Tips και προϊόντα που θα κάνουν εσένα αλλά και την επιδερμίδα σου χαρούμενη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Tips και προϊόντα που θα κάνουν εσένα αλλά και την επιδερμίδα σου χαρούμενη
Dimitris Skordas Photography

Λένε ότι το πιο όμορφο αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει ένα κορίτσι, είναι το χαμόγελό του -και συμφωνούμε απόλυτα! Διάβασε πώς η σωστή περιποίηση και τα κατάλληλα προϊόντα, μπορούν να σε κάνουν πιο χαρούμενη και πιο χαμογελαστή σε λίγα μόλις λεπτά

Είναι γεγονός ότι, όταν νιώθουμε καλά, δείχνουμε και πιο όμορφες αλλά και το αντίστροφο. Η επιδερμίδα μας, λοιπόν, και η όψη της, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ψυχολογία μας και αυτό είναι το σημερινό μας θέμα. Βλέπεις, μερικές απλές κινήσεις και τα κατάλληλα προϊόντα στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας, μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά, δίνοντας τον ρυθμό για την υπόλοιπη ημέρα. Γιατί, λοιπόν, να μην είναι ένας happy ρυθμός γεμάτος θετική ενέργεια;

Όχι, δεν θα σου προτείνουμε κάποιο skincare routine 12 βημάτων. Η καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει να αφιερώνουμε συνήθως τόσο χρόνο για την περιποίησή μας. Λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο μας χρόνο, αλλά και την ανάγκη για ένα happy ξεκίνημα της ημέρας μας όμως, καταλήξαμε στα βήματα και τα προϊόντα που θα κάνουν εσένα και την επιδερμίδα σου χαρούμενη.

Nivea_007.jpg

Το πρώτο βήμα προς την ευτυχία

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που μας φτιάχνουν τη διάθεση με το άρωμα και τη σύνθεσή τους. Ένα από αυτά είναι το NIVEA MicellAIR Νερό Καθαρισμού με Ροδόνερο 2 Φάσεων. Το ακόμα πιο ευτυχές γεγονός, ωστόσο, είναι ότι ο καθαρισμός της επιδερμίδας, είναι πάντοτε το πρώτο βήμα στην περιποίηση. Το πρώτο βήμα προς την ευτυχία, λοιπόν, είναι κυριολεκτικά στρωμένο με ροδοπέταλα, αφού το συγκεκριμένο νερό καθαρισμού, περιέχει βιολογικό ροδόνερο και θρεπτικά έλαια, που καθαρίζουν, λειαίνουν και φροντίζουν την επιδερμίδα.

rose.png

Χρησιμοποίησέ το το πρωί, για να απομακρύνεις κατάλοιπα προϊόντων και σμήγμα και αφέσου στη μεταξένια σύνθεσή του και το υπέροχο άρωμα που θα γεμίσει τον χώρο. Και μην ξεχνάς να χαμογελάς. Ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη αμέσως μόλις ξυπνήσεις, ένα χαμόγελο στον καθρέφτη -αν και προσποιητό- θα αλλάξει την ψυχολογία σου αυτόματα. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επιστήμονες!

Η σημασία της βαθιάς θρέψης

Κάθε κίνηση αγάπης προς την επιδερμίδα μας, γεμίζει -ασυναίσθητα- εμάς με ευτυχία, αλλά και το δέρμα μας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, η μέρα μας να ξεκινά με τέτοιες κινήσεις αγάπης, και η NIVEA Θρεπτική Μάσκα με μέλι, είναι ακριβώς αυτό: Μία κίνηση αγάπης και ένα ακόμα βήμα προς την ευτυχία.

dry.png

Η σούπερ θρεπτική της σύνθεση, είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμο εκχύλισμα μελιού και φυσικό αμυγδαλέλαιο, τα οποία θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος, κάνοντας την επιδερμίδα χαρούμενη. Αμέσως μόλις την εφαρμόσεις, η πολυτελής αίσθηση και το δροσερό άρωμα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις αυτόματα. Μετά από 10 λεπτά, η επιδερμίδα σου θα είναι εμφανέστατα πιο λαμπερή και ενυδατωμένη.

Τι να κάνεις, όσο περιμένεις

Όσο περιμένεις τη μάσκα να γεμίσει την επιδερμίδα σου θρέψη, βάλε τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό ή την αγαπημένη σου playlist. Η μουσική θα ανεβάσει τη διάθεσή σου και οι χαρούμενοι ρυθμοί θα σε κάνουν να νιώσεις ότι, τελικά, όλα θα πάνε καλά. Αν μάλιστα αφήσεις το σώμα σου να κινηθεί στον ρυθμό της μουσικής, ο εγκέφαλός σου θα απελευθερώσει ενδορφίνες (τις ορμόνες της ευτυχίας) και έτσι, η μέρα σου θα ξεκινήσει υπέροχα.

Αν πάλι δεν θέλεις να αφεθείς στη μουσική, ετοίμασε το αγαπημένο σου πρωινό ή μίλα με ένα αγαπημένο πρόσωπο στο τηλέφωνο. Μπορεί ο χρόνος να είναι περιορισμένος, αλλά 10 λεπτά αρκούν για να νιώσεις πιο ευτυχισμένη και -μεταξύ μας- το οφείλεις στον εαυτό σου.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, το να νιώσεις ευτυχισμένη είναι στο χέρι σου και κάνοντας μικρά πράγματα για τον εαυτό σου, σε συνδυασμό με απολαυστικά προϊόντα, όπως τα προϊόντα καθαρισμού NIVEA, μπορείς ξεκινάς κάθε ημέρα με happy vibes!