα.

urban.png

Η υφασμάτινη αυτή μάσκα είναι εμποτισμένη με αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι και ενεργό άνθρακα. Καθώς, λοιπόν, τα μόρια του άνθρακα αιχμαλωτίζουν τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, το πράσινο τσάι αποτοξινώνει και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα πιο καθαρή, πιο λεία και πιο υγιής με κάθε χρήση.

Για βαθιά θρέψη και περιποίηση

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η επιδερμίδα μας εκτίθεται σε ακραίες εναλλαγές θερμοκρασιών. Αυτές οι εναλλαγές στη θερμοκρασία, από το κρύο έξω στη ζέστη μέσα, την αφυδατώνουν και της στερούν τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη για να λάμψει. Η NIVEA Θρεπτική Μάσκα με μέλι, ωστόσο, έρχεται για να αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία και τη θρέψη στην επιδερμίδα μας.

dry.png

Η μεταξένια και θρεπτική της σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμο εκχύλισμα μελιού και φυσικό αμυγδαλέλαιο. Μαζί, αυτά τα δύο συστατικά θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι μία εμφανώς αναζωογονημένη όψη και μία επιδερμίδα υγιής, που μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά και στις εναλλαγές της θερμοκρασίας!